Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Het seizoen 2017-2018 zit er op!

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Hypotheekvisie Stadpaviljoen

15 april 2018 | 2e klasse F

EFC - Rood Wit V: 3-1


Deel dit bericht:


EFC WINT THUIS TEGEN ROOD-WIT VELDHOVEN
EFC heeft in de thuiswedstrijd tegen Rood-Wit Veldhoven verdiend met 3-1 gewonnen. Met deze 6e overwinning op rij blijft EFC op de 1e plaats staan in de 2e klasse F maar blijft er een minimaal verschil van 1 verliespunt met Heeze en 2 punten met Someren.
EFC kwam al na 6 minuten op een achterstand wat al 5 wedstrijden niet meer was gebeurd. Na een vrije trap werd in de EFC-verdediging niet goed ingegrepen en kon Jordy Maes van dichtbij de 0-1 binnen schieten voor Rood-Wit. EFC trok de wedstrijd vervolgens naar zich toe maar kreeg geen echte grote kansen. Na ruim een half uur werd Jesse van Gerwen aangespeeld in het strafschopgebied en onderuitgehaald. De goed leidende scheidsrechter Dammers gaf EFC een strafschop die door Teun van Borrenbergen werd binnen geschoten: 1-1. Dit was ook de ruststand. Na de rust was EFC veel sterker en kreeg via Jesse van Gerwen en Dennis van Sambeeck grote kansen om de voorsprong te nemen in deze spannende wedstrijd. Na ongeveer 75 minuten gaf Dennis van Sambeeck vanaf links een lage voorzet die door de inlopende Joni Hooyen met een lage schuiver tegen het net werd geschoven: 2-1. Rood Wit probeerde nog wat tegengas te geven maar de EFC-verdediging gaf weinig weg. Kort voor tijd was er een knappe individuele actie van Mike Thijssen die met een laag bekeken schot EFC op de 3-1 voorsprong bracht waarna de wedstrijd was gespeeld.

Rood-Wit verliest nipt tegen koploper E.F.C. (verslag Rood Wit V)
Zondag 15 april 2018, op de dag dat in Eindhoven PSV tegen Ajax landskampioen kan worden. Hierdoor zijn talloze amateurduels vervroegd. Zo ook in Eersel waar Rood-Wit om 14.00 uur het uitduel speelde tegen koploper EFC. De kampioensaspiraties zijn ook in Eersel hoog te noemen.
Het roodwitte team – vandaag spelend in het blauw – liep in de recente duels in nogal wat helften snel tegen een tegendoelpunt aan. Deze keer gebeurde het omgekeerde. In minuut 6 scoorde Jordy Maes de 0-1. De thuisploeg herpakte zich snel en kwam verscheidene keren dreigend op de helft van Rood-Wit. Mooi combinatiespel is in Eersel al jaren niet meer mogelijk door de nog steeds slechte staat van het natuurgrasveld. EFC speelde een sterke eerste helft met veel loopvermogen, beweging en mooie cross-passes.
Na een half uur spelen wees scheidsrechter Dammers uit Vught naar de stip voor een gemakkelijk gegeven penalty zonder dat de EFC-speler in scoringspositie was en kon komen. EFC-er Teun van Borrenbergen schoot middendoor het doel in: 1-1, tevens ruststand.
Nog voordat iedereen plaats had genomen langs de lijn, had EFC-er Jesse van Gerwen een riante kans op de2-1 maar zijn inzet - met zijn linkerbeen – ging naast het doel. Nog geen vijf minuten later was het EFC-er Dennis van Sambeeck die werkelijk een gigantische kans mistte op een tweede doelpunt. Het was wachten op een doelpunt van EFC. Rood-Wit kwam aanvallend power en scherpte tekort om de EFC-verdediging te doen wankelen. Toch duurde het toch nog tot 13 minuten voor einde wedstrijd waarin EFC het verschil maakte. In een druk bezette 16-metergebied tikte EFC-er Joni Hooyen de 2-1 achter de doelman van de bezoekers. Het derde doelpunt van EFC door Mike Thijssen in de laatste minuut was er een voor de statistieken.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg