Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Het seizoen 2017-2018 zit er op!

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
VDL Cleassens van de Rijt De Bengel VDL

1 april 2018 | 3e divisie

EVV - UNA: 1-0


Deel dit bericht:


UNA hardleers tegen EVV
In vrijwel alle wedstrijden die UNA speelde tegen EVV hanteerden de Limburgers dezelfde speelwijze. Er wordt een muur opgetrokken voor het eigen strafschopgebied en af en toe komen de blauw witten er met een gevaarlijke counter uit. Een speelwijze die vooral voor de supporters weinig reden geeft om van voetbal te genieten en daarom steeds meer de gang naar het sportpark zullen vermijden. Toch heeft de manier van spelen ervoor gezorgd dat de Echtenaren al zo'n 25 jaar niet zijn gedegradeerd. Het is maar waar je voor kiest.

Op paaszaterdag was het weer zo. UNA was de aanvallende partij en EVV beperkte zich tot uit alle macht verdedigen. Ondanks het grote veldoverwicht van de geelzwarten waren er in de eerste helft geen doelrijpe kansen te noteren.
Aanvankelijk veranderde het spelbeeld in de tweede helft niet echt, maar in de 55e minuut kreeg UNA de kous op de kop. Rick Polman ontsnapte en Petar Stoskovic kwam uit zijn doel. Polman tikte de bal langs de UNA keeper en de knikker rolde in het doel: 1-0.

De Zeelstenaren gooiden er nog een schepje bovenop en de Limburgers bouwden nog een extra mergelmuur. Brian Boogers schoot in het doel van Michel Vercruysse, maar scheidsrechter Van der Pol keurde de treffer af. Het schot van Teun Sebregts had ook een beter lot verdiend dan door de paal gekeerd te worden.

Wat het team van Jeroen van Bezouwen ook probeerde; niets lukte. Duidelijk is dat UNA na de winterstop kampt met een chronisch gebrek aan scorend vermogen.

Opstelling UNA:
Stoskovic, Huijben (69. Höcher), Sijbers, Scheepers, Bassou, Stottelaar ( 78. V. Herwijnen), R. v. Boekel, Sebregts, Boogers, Tielemans, v.d. Gevel.

EVV op karakter voorbij UNA (verslag EVV)

Toen scheidsrechter Van der Pol zaterdagavond na 95 minuten het duel EVV - UNA beëindigde, waren de juichkreten aan de kant van de thuisclub tot in de verre omtrek te horen. EVV maakte een eind aan een lange serie slechte resultaten via een zwaar bevochten 1-0 overwinning op titelkandidaat UNA dat bij winst de koppositie had kunnen overnemen van Jong Vitesse.

In de 1e helft hielden de twee ploegen elkaar goed in evenwicht. Tegenvaller voor EVV was het uitvallen van Muhammet Karpuz. De middenvelder moest al in de 17e minuut met een flinke enkelblessure naar de kant. Omar Ramadani was zijn vervanger. In de 33e minuut noteerden we de eerste grote kans. Het was UNA-spits Brian Boogers die vrij voor Michel Vercruysse opdook. De EVV-doelman redde bekwaam. EVV probeerde het met een aantal afstandsschoten maar die konden UNA-doelman Stoskovic niet verontrusten. Ruststand 0-0.

De 2e helft bood heel wat meer spektakel. Aan UNA-zijde was het Teun Sebregts die vanuit een moeilijke hoek over schoot. Rick Polman kwam oog in oog met Stoskovic maar wist de UNA-doelman niet te passeren. Dat lukte Rick in de 54e minuut wel. Na een diepe bal van Tom Hanssen kwam Stoskovic ver uit zijn doel, echter Rick was eerder bij de bal en van grote afstand trof hij doel: 1-0. In het laatste half uur gooiden de bezoekers alles naar voren en in de 65e minuut leek Mart van de Gevel op weg naar de gelijkmaker. Zijn schot verdween naast het doel. EVV loerde op de counter en het was Shaquille Simmons die dichtbij de 2-0 was. Na een fraaie solo ging zijn inzet naast. In de 72e minuut was UNA andermaal dicht bij de gelijkmaker, maar het schot van Mart van de Gevel belandde op de paal. In een hectische slotfase ging UNA steeds vaker de lange voorzet hanteren, EVV liep op het tandvlees. Met een enorme inzet en een prima Michel Vercuysse winst men de voorsprong over de streep te trekken.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg