Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Het seizoen 2017-2018 zit er op!

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Hypotheekvisie Stadpaviljoen

15 april 2018 | 2e klasse F

Someren - Beerse Boys: 1-0


Deel dit bericht:


Someren revancheert zich met winst op Beerse Boys

Someren - Na een moeizame puntendeling in de Kanaalderby bleek Someren de juiste wedstrijdmentaliteit hervonden te hebben tegen Beerse Boys. In eigen huis won Someren overtuigend van Beerse Boys. De nipte 1-0 eindstand was geen juiste weergave van de krachtsverhoudingen, want paal en lat stonden een grotere uitslag keer op keer in de weg.

Someren nam vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Schuurmans het initiatief, maar de eerste doelkans was voor de bezoekers. Stijn van Heerbeek zag zijn doelpoging echter stranden op de voeten van doelman Maarten Werts. Daarna werd de thuisclub steeds sterker, maar tegenslag overheerste aanvankelijk. De blauw-witten zagen Luc Bouwmans en Thijs Cortenbach nog voor rust geblesseerd uitvallen en ook in de afronding had Someren pech. Na een snoeiharde knal van Maico Meulen sprong de bal via de onderkant van de lat weer terug in het veld en twee minuten later raakte Mike Verdonschot van dichtbij de paal. Jannes Mulders mikte na een counteraanval voorlangs het Somerense doel en daarna prikte Nick Kusters de bal aan de andere kant rakelings over de lat.

Na de pauze was Someren heer en meester op sportpark De Potacker. Het spel speelde zich voornamelijk af op de helft van Beerse Boys en de gasten slaagden er niet meer in om nog gevaarlijk te worden. Someren daarentegen reeg de kansen aaneen. Twee doelpogingen van Freek van Bussel eindigden op paal en lat en ook een afstandsschot van Salim Zeroual vond de paal als eindstation. Tien minuten voor tijd kwam de thuisclub eindelijk op voorsprong. Maico Meulen kreeg in het strafschopgebied een stevige bodycheck en de toegekende strafschop werd door Freek van Bussel feilloos binnengeschoten, 1-0.
Die 1-0 was ook de eindstand, omdat Stijn Kusters de bal in de slotfase rakelings naast het Beerse doel kopte.

Someren: Maarten Werts, Koen de Louw, Stijn Kusters, Niels Schweren, Robin v.d. Aker, Salim Zeroual, Mike Verdonschot, Thijs Cortenbach (41 Nick Kusters), Freek van Bussel, Luc Bouwmans (14 Luuk Hoeben), Maico Meulen.

Verslag: Gerard Slegers

Beerse Boys verliest van beter Someren (Verslag Beerse Boys)

Beerse Boys kon het in de uitwedstrijd tegen Someren niet bolwerken. De kampioenskandidaat dicteerde het spel en was vier keer dicht bij een doelpunt maar raakte slechts paal of lat. Beerse Boys was in de eerste helft een keer gevaarlijk, maar kon verder geen potten breken. Een strafschop in de slotfase bracht de thuisploeg alsnog de verdiende zege; Freek van Bussel gaf doelman Rob Wilborts van Beerse Boys geen enkele kans.

Hoewel Someren het beste van het spel had deed Beerse Boys in de eerste helft goed mee. In de 23e minuut moest Rob van Bijsterveldt zich in de baan van een schot op doel gooien om het gevaar van een tegendoelpunt te bezweren, maar verder waren er nauwelijks doelrijpe kansen te noteren. Dat veranderde in de slotfase. Maico Meulen schoot in de 42e minuut tegen onderkant van lat boven Beerse Boys doelman Rob Wilborts en twee minuten later mikte Mike Verdonschot de bal op de paal. Ook de enige Beerse kans viel nog voor rust; in de 45e minuut schoot Jannes Mulders na een goede tegenstoot maar net voorlangs. De rust brak derhalve aan met 0-0 en daar mocht Beerse Boys dus niet ontevreden over zijn.

Ook in de tweede helft kon Someren het Beerse doel goed vinden, zonder te scoren overigens. Met een schot van afstand in de 72e minuut vond Salim Zeroual de binnenkant van de verre paal waarvan de bal weer terug het veld in kwam. In de 78e minuut stond het aluminium wederom een Somerens doelpunt in de weg toen Freek van Bussel een voorzet tegen de paal kopte. De beslissing viel in de 84e minuut. Bij een aanval van Someren die de spitsen had bereikt, liep Joop Willems zijn tegenstander in het strafschopgebied in de rug en dat leverde de thuisploeg een strafschop op. Deze werd in de 86e minuut trefzeker verzilverd door Freek van Bussel. Beerse Boys gooide nu alles op de aanval, maar ondanks de 6 minuten extra tijd bleef de gelijkmaker uit zicht. De overwinning van Someren was dan ook verdiend.

Opstelling Beerse Boys: Rob Wilborts; Stijn van Heerbeek, Rob van Bijsterveldt, Ruud Willems, Nick van Rooy; Koen Verhagen (73. Bart den Otter), Joop Willems (87. Niek van Gestel), Bram Gooskens; Jannes Mulders, Niels van Heerbeek, Dirk Vingerhoets (73. Pepijn van Spreuwel).


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg