logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Riethoven neemt voorschot op aanstaande kampioenschap

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst: Mitchel Kluijtmans (Nw Woensel) naar Valkenswaard

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Afsluiting seizoen AVE op vrijdag 7 juni

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

TOP-100 jeugdopleidingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

8 april 2018 | - Wedstrijd van de week 

Topper Woenselse Boys -Tivoli beslist door enkele momenten


Deel dit bericht:


Woenselse Boys is de nieuwe koploper van de vierde klasse F.

Woenselse Boys is de nieuwe koploper van de vierde klasse F. De ploeg van trainer Marco van den Braken won de topper tegen Tivoli met 3-1 en staat met 34 punten uit 17 wedstrijden nu op doelsaldo bovenaan. Tivoli is tweede (34 uit 17), gevolgd door Vessem (32 uit 18) en De Raven en Hoogeloon (beiden 30 uit 17). Het is dus nog superspannend in deze klasse en het zou maar eens kunnen zijn dat de kampioen pas na de laatste speeldag bekend is.
Een groot aantal supporters van beide clubs omzoomde het kunstgrasveld van Woenselse Boys. Nieuwsgierig naar de verrichting van deze twee Eindhovense kanshebbers voor de titel. Na een sterke start van de thuisploeg, werd Tivoli sterker, maar tot echte kansen leidde dit niet. Vond ook Woenselse Boys-aanvaller Mitchell Slegers. "We waren zeer aan elkaar gewaagd en zowel Tivoli als wij kregen enkele kleine kansjes. Pas in de tweede helft was er sprake van een échte wedstrijd, zonder goed voetbal. Er zat duidelijk de nodige spanning op het duel."

In de 23ste minuut was er een mogelijkheid voor Woenselse Boys. Eerst schoot Jordy Janssen de bal voorlangs en in de rebound deed Tim Nelemans hetzelfde. Tivoli probeerde het wel, was voetballend de bovenliggende ploeg, maar met uitzondering van een gevaarlijk schot van Leroy Renders, kwam doelman Juri Koudijs van Woenselse Boys niet in de problemen. Hij zag aan de andere kant nog een kans voor Alain Plaum, wiens schot heldhaftig werd geblokt door Luuc Bonnema, en 'keek' een knal van Mike van Dijk over de lat.

Tweede helft
In de tweede helft leek de wedstrijd op gang te komen, met in de 52ste minuut een enorme kans voor Tivoli-invaller Sammy Dircks. Hij kon alleen op Koudijs afgaan, maar schoof de bal naast. Hetzelfde overkwam drie minuten later Gio van Bladel namens Woenselse Boys. En ook een afstandsschot van Tommy Knigge verdween niet tussen de palen. Appie Zouthane was tot op dat moment nog nauwelijks in het spel voorgekomen, maar in de 63ste minuut liet hij zien dat hij nog steeds een speler is om in de gaten te houden. Eindelijk kwam hij vrij van zijn directe bewaker Appie Saddaty, maar stuitte vervolgens op een uitstekend reagerende doelman Evert Hameetman.
In de 72ste minuut was de Tivoli-goalie opnieuw de baas in een één-tegen-één-situatie. Nu moest Van Bladel zijn meerdere erkennen in Hameetman. De doelman was zes minuten later echter volstrekt kansloos op een schitterend afstandsschot van Slegers, die de bal met links in de kruising joeg. Een wonderschone treffer en de maker was er oprecht blij mee. "Ik maak ze zo geregeld", grapte Slegers, die met zijn doelpunt wel een sterke vijf minuten van Woenselse Boys inluidde. In de 79ste minuut gaf Zouthane een slim steekpassje op Nelemans, die koelbloedig afrondde. En nauwelijks vier minuten later was Van Bladel eindelijk wel succesvol: 3-0.
Eretreffer
De wedstrijd was hiermee gespeeld en het sierde Tivoli dat het toch nog op jacht ging naar een eretreffer. Waar Van den Braken nog even wat spelers wisselde, bracht Renders in de 90ste minuut de eindstand op 3-1. Hij knalde een vrije trap van zo'n meter of twintig voorbij Koudijs. Woenselse Boys zat er niet mee en kon na vier minuten in blessuretijd de handen in de lucht steken. Op sportpark Hondsheuvel zijn ze wel toe aan een kampioensfeestje. De competitie duurt echter nog lang...

Opstellingen:

Woenselse Boys: 21. Juri Koudijs, 3. Denny de Roo, 5. Alain Plaum, 7. Tommy Knigge, 8. Gio van Bladel, 9. Tim Nelemans (6. Davey Haastrecht), 10. Appie Zouthane, 15. Mitchell Slegers (11. Steeven Leenheers), 16. Geert Vermeulen, 18. Jordy Janssen (14. Brian Mandigers), 22. Teun van de Moosdijk.

Tivoli: 1. Evert Hameetman, 3. Gijs Bonnema (11. Sammy Dirckx), 7. Joey Klaassen, 9. Leroy Renders, 10. Ralf Walravens, 16. Joey van Hoof, 17. Mike van Dijk, 18. Bart Bonnema, 20. Luuc Bonnema, 21, Krijn Feskens, 22. Appie Saddaty.


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Wedstrijd van de week

Nieuwsarchief Wedstrijd van de week

Topper Woenselse Boys -Tivoli beslist door enkele momenten
(Door Willem-Jan Schampers)
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png