Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Z-O Brabant Kerst zaalvoetbaltoernooi 2018

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Voetbalcongres 2019 met Gertjan Verbeek en Paul van der Zwaan

LEES MEER

Hypotheekvisie
Blatter Legal
MCB Direct
sanidump
Ad Borrenbergs
VDL
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

1 april 2018 | - Wedstrijd van de week 

DOSKO’32 helpt Waalre een handje....


Deel dit bericht:


De Duizelaren blijven door de verdiende overwinning in de race voor een mogelijke plek in de nacompetitie.

Hoewel er nog negen wedstrijden moeten worden gespeeld, lijkt Waalre richting het kampioenschap te gaan in de vijfde klasse E. Concurrent Sterksel verloor in de subtopper tegen DOSKO'32 met 2-0, waardoor de achterstand op de koploper (2-1 winst op Knegselse Boys) opliep tot zeven punten. Sterksel heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. 
Het duel tussen DOSKO'32 en Sterksel was van een matige kwaliteit. Na een aantrekkelijke eerste helft, met kansen voor beide doelen, gleed het spelpeil na de rust naar een bedenkelijk niveau. Dennis van Woerkum, aanvoerder van DOSKO'32, erkende dat het voetbal niet al te best was. "Sterksel begon goed, kreeg enkele uitstekende kansen, maar net voor de thee konden wij toeslaan. En inderdaad, die vrije trap zat er lekker in." Van Woerkum mocht van een meter of twintig aanleggen, nadat hij door René Bolster onderuit was gehaald. De verdediger van Sterksel mocht met geel niet ontevreden zijn, maar ging toch balend de rust in, omdat de vrije trap stijf in de kruising werd getrapt: 1-0.

Sterksel mocht het zichzelf aanrekenen dat het op achterstand kwam, want daarvoor had de ploeg van trainer/speler Erik Schaeken mogelijkheden genoeg om op voorsprong te komen.

In de 4de minuut schoot Ruud Nijssen de bal op de paal en dit werd in de 36ste minuut herhaald door Vincent van den Groenendaal. Tussendoor had DOSKO'32-doelman Sten Bierens nog een prima redding in huis op een schot van diezelfde Van den Groenendaal. Ook DOSKO'32 kreeg kansjes. Job Wijnen (individuele actie) en Stan Jacobs (via een rechtstreekse hoekschop) waren dichtbij een treffer, maar gescoord werd er (nog) niet.

 

 

Slordig
In de tweede 45 minuten ging Sterksel op jacht naar de gelijkmaker. Met Bart Berkers (in de eerste helft al ingevallen voor de geblesseerde Steef Polmans) als breekijzer, werd DOSKO'32 onder druk gezet. De thuisclub bleef echter relatief simpel overeind. Met name omdat Sterksel erg slordig speelde en veel balverlies leed. Pas in de 65ste minuut was er sprake van enige commotie. Doelman Bierens leek de bal los te laten, waarna Nijssen simpel intikte. Scheidsrechter Stroot, die een uitstekende wedstrijd floot, oordeelde echter dat de aanvaller van Sterksel de bal uit de handen van Verstappen had getrapt en keurde de treffer af.
Na wederom een aardige kans voor Van den Groenendaal, was het in de 78ste minuut Jacobs die namens DOSKO'32 de beste kans kreeg. Vanaf links kogelde hij de bal in, maar vond een goed reagerende doelman Harm Verstappen op zijn weg. Nauwelijks een minuut later was het alsnog raak. Een verre trap van achteruit werd verkeerd beoordeeld door de verdediging van Sterksel. Ook Verstappen zat mis, waarna het voor Ard-Jan Fleerakkers een koud kunstje was om de 2-0 aan te tekenen. Sterksel was geslagen en dit bood Frank de Haan de kans om de jongelingen Harm Jansen en Rik Voets speelminuten te geven. De overwinning kwam geen moment meer in gevaar.
Opstellingen:

DOSKO'32: 77. Sten Bierens, 2. Sem Beersens. 3. Jody van Woerkum, 4. Toon Bierings, 5. Rik Paridaans, 6. Job Wijnen (17. Harm Jansen), 7. Stan Jacobs (12. Rik Voets), 9. Ard-Jan Fleerakkers, 10. Dennis van Woerkum, 11. Jur Beerens (14. Cas Voets), 16. Lucien Klomp.

Sterksel: 1. Harm Verstappen, 4. René Bolster, 5. Jordy Doezé, 6. Erik Schaeken, 7. Ruud Nijssen, 8. Jordy Bukkems, 10. Vincent van den Groenendaal, 13. René Bosch, 16. Steef Polmans (9. Bart Berkers), 17. Hashim Haaji, 19. Giuseppe Miraglia.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Wedstrijd van de week

Nieuwsarchief Wedstrijd van de week

DOSKO’32 helpt Waalre een handje....
(Door Willem-Jan Schampers)
Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
Sportspreekt
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png