Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transferlijst: Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Bladella via Braakhuizen naar tweede klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

SBC promoveert. ACHT legt het af tegen Schijndel.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Bart van den Hurk (vv ACHT)

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Martien Geeven BV Bandenservice Acht Basemans Schoenen Martien Geeven

11 maart 2018 | 3e klasse D

BES - Nieuw Woensel: 7-2


Deel dit bericht:


Vandaag hebben de toeschouwers een herboren BES gezien, waarbij vanaf minuut 1 te zien was dat de ploeg uit was op eerherstel als team, met een goed resultaat als gevolg.

Al direct vanaf de aftrap was het BES dat gelijk druk zette op de verdediging van Nieuw Woensel. Na al een tweetal corners was het Rick Schoofs die in de 4e minuut de 1 – 0 liet aantekenen waarbij Maikel v.d. Honing goed wegdraaide van zijn tegenstander en zo Rick in stelling bracht. In het 16e minuut was het Johnny van Veen die een vrije trap vanaf 20 m op doel schoot, waar invaller doelman Rick Tummers iets te ver voor zijn doel stond en zo zich liet verrassen, 1 -1. BES had hier meteen het antwoord op. Waar eerst in de 17e minuut Robin Smets werd onderuitgehaald richting het doel van Nieuw Woensel, was het Daan Bartels in dezelfde minuut die zijn traptechniek liet zien en een eveneens vrije trap vanaf 25 m direct in doel schoot, 2 – 1. In de 20 minuut was het Roy Ivan die slechts door een overtreding te maken, Maikel v.d. Honing wist te stoppen. Toch was het Nieuw Woensel dat terugkwam door wederom een vrije trap direct in te schieten door Tarik Ouzalah 2 - 2. De sfeer op het veld was mede door verbale acties van spelers van Nieuw Woensel niet prettig. In de 24e minuut was het Maikel v.d. Honing die binnen de 16 m werd onderuit geschoefeld door Joeri van Veen, doch de, overigens goed leidende, scheidsrechter Panjoel had niet het lef om hiervoor te fluiten. In de 30e minuut strafte Maikel v.d. Honing een misverstand tussen de doelman van Nieuw Woensel en Joeri van Veen af en kon de bal in het leeg doel schieten 3 – 2. Vier minuten later werd Bart Winters in de diepte weggestuurd en hij wist vrij voor doel koelbloedig de bal bij de 2e paal binnen te schieten, 4 – 2. In de 41e minuut draaide de actieve Robin Smets goed weg van zijn tegenstander binnen het strafschopgebied, en liet daarna de doelman kansloos 5 – 2. Hierbij brak de rust aan waarbij Nieuw Woensel voor weinig gevaar had weten te stichten.

De tweede helft speelde zich voornamelijk af tussen de beide doelgebieden waar Nieuw Woensel geen gevaar wist te creëren en waarbij de ploeg uit Borkel en Schaft het spelbeeld goed onder controle had. In de 79e minuut was het de sterk spelende Twan Bogers die eerst als winnaar uit een duel kwam om vervolgens een pass met buitenkant voet afleverde welke Maikel v.d. Honing vrij voor doel zette. Hij beloonde dit met zijn 2e doelpunt en voor BES de 6 – 2. In de laatste minuut was het de ingevallen David da Silva die met een slimme steekpass, Bart Winters de gelegenheid gaf het slotakkoord te geven, 7 – 2.
Laat deze wedstrijd, na een periode van niet voetballen, een opmaat zijn naar een goed vervolg van de competitie.

Opstellingen:
BES: 1. Nick Tummers, 3. Sander van Kessel (15 David da Silva), 4. Twan Bogers, 5. Mark Gerrits, 6. Jeroen Evers, 8. Robin Smets, 9. Rick Schoofs (7. Mark Balmer), 10. Maikel v.d. Honing, 11. Bart Winters, 12. Daan Bartels, 14. Rens van Til.,

Nieuw Woensel: 1. Joey Smulders, 2. Roy Ivan (22. Jesse Kawarmala), 6. Kaan Unal , 8. Justin Wahap, 9. Tarik Ouzalah, 10. Johnny van Veen, 11. Jens van Mil, 15. Kai v.d. Donk, 17. Joeri van Veen , 18. Omar Duiker, 21 Bas Giesberts (16 Omar Quzzih).

 


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg