Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Alle uitslagen Districtsbeker + geplaatste ploegen

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Erwin van den Broek (Gemert)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Doe mee met de Tank en Win actie FC Eindhoven

LEES MEER

Ad Borrenbergs
Radio JND Oktoberbest
bannersanidump(slider)2.jpg
Sportspreekt
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

11 april 2018 | Nieuws

Brahim Youssef keert terug bij De Valk


Deel dit bericht:


Brahim Youssef nieuwe trainer VV De Valk 2

VV De Valk meldt met trots dat Brahim Youssef met ingang van komend seizoen de nieuwe trainer van het tweede elftal is. Daarbij vervult de Eindhovenaar een belangrijke rol in de ontwikkeling van jonge seniorenspelers en - indien nodig - van jeugdspelers van JO19, die hun opwachting maken in De Valk 2. De ambitie is dat het tweede elftal op een goed niveau speelt en kansen biedt om voorbereid te worden op een mogelijk debuut in het vaandelteam van de Valkenswaardse voetbalclub.

De komst van Youssef past volgens Frans van Gerven, lid werkgroep voetbalzaken, perfect in de nieuwe visie van De Valk. Daarbij staat de ontwikkeling van de eigen jeugdspelers, zowel op prestatief als recreatief niveau, centraal. "Wat betreft de prestatieve lijn onderstrepen Brahim en wij het belang van een betere doorstroming. Het ontwikkelen van talentvolle spelers van de jongste jeugd naar – uiteindelijk – de selectieteams van De Valk. En daarnaast kansen voor de recreanten om met plezier te spelen, op een niveau dat aansluit bij hun wensen en mogelijkheden.”

Van Gerven is er van overtuigd dat Youssef, die eerder op 't Valkennest actief was als assistent-trainer van Paul van der Palen, een belangrijke bijdrage kan gaan leveren aan de begeleiding van eigen (jeugd)spelers van De Valk. "Met zijn voetbalvisie en vermogen om spelers verder te ontwikkelen, zien wij zeker een belangrijke rol voor Brahim weggelegd. Hij staat bekend als een uitstekende veldtrainer, die ook prima met talentvolle jeugd kan werken. Wij streven naar een goede doorstroming van spelers naar het tweede elftal, maar zeker – waar mogelijk – naar De Valk 1."

Geleerd
Youssef was in het verleden hoofdtrainer bij onder meer VVS, LEW en Magreb’90 en het Belgische KFC Poppel en jeugdcoördinator en jeugdtrainer bij VV WODAN en SV Valkenswaard. Bij die laatste vereniging had hij ook een seizoen het tweede elftal onder zijn hoede. “Ik heb heel veel geleerd van Paul van der Palen”, zegt Youssef. “Het begeleiden van ‘die gasten’ vind ik het mooiste dat er is. Vandaar dat ik ook meteen gecharmeerd was van de ideeën van De Valk. Ze willen de jeugd hier echt een kans gaan geven en tegelijkertijd het tweede elftal weer naar een hoger niveau brengen. De huidige spelers, aangevuld met nieuwe instroom vanuit de JO19, gaan hier komend seizoen een belangrijke bijdrage aan leveren.”


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

U kunt op dit bericht niet reageren.

Overige Nieuwsitems

nieuwsflits