Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Het seizoen 2017-2018 zit er op!

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Ballenkoning

8 april 2018 | 1e klasse C

TOP - Best Vooruit: 2-2


Deel dit bericht:


TOP - Best Vooruit; een wedstrijd met twee gezichten.

In de schaduw van het stadion van FC Oss werd onder een lekker zonnetje de wedstrijd tegen TOP Oss gespeeld. De beginopstelling van vorige week was ook nu de opstelling; met Robin Buiks en Jorn van de Wiel op de bank. De invalbeurt van Stijn Beekx mag niet onvermeld blijven. Met prima acties werd de verdediging van TOP Oss danig op de proef gesteld.

Het lijkt erop of Best Vooruit de laatste wedstrijden aan het begin van de eerste dan wel tweede helft niet helemaal wakker is. Ook nu werd in de 1ste min. door TOP Oss gescoord. Stijn van den Broek werd in stelling gebracht en met een bekeken schot werd Denny Witjes kansloos gelaten; een domper voor Best Vooruit. Best Vooruit was even van slag en pas in de 6de min. werd de eerste bal op het doel van TOP Oss geschoten; recht in de hand van keeper Franck Nzogning (TOP Oss). Gelukkig herpakte Best Vooruit zich en kreeg meer grip op de wedstrijd, maar de aanval van Best Vooruit was krachtenloos, Wederom moest men fysiek het onderspit delven. Gelukkig heeft Best Vooruit Denny Witjes, die met een prima redding Karim Kabaseke (TOP Oss) het scoren belette. Best Vooruit zelf kreeg in de eerste helft maar enkele kansjes; in de 31ste min. na een mooie aanval over rechts was een verdediger van TOP Oss Kenneth van de Wiel net te vlug af en in de 37ste min. mistte Tim Fiolet na een prima voorzet van Ronald de Koning. Dezelfde Tim Fiolet kreeg in de 40ste min. een gele kaart wegens commentaar op de leiding. Met een 1-0 stand werd de rust bereikt. De meegereisde supporters van Best Vooruit hadden er weinig vertrouwen in.

Met twee wissels, Tom Kaselijn werd vervangen door Robin Buiks en Tim Fiolet door Stijn Beekx, werd de tweede helft begonnen. Ook nu was het TOP Oss, dat in de 50ste min. door een kopbal van Mitch Pennings, de stand op 2-0 bracht; weer in het begin van de 2de helft. Nauwelijks 2 minuten later was het Karim Kabaseke, die bijna de 3-0 liet aantekenen, maar hij trapte naast de bal. Best Vooruit stroopte de mouwen op en ging op jacht naar de "Anslusstreffer"; dit lukte al in de 57ste min. Robin Buiks werd vrijgespeeld en beheerst werd Franck Nzogning kansloos gelaten. De gelijkmaker leek in de lucht te hangen. Kenneth van de Wiel probeerde het tot twee keer toe, maar zijn schoten eindigden in de handen van de keeper en op de kruising. Ook Daan van Kessel probeerde het, maar zijn schot eindigde op de zijkant van de paal. Het had ook veel anders af kunnen lopen. Want in de 67ste min. kreeg TOP Oss twee kansen om de stand op 3-1 te brengen en de wedstrijd te beslissen, maar de paal en in tweede instantie Denny Witjes voorkwamen dit. Nadat in de 72ste min. Franck Nzogning (TOP Oss) werd getest door Thomas van Heukelom, was het de neutrale grensrechter, die scheidsrechter P. Bechay wees op een geval van hands in het strafschopgebied van TOP Oss. De scheidsrechter nam het signaal over en de bal werd op de stip gelegd. Robin Buiks liet deze buitenkans niet liggen en de stand werd op 2-2 gebracht in de 77ste min. TOP Oss werd de laatste minuten stevig op de proef gesteld en mocht blij zijn dat Best Vooruit de overwinning niet mee naar Best nam. De verdediging van TOP Oss wist door het weggeven van corners het derde doelpunt te voorkomen. Vooral de scrimmage voor het doel van TOP Oss in de 83ste min. leverde veel gevaar op. Op het laatste moment werd het gevaar afgewend Luttele minuten later werd een prima steekbal van Xander Scheepens door Robin Buiks opgevangen. Zijn schot werd helaas wederom tot corner verwerkt. Na een slechte eerste helft maakte een prima tweede helft veel goed. Onder applaus van de supporters uit Best verlieten de moegestreden spelers van Best Vooruit het veld.

Opstelling Best Vooruit:
Denny Witjes, Bram Toebes, Daan van Kessel, Jeroen Libregts, Ronald de Koning, Xander Scheepens, Tom Kastelijn (45ste min. Robin Buiks), Thomas van Heukelom, Tim Fiolet (45ste min. Stijn Beekx), Robin Buiks, Kenneth van de Wiel.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg