Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Het seizoen 2017-2018 zit er op!

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

8 april 2018 | 3e klasse C

Helmondia - Maarheeze: 3-3


Deel dit bericht:


vv MAARHEEZE GEEFT TOT 3X TOE VOORSPRONG UIT HANDEN TEGEN sc HELMONDIA

In een goede en aantrekkelijke wedstrijd op sportpark De Braak in Helmond heeft VV Maarheeze tot 3x toe de voorsprong genomen maar uiteindelijk niet kunnen winnen. Na een ruststand van 2-2 eindigde de wedstrijd in 3-3.

Onder een mooie voorjaarszon en op een goed bespeelbare grasmat begonnen beide teams aanvallend aan de wedstrijd. Na 7 minuten wist Maarheeze de score al te openen toen Jordy van Zon vanaf rechts de bal panklaar legde voor vleugelspits Remy Verhoeven. Deze ronde bekwaam af en bracht Maarheeze op een 0-1 voorsprong. Na een kwartier spelen kon Remy Verhoeven een mooie solo helaas niet verzilveren en stuitte op de doelman van Helmondia. Hierna kreeg Helmondia wat meer het veldoverwicht en dit resulteerde in enkele gevaarlijke tegenaanvallen waaruit in de 34e minuut de gelijkmaker volgde. Een in eerste instantie afgeblokt schot op het Maarheeze doel werd van buiten de 16-meter in de rebound andermaal op doel geschoten en verdween in de linker-onderhoek: 1-1. Maarheeze richtte zich echter goed op van dit tegendoelpunt en zette amper 3 minuten later de mooiste tegenaanval op. Van achter uit wist libero Rob van Wetten verdediger Erwin Snelders vrij te spelen die prima doorpasste op de debuterende Sem de Graaf. Sem wist in een oogopslag Jordy van Zon te vinden die vrij op de keeper van Helmondia kon afgaan en voor de tweede keer Maarheeze op voorsprong kon brengen: 1-2. Lang duurde deze euforie voor Maarheeze echter weer niet want 2 minuten later bracht de spits van Helmondia met een mooie volley beide teams weer in evenwicht: 2-2, wat tevens de ruststand was.

Na de rust bleef het spel mooi op en neer gaan en beide teams waren duidelijk aan elkaar gewaagd. Na een uur spelen forceerde Maarheeze een corner die door aanvoerder Robert vd Broek prima werd voorgegeven op de kopsterke Jordy van Zon die de bal terugkopte op de inlopende Bram Linders. Zijn kopbal leek voor het publiek nog van de lijn gehaald te worden maar de uitstekende scheidsrechter stond goed op de achterlijn opgesteld en kon duidelijk waarnemen dat de bal over de lijn was geweest. Hierdoor kwam Maarheeze voor de derde keer op voorsprong: 2-3. Jammer genoeg zag Remy Verhoeven enkele minuten later zijn schot nog net geblokt worden door de keeper van Helmondia anders had Maarheeze een veilige marge van 2 doelpunten weten te bewerkstelligen. Met het inbrengen van een extra spits zette Helmondia alles op alles om een nederlaag te voorkomen en dit had ongeveer een kwartier voor tijd succes. Een bekeken schot vanaf de 16-meter verdween achter Maarheeze doelman Tom Geurts en bracht de stand wederom in evenwicht: 3-3.
Na 90 minuten hadden spelers en supporters van beide teams vrede met deze eindstand en hadden alle aanwezigen genoten van een mooie voetbalmiddag!


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg