Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transferlijst: Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Bladella via Braakhuizen naar tweede klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

SBC promoveert. ACHT legt het af tegen Schijndel.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Bart van den Hurk (vv ACHT)

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Borrenbergs Bouwbedrijf Brabant Sports

11 maart 2018 | 4e klasse F

HMVV - Hoogeloon: 2-2


Deel dit bericht:


Na een periode van meer dan 3 maanden waarin enkel een uitwedstrijd tegen Woenselse boys werd afgewerkt (4-0 verlies) lijkt de tweede competitiehelft van eindelijk van start te gaan voor HMVV. Te beginnen met de derby tegen Hoogeloon. Een jonge ploeg die goed meedraait in klasse 4f. De aftrap werd gedaan door pupil van de week Mart Willems. Hij wist zijn fraaie solo te beëindigen met een mooie goal.

De mannen uit Mierd begonnen goed aan de wedstrijd. In de 12e minuut wist Einice Rodriguez de bal te veroveren en bracht vervolgens aanvaller Tomas Castelijns in stelling. Thomas hield oog in oog met de keeper het hoofd koel. Met een bekeken schuiver zette hij HMVV op voorsprong (1-0). Het restant van de eerste helft speelde zich voornamelijk af op het middenveld. Beide ploegen wisten weinig gevaar te stichten voor het andere doel.

Al snel in de tweede helft kwam Hoogeloon met een antwoord. In de 50e minuut bracht Yannick Sol met een fraaie vrije trap de stand in evenwicht (1-1). Aanleiding voor Hoogeloon om er nog een schepje bovenop te doen. Toch was het HMVV dat na een kwartier met een antwoord kwam. Aanvaller Rick Keustermans verlengde met een subtiele voetbeweging een voorzet van links. Via buitenkant rechts belandde de bal in de verre hoek (2-1). Gezien het spelbeeld leek hiermee de eindstand te zijn bereikt. In de 80e minuut besloot de scheidsrechter na een blessurebehandeling een vrije trap toe te kennen aan Hoogeloon. Een merkwaardige beslissing met de nodige gevolgen. Uit deze vrije trap werd namelijk een speler van Hoogeloon in stelling gebracht die tussen drie HMVV'ers ten val kwam en daarmee een strafschop mee kreeg. Yannick Sol schoot vanaf 11 meter de bal onderkant lat over de doellijn (2-2).

In de slotfase probeerde HMVV nog een doelpunt te forceren. Maar bleef de eindstand 2-2. Een uitslag die gezien de hele wedstrijd wel terecht is.

HMVV en Hoogeloon delen de punten (verslag Hoogeloon)
Eindelijk kon er weer eens gevoetbald worden en ook het weer werkte mee.

Op voorhand waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en ook in het verleden waren het meestal spannende wedstrijden. De thuisclub wist steeds als eerste te scoren, maar Hoogeloon kwam telkens weer langszij. Met de 2-2 eindstand konden beide teams wel leven.

De wedstrijd begon fris van de lever, met veel snelheid en inzet. Geleidelijk aan creëerde Hoogeloon een licht veldoverwicht, maar zonder echte kansen te krijgen. Na een kwartier was het HMVV die op een onverwachte voorsprong kwam. Een fout bij Hoogeloon achterin was de aanleiding. Een te slappe terugspeelbal werd onderschept en Thomas Castelijns werd op maat bediend en kon eenvoudig voor 1-0 zorgen. Hans v/d Heijden was even later dichtbij de gelijkmaker, maar zijn schot ging rakelings voorlangs. Uit een prima voorzet van links nam Jordy Bruininx de bal ineens op de slof, maar via de onderkant van de lat stuiterde de bal weer terug het veld in. Tom de Laat werd kort voor rust goed aangespeeld, schoot goed in de korte hoek, maar de doelman stopte prima.

De gasten uit Hoogeloon begonnen sterk aan de tweede helft en toen Cis Waterschoot in het strafschopgebied onderste boven werd gelopen dacht iedereen aan een strafschop, maar de arbiter wuifde dit resoluut weg. Even later was het wel raak. Een vrije trap van ongeveer 25 meter werd door Yannick Sol feilloos in de kruising geschoten en het stond weer gelijk. In de 65ste minuut was het toch weer HMVV die het net wist te vinden. Uit een voorzet kopte Rick Keustermans fraai in de bovenhoek en dat betekende 2-1. Een kwartier voor tijd gaf Tijs de Laat een prima bal op de doorgelopen Tom Michielse, die echter hoog over schoot. Maar de gelijkmaker zou er toch komen. Na een overtreding vlak voor de doellijn ging de bal op de stip. Yannick Sol schoot de bal hard op de onderkant van de lat, waarna de bal het veld weer in stuiterde, maar de bal bleek over de doellijn te zijn geweest. Met een prima pass werd daarna Yannick Sol weer goed weggestuurd, maar hij was te vermoeid om nog hard te kunnen uithalen. Al bij al was het voetbal misschien niet altijd even goed, maar de inzet en spanning maakte dit weer goed. Beide ploegen leken tevreden te zijn met het gelijke spel


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg