Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Het seizoen 2017-2018 zit er op!

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Schilderwerken Acht Spitters BV Sporthal Hoeveland

13 april 2018 | 5e klasse E

SDO'39 - Hulsel: 3-2 (I)


Deel dit bericht:


Ook Hulsel buigt in slotminuten voor SDO'39
Net als tegen Netersel, wist SDO'39 afgelopen donderdag wederom een derby te winnen, in de slotfase van een stevig en strijdvol duel, ditmaal ten koste van Hulsel. Deze inhaalwedstrijd had alle ingrediënten in zich, om het publiek een spannend, maar voor de bezoekers een dramatisch aflopend duel voor te schotelen.

Al vroeg in de wedstrijd moest Hulsel Ron van Gompel met een blessure van het strijdtoneel zien vertrekken, na een harde overtreding van Simon Kruijssen. De overtreding werd niet opgemerkt door de scheidsrechter, maar verdiende een donkergele kaart. De eerste gevaarlijke kansen waren ook voor Hulsel, Stef Roymans en Tom van der Heyden zagen hun schoten tot corner verwerkt door de SDO-verdediging. In de 28e minuut wel de 1-0 voor SDO'39, wanneer een schot van Thijs Spieringhs mede door toedoen van Martijn Hellegers in het net belandde. Ook Michel Jansen had nog een scoringskans, zijn kopbal werd tot corner verwerkt en op slag van rust een schot van Tom van der Heyden, de bal raast echter over de lat.

In de 51e minuut de 2-0, wanneer een voorzet van Spieringhs werd verzilverd door de inkomende Michel Jansen. Enkele minuten later caramboleerde de bal via Tom van der Heyden in het SDO-doel na ongelukkig uitverdedigen door een overigens sterk spelende Geert Coolen, 2-1. Na enkele kansen voor beide teams in het vervolg van de tweede helft duurde het tot de 87e minuut alvorens er weer een treffer te noteren viel. Een pegel van Hulsel-aanvoerder Stein van Rooy vloog onhoudbaar voor doelman Menno Sanders in de touwen, 2-2. Net als tegen Netersel zat het venijn weer in de staart van deze derby. Een schot van Thijs Spieringhs ging via Stein van Rooy in het Hulsel-doel, de 3-2 overwinning voor SDO'39 was hiermee een feit. Waar ook hier iedereen met een gelijkspel had kunnen leven, was het de thuisploeg die de vierde overwinning op rij hiermee binnenhaalde.

Pech voor Hulsel in derby tegen SDO'39 (verslag Hulsel)
Alle ingrediënten die normaal gesproken in een derby aanwezig zijn waren er vandaag ook. Veel strijd, overtredingen en goals. Hulsel kon daar vandaag ook pech aan toevoegen.

Na tien minuten spelen was er een smerige overtreding van Simon Kruijsen die door gleedop Ron van Gompel. De scheidsrechter, die het tempo niet kon bolwerken, zag het niet gebeuren maar van Gompel moest wel de wedstrijd geblesseerd verlaten. Hij werd vervangen door Ruud Maas. Hulsel was in de openingsfase wel de betere partij. Kansen van Stef Roijmans en Tom Roest werden echter niet afgemaakt. Na een klein half uur viel wel de verrassende voorsprong aan de andere kant. Bij een schot van Thijs Spierings liep Martijn Hellegers voor doelman Eric Corsten door waardoor deze de bal verkeerd inschatten en hem liet glippen. Hulsel moest zich even herstellen van deze tegenvaller maar kreeg via Tom Roest en Tom van der Heijden ook nog wel twee kansen.

Vijf minuten in de tweede helft kwam SDO'39 zelfs op2-0. Thijs Spierings mocht ongehinderd de zestien meter inlopen en zijn voorzet werd door Michel Jansen binnen gelopen. Vijf minuten later kwam Hulsel terug in de wedstrijd. Na een slippertje van doelman Menno Sanders probeerde Geert Coolen de bal weg te schieten. Hij schoot de bal echter via Tom van der Heijden in het doel; 2-1. Na dit doelpunt werd Bas Liebregts bij Hulsel als stormram gebracht voor Tom van der Heijden. Na deze wissel vergat Hulsel bij tijd en wijle om te voetballen en werd te veel de lange bal gehanteerd. Toch kwam Hulsel drie minuten voor tijd op gelijke hoogte. Een afgeslagen voorzet werd door Stein van Rooij ineens op de slof genomen; 2-2. Drie minuten later was het echter dezelfde van Rooij die een schot van Thijs Spierings van richting veranderde waardoor SDO'39 op 3-2 kwam. In de slotminuut kopte dezelfde van Rooij nog op de lat maar de verdiende gelijkmaker kwam er niet meer.
Een zure nederlaag voor Hulsel en drie belangrijke punten voor SDO'39 in de strijd om de derde periode. Komende zondag speelt Hulsel om 14.00 uur uit in Knegsel tegen Knegselse Boys.

Hulsel: Eric Corsten, Mitchell Verburgt , Ron van Gompel ('10 Ruud Maas) , Daan Perry, Ruud van der Heijden, Twan Corsten , Joris van der Heijden ('83 Joep van Gerwen),Steijn van Rooij, Tom van der Heijden ('61 Bas Liebregts), Tom Roest en Stef Roijmans.

 


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg