Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Joep van de Ven (Bladella)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Braakhuizen pakt herkansing en promoveert

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Martien Geeven BV Bandenservice Acht Basemans Schoenen Martien Geeven

12 maart 2018 | 3e klasse D

PSV/av - Reusel Sport/CoTrans: 0-4


Deel dit bericht:


Reusel Sport/CoTrans overklast P.S.V. a.v. 0-4 en heeft nog volop kans op tweede periode titel.

Reusel Sport/CoTrans begon afgelopen zondag zonder de geblesseerde Ralf Lavrijsen en door z'n werk afwezige Keven van Limpt, aan de moeilijke klus tegen P.S.V. a.v. Dit laatste bleek al snel een klus die makkelijk met goed voetbal, naar later bleek, vrij makkelijk in een 0-4 overwinning werd omgezet. Het verschil was deze keer wel zeer groot. Als de geel-zwarten alleen al de 100% kansen hadden benut, zouden dubbele cijfers heel goed mogelijk zijn geweest. Nu waren de doelpuntenmakers voor de pauze Dave Hermans en Nick Wouters, terwijl Tuur de Laat met twee treffers na de pauze in een 0-4 overwinning omzetten. Ook de kans op de tweede periode werd door het verlies van Valkenswaard hoogstwaarschijnlijk een strijd tussen Bladella en Reusel Sport/CoTrans.
Na een minuut stilte voor het overlijden, door een ernstig verkeersongeluk, van Reusel Sport/CoTrans jeugdspeler Adri Kerkhofs en het overlijden van oud bestuurslid Jan Bel die zondag op 84 jarige leeftijd overleed.

Onder een heerlijk voorjaars zonnetje en een perfecte kunstgrasmat begonnen beide teams onder leiding van scheidsrechter Scheffers uit Waardenburg aan hun vijftiende wedstrijd. Bij Reusel Sport/CoTrans startte Rick Louwers na zijn blessure weer in de basis en speelde een goede en stabiele wedstrijd, ook dat gold voor de rest van het team. Al snel bleek dat P.S.V. a.v. mede door blessures geen schim meer was tegenover andere seizoenen. Als snel kwam Reusel Sport/CoTrans op voorsprong. Niels Hendrikx bediende Dave Hermans met een fraaie pas van recht over de volle breedte op linkerspits Dave Hermans, die fraai afrondde en P.S.V. doelman Mlodak geen schijn van kans gaf 0-1. In de zevende minuut scoorde Reusel Sport/CoTrans de 0-2, maar deze treffer werd op advies van de P.S.V. grensrechter afgekeurd voor buitenspel. Even daarna kreeg Tuur de Laat een vrije kop kans voor open doel. Een duwtje in de rug van een P.S.V. verdediger betekende dat de bal op de neus in plaats van het hoofd kwam, en in handen van de P.S.V. doelman belandde. Van de 12e tot de 26e minuut kwamen de Reusel Sport/CoTrans voorwaartsen via Dave Hermans, Jim Daniels en Nick wouters vrij voor doelman Mlodak, maar de score werd niet uitgebreid. In de 26e minuut was het echter wel raak, Nick Wouters zag z'n vrije trap bij de 2e paal vrij in het net belandden 0-2. In de 38e minuut belandde een vrije trap van Mark Faes in de handen van P.S.V. doelman. Door een misverstand in de Reusel Sport/CoTrans achterhoede ging een poging van Jordy de Kat voorlangs en een vrije trap van Prommayon over, dat waren de enige wapen feiten van de thuisploeg. Jim Daniels en Dave Hermans kwamen vlak voor rust nog beiden alleen voor de keeper, maar konden de score niet uit breiden. Derhalve een 0-2 ruststand.

De tweede helft begon met een prachtige aanval over rechts, een solo van Jim Daniels die teruglegde op Tuur de Laat, die met een strak schot de bal kansloos voor voor de P.S.V. golie bij de tweede paal binnenschoot en de stand op 0-3 bracht. Na een juist gemiste kans uit een vrije trap was het in de 58e minuut weer raak. Nick Wouters gaf voor, Jim Daniels legde de bal pan klaar met hoofd voor Tuur de Laat, die makkelijk de 0-4 binnenkopte. P.S.V. bracht hierna Peter Linssen voor broer Mark Linssen en even later Mike Hovenstadt. De bezoekers miste nog een kans via Nick Wouters, die strande op keeper Mlodak en Mark Linssen schoot aan P.S.V. zijde een vrije trap over. Reusel Sport/CoTrans bracht Ruud Jansen voor Steef Vosters en Ralf van Gool voor Tuur de Laat. Na precies 90 minuten floot de goed leidende scheidsrechter Scheffers voor het einde van deze sportieve wedstrijd. Zondag speelt Reusel Sport/CoTrans thuis tegen Braakhuizen waartegen de geel-zwarten nog iets goed hebben te maken.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg