Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transferlijst: Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Bladella via Braakhuizen naar tweede klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

SBC promoveert. ACHT legt het af tegen Schijndel.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Bart van den Hurk (vv ACHT)

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Hypotheekvisie Stadpaviljoen

11 maart 2018 | 2e klasse F

Beerse Boys - RKVVO: 2-3


Deel dit bericht:


Derde thuisnederlaag op rij voor Beerse Boys

Het lukte Beerse Boys na nederlagen tegen RPC en FC Eindhoven ook niet om in eigen huis van RKVVO te winnen. De gasten namen via Jorrit Mol al in de 3e minuut een voorsprong, maar Beerse Boys kreeg na een sterke periode loon naar werken middels de gelijkmaker van Jannes Mulders. Op slag van rust kwam RKVVO echter weer op voorsprong toen de bal bij een hoekschop nog door Niels van Heerbeek aangeraakt werd en daarmee zijn doelman kansloos liet: 1-2 bij rust. Hoewel RKVVO de voorsprong na rust ook had kunnen uitbreiden, lieten de Beerse aanvallers enkele riante mogelijkheden op de gelijkmaker liggen. Thijs Offermeijer leek een kwartier voor tijd de beslissing te brengen door een vrije trap binnen te schieten, maar Beerse Boys zette met een slotoffensief RKVVO onder druk. Na de 2-3 van Jannes Mulders werd de druk nog wat opgevoerd, maar de stand bleef ongewijzigd.

Beerse Boys begon slecht aan de wedstrijd. Na een afgeslagen Beerse aanval werden de aanvallers van RKVVO op links aan het werk gezet met een hoge bal waar rechtsachter Stijn van Heerbeek zich op verkeek. De lage voorzet die volgde werd door Jorrit van Mol bij de eerste paal binnen gegleden: 0-1. RKVVO bouwde vervolgens behoedzaam aan de aanvallen, terwijl Beerse Boys trachtte de aanvallers zo snel mogelijk te bereiken. Dat lukte over links via Pim Vingerhoets aardig, maar de voorzetten waren meestal een prooi voor doelman Sven van den Oever. In de 32e minuut was RKVVO gevaarlijk toen een diepe bal een eenvoudige prooi voor doelman Rob Wilborts leek te worden, maar nog van richting werd veranderd; de Beerse doelman liet zich echter niet verrassen. Aan de andere zijde vond Jannes Mulders het doel van RKVVO wel; na voorbereidend werk van Niels van Heerbeek passeerde hij in de 33e minuut doelman Van den Oever met een lage schuiver in de verre hoek: 1-1. Vlak voor de pauze kreeg RKVVO nog twee hoekschoppen te nemen. De eerste was al gevaarlijk en ging net naast het Beerse doel, maar de tweede van Rob van der Plaat kwam wel tussen de palen. Niels van Heerbeek wilde de scherpe inzet met het hoofd weg werken, maar in plaats daarvan zag hij de bal in eigen doel verdwijnen: 1-2 in de 45e minuut.

De tweede helft gingen beide ploegen vol voor een doelpunt. Een Beerse aanval in de 48e minuut leverde bijna de gelijkmaker op; Jannes Mulders schoof de bal in de voeten van Pim Vingerhoets die de rechterhoek van het RKVVO doel zocht maar de bal net naast zag gaan. In de tegenaanval miste RKVVO een grote kans om uit te lopen en in de daarop volgende aanval van de thuisploeg moest doelman Sven van den Oever met 'gevaar voor eigen leven' ingrijpen. Het spel werd enkele minuten stil gelegd voor behandeling van zijn rechterhand. Meteen na de spelhervatting verspeelde Mart Soetens de bal rand keepersgebied voor het eigen doel aan Niels van Heerbeek en via Pim Vingerhoets kreeg Koen Verhagen een aardige kans, maar zijn schot eindigde in het zijnet. Het aandringen van Beerse Boys leverde RKVVO ook enkele goede kansen op, maar toen Jannes Mulders na een verre uittrap van doelman Rob Wilborts de 2-2 op zijn schoen had, schoot hij te zacht in en kon doelman Van den Oever nog redding brengen. Een overtreding van Rob van Bijsterveldt luidde de 1-3 in de 75e minuut in. Thijs Offermeijer plaatste zich achter de bal en schoot die in de uiterste linkerhoek binnen; doelman Wilborts gleed wat weg bij het afzetten en was te laat ter plaatse. Twee minuten later herhaalde Offermeijer het kunstje bijna, maar nu belandde de bal boven op de Beerse doellat. Het geloof in een gelijkspel kreeg bij Beerse Boys weer inhoud toen Jannes Mulders in de 82e minuut zijn tweede doelpunt van de middag produceerde. Hij blokkeerde de bal toen doelman Van den Oever deze wilde wegtrappen na een te harde Beerse pass en kon deze vervolgens in het lege doel schuiven. In de hectische slotfase vielen geen doelpunten meer. Wel kreeg invaller Sjors van Baren van RKVVO in de eerste van zes extra minuten zijn tweede gele kaart te zien. Alle ploegen die op de ranglijst onder Beerse Boys staan speelden gelijk, zodat de schade beperkt bleef.

Opstelling Beerse Boys: Rob Wilborts; Stijn van Heerbeek, Rob van Bijsterveldt, Ruud Willems, Nick van Rooy; Joop Willems (71. Pepijn van Spreuwel), Bram Gooskens, Koen Verhagen (71. Luuk van Gestel); Jannes Mulders, Niels van Heerbeek, Pim Vingerhoets.

RKVVO wint spannende kempen-derby. (verslag RKVVO)
Vanaf de aftrap was RKVVO de bovenliggende partij in deze boeiende wedstrijd. RKVVO combineerde beter en Beerse Boys was niet bij machte om de vlotte combinaties te volgen. Al in de 4de minuut was het op een voorzet van Bart Sanders dat Jorrit Mol volledig vrijstaand de 0-1 liet aantekenen. Volkomen uit het niets was het Beerse Boys wat in de 30ste minuut op gelijke hoogte kwam uit de eerste goede aanval die op het doel van Sven van den Oever werd uitgevoerd. Door een vlotte combinatie werd Jannes Mulder aangespeeld en de spits van Beerse Boys wist met de geboden kans wel raad. In de verre hoek werd het uiteindelijk 1-1. RKVVO leek even aangeslagen maar op slag van rust was er toch gerechtigheid en uit een corner van Rob van der Plaat werd het 1-2. Een Beerse verdediger kopte achter zijn eigen doelman de verdiende voorsprong voor RKVVO binnen.
In de 2de helft stroopte Beerse Boys de mouwen op maar het spel van Beerse Boys werd er uiteindelijk niet beter op. Er waren diverse kleine kansen over en weer maar RKVVO bleef het beste van het spel houden. In de 50ste minuut was er een lange blessurebehandeling voor Sven van den Oever die geblesseerd raakte door een grove charge van Jannes Mulder. Na 5 minuten kon het spel worden hervat en bleef Sven van den Oever (gelukkig maar want er was geen reservekeeper voorhanden) onder de lat. In de 65ste minuut was er een vrije trap voor RKVVO op plm. 25 meter van het doel. Op de geplaatste vrije trap door Thijs Offermeijer had de doelman van Beerse Boys geen antwoord (1-3). Kort hierna was het diezelfde Thijs Offermeijer die een vrijetrap op de lat zag belanden. Beerse Boys stelde hier qua veldspel niet veel tegenover. Opnieuw uit het niets (81ste minuut) was het Jannes Mulder die de 2-3 liet aantekenen nadat Sven van den Oever niet goed wegwerkte. Uit de kluts was Jannes Mulder eerder bij de bal en de eindstand kwam op het bord. In de 10 minuten die resteerden was Beerse Boys niet bij machte om er een goed slotoffensief uit te gooien. Al met al een verdiende overwinning voor RKVVO.
Opstelling: van den Oever, Antonis, Segers, M. Soetens, Sterken (van Baren), Offermeijer, van Doormalen, Jorrit Mol, van de Plaat, Sanders (Jasper Mol), Bujitu (L. Soetens).


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg