logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Rick vd Linden (Maarheeze)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst: Steven Baggermans (EMK) naar Brabantia

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Afsluiting seizoen AVE op vrijdag 7 juni

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

TOP-100 jeugdopleidingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

14 april 2018 | - Wedstrijd van de week 

Valkenswaard wint weer eens een keer op 't Heike


Deel dit bericht:


Valkenswaard heeft zaterdagavond de derby tegen Dommelen met 0-1 gewonnen. Matchwinner was Ron Bakermans.


"Tja, ik geef ze de bal op maat, maar als ze 'm dan niet afmaken." Met de nodige zelfspot, maar ook leedvermaak, verwoordde Erwin Isbouts zaterdagavond zijn gevoel. SV Valkenswaard won, verdiend, met 0-1 van Dommelen, maar kwam in de eerste helft ook goed weg. Isbouts doelde op een enorme kans voor Anwar Janssen, na een verkeerde terugspeelbal van de Valkenswaard-aanvoerder. Vrij voor doelman Evert Daams, lobde Janssen de bal echter over het doel.
Dommelen-trainer Paul Firet baalde na afloop dan ook behoorlijk. "We hadden vóór de rust gewoon met 2-0 voor kunnen staan. Want naast die kans van Anwar, was er ook nog een kopbal van Max van Leeuwen en een mogelijkheid voor Mathijs de Bie. Als je dan niet scoort, weet je dat de treffer ook wel eens aan de andere kant kan vallen." Na schietkansen voor Rutger Roza en Martijn Bax namens de bezoekers, was het in de 37ste minuut toch Dommelen dat opnieuw dichtbij een doelpunt was. Daams, volgend seizoen onder de lat bij eersteklasser Brabantia, redde knap op een vrije trap van Van Leeuwen.
Twee minuten later leken de blauwwitten dan toch eindelijk op 1-0 te komen, toen Janssen op aangeven van Stefan Willems de bal binnentikte. In buitenspelpositie oordeelde de scheidsrechter en het feest ging niet door voor Dommelen. Valkenwaard-trainer Peer van Kemenade: "Geen idee of het terecht was dat hij 'm afkeurde, maar het kwam ons wel goed uit. We speelden de eerste helft sowieso niet goed en in de rust heb ik er ook op gehamerd dat er een tandje bij moest. Na de rust waren we dan ook duidelijk de betere ploeg en ik denk dat we, gezien de tweede helft, ook wel verdiend hebben gewonnen."
Pantoffel
Valkenswaard werd immers een stuk sterker en leek in de 63ste de 0-1 te scoren. De fraaie volley van Ron Bakermans kon in de ogen van de scheidrechter geen goedkeuring vinden, omdat hij buitenspel zou hebben gestaan. De technisch begaafde linkerspits zat echter niet bij de pakken neer en besliste een kwartier later alsnog de wedstrijd. Wederom was er een voorzet vanaf rechts die door Bakermans ineens op de pantoffel werd genomen. Doelman Leo van Betten, vervanger van de nog altijd geblesseerde Dennis Soeteman, was volstrekt kansloos: 0-1.
Dommelen probeerde het nog wel, maar kwam niet meer voorbij de hechte verdediging van Valkenswaard. Bovendien speelde ploeg van Firet de laatste tien minuten noodgedwongen met tien man, omdat Tim de Bie uitviel. Dommelen had echter al drie keer gewisseld (o.a. Mathijs de Bie en Mark Burgmans haakten geblesseerd af, red.). Bakermans: "Het is toch lekker om hier te winnen. Zo vaak lukt ons dit niet. Ik baalde dat mijn eerste doelpunt werd afgekeurd, want ik kwam écht achter de man uit. Maar dan is het des te lekkerder, dat het hierna alsnog lukt."

Opstellingen:

Dommelen: 1. Leo van Betten, 3. Jason Franken, 4. Geert Rijnders, 5. Mark Burgmans (2. Bas van Meerakkers), 6. Thomas Keeman, 7. Mathijs de Bie (9. Tim de Bie), 8. Stef Willems, 10. Stefan Dieis (Jonathan van Doorn), 13. Juriaan de Groot, , 15. Max van Leeuwen, 17. Anwar Janssen.

Valkenswaard: 23. Evert Daams, 2. Kay Smets, 3. Rob Vlassak, 4. Jasper Jansen, 6. Ramon van Hooff (14. Giovanni Gubbels), 7. Rutger Roza, 8. Erwin Isbouts, 9. François Stokmans, 10. Martijn Bax, 11. Ron Bakermans, 12. Noël Renders.

 
 
 
 


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

15 april 2018 om 12:35

John Ooms zegt:

Ik ben niet neutraal, maar neutraal heeft hier een vol punt.


15 april 2018 om 11:32

neutraal zegt:

Als neutral toeschouwer bij deze wedstrijd vind ik het jammer dat in het verslag met geen word gerept wordt over de UITSTEKENDE scheidsrechter Renders. Jammer , want bij minder goed fluiten wordt dit wel altijd vermeldt. Maar deze man floot mi uitstekend.


Wedstrijd van de week

Nieuwsarchief Wedstrijd van de week

Valkenswaard wint weer eens een keer op 't Heike
(Door Willem-Jan Schampers)
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png