Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transferlijst: Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Bladella via Braakhuizen naar tweede klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

SBC promoveert. ACHT legt het af tegen Schijndel.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Bart van den Hurk (vv ACHT)

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Ballenkoning

11 maart 2018 | 1e klasse C

AWC - Best Vooruit: 3-0


Deel dit bericht:


AWC met 3-0 te sterk voor Best Vooruit

Onder prima omstandigheden werd op sportpark "De Wychert" de wedstrijd tegen AWC, de koploper van de 1ste klasse C aangevangen. Voor deze wedstrijd was het verschil 4 punten; 'n echte topper dus. In het elftal van Best Vooruit ontbrak Erdi Atakan, omdat de geboorte van hun kind zich aankondigde.

Best Vooruit begon offensief aan de wedstrijd en kreeg in de eerste minuut al twee corners te nemen, maar vanaf dat moment nam AWC de wedstrijd in handen. Zeker qua fysiek was AWC de bovenliggende partij. Best Vooruit moest dus proberen het voetballend op te lossen. Maar aanvallend kon Best Vooruit geen potten breken. Keeper Mark te Haar (AWC) zal zelden een zo rustige middag hebben gehad. AWC daarentegen heeft een prima aanval met gevaarlijke spelers als Safa Kizir, Fren Stevens en Freek Thoone. Keeper Denny Witjes moest dan ook het beste in zichzelf naar boven halen om doelpunten te voorkomen. Alles tegenhouden was onmogelijk en in de 15de min. was het Laurens Loenen (AWC), die de 1-0 liet aantekenen. Daar ging een prima actie van Fren Stevens (AWC) aan vooraf. In eerste instantie wist Denny nog te redden, maar uit de rebound werd gescoord. Best Vooruit probeerde het wel, maar ofwel buitenspel dan wel onzuivere passing stond succes in de weg. AWC had het beste van het spel en gelukkig stond het vizier niet altijd goed afgesteld, anders was de uiteindelijke uitslag groter geweest. Toch kwam AWC net voor rust, in de 41ste min., op een 2-0 voorsprong. De doelpuntenmaker was Jaap Jansen, die prima voorbereidend werk van Fren Stevens keurig afrondde.

De tweede helft begon rustig. Pas in de 53ste min. was het eerste wapenfeit te melden; 'n corner voor AWC. Net zoals in de eerste helft was het nu ook weer Denny Witjes, die met prima reddingen voorkwam dat AWC scoorde. Best Vooruit kwam aanvallend niet in het stuk voor. De eerste kans was er pas in de 70ste min. en kwam voort uit een vrije trap zo'n 25 meter van het doel van AWC. De bal verdween in de muur en uit de daaropvolgende actie werd het schot van Robin Buiks geblokt. In de 77ste min. werd de 3-0 op het scorebord gezet. Met een actie over rechts werd de verdediging door een solo van Safa Zikir uit elkaar gespeeld. Zijn schot was zuiver en verdween in de rechterbenedenhoek. De laatste kans was in de 89ste min. voor Best Vooruit. Daan van Kessel, die trouwens een uitstekende wedstrijd speelde, had een prima schot in huis, maar Mark ter Haar (AWC) liet zien een prima keeper te zijn. Verdiend bleven de punten in Wijchen. AWC staat nu nog ruimer op kop in de 1ste klasse C.

Opstelling Best Vooruit:
Denny Witjes, Daan van Kessel, Jeroen Libregts, Jorn van de Wiel; Ronald de Koning, Teun van Genugten (80ste min. Xander Scheepens), Tom Kastelijn, Thomas van Heukelom, Tim Fiolet (74ste min. Kenneth van de Wiel), Robin Buiks, Elmo Hertogh (59ste min. Bram Toebes)


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg