Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Overzicht trainerscarrousel status trainers/clubs.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Z-O Brabant Kerst zaalvoetbaltoernooi 2018

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Voetbalcongres 2019 met Gertjan Verbeek en Paul van der Zwaan

LEES MEER

Hypotheekvisie
Blatter Legal
MCB Direct
sanidump
Ad Borrenbergs
VDL
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

28 februari 2018 | Nieuws

Vernieuwde app Connected.Football. Download hem gratis!


Deel dit bericht:


Connected.Football brengt de profbeleving binnen handbereik van jeugdspelers en jeugdtrainers van amateurclubs.
De nieuwe Connected.Football app biedt inspiratie voor trainingen. De functies van de app helpen om leuke en leerzame trainingen te vinden, te delen en met elkaar te bespreken. Iedereen kan de app nu gratis downloaden en gebruiken.

Gratis oefenstof en toegang tot het clubhuis van de vereniging

De nieuwe Connected.Football app heeft een open gedeelte dat iedereen kan bekijken. Hierin komen voortdurend nieuwe oefeningen en programma's beschikbaar. Dit zijn tips van Nederlandse voetbalprofs, skills van freestyler Joshua Agteres, keepersoefeningen en geschikte trainingsprogramma's voor de jeugd. Iedere gebruiker kan zich ook gratis registreren om toegang te krijgen tot het Connected.Football clubhuis. Hier zijn meer functies te vinden. Als een vereniging een eigen clubhuis heeft in de app, dan kan een gebruiker (lid van de vereniging) met een account hieraan worden gekoppeld om zo onder andere de opleidingsvisie, oefeningen en programma's van de eigen vereniging te ontvangen.

Koplopers wijzen de weg

De Connected.Football app is gemaakt op basis van de intensieve samenwerking met de clubs uit ons koploperprogramma. Dit zijn RKVV Dommelen, SV Deurne, FCV Venlo, sv Blauw Geel en VV Vessem/Dees. De ervaringen met deze clubs zijn representatief voor het reilen en zeilen binnen menig amateurclub. Toegewijde vrijwilligers die als coördinator of jeugdtrainer leuke en leerzame trainingen mogelijk willen maken. Geschikte oefenstof vormt de basis, maar er is veel meer nodig. Een goede structuur, de programma's afstemmen op het niveau van de spelers én uitvoerbaar maken voor de coach, elkaar tips kunnen geven en ervaringen uit kunnen wisselen. Het hoort er allemaal bij en kost vaak veel tijd. De Connected.Football app helpt om dit soort zaken simpel en snel te kunnen regelen.

Duidelijke animaties, weinig data
Iedere oefening in de app heeft een beschrijving en duidelijke animatie waarin de essentie van de oefening wordt getoond. De bestandsgrootte van de animaties is klein dankzij optimale compressie. Ter vergelijking: als je een video via Whatsapp van 10 seconden verstuurd gebruik je al snel een paar megabyte. De video's in de app zijn maar een halve megabyte of nog minder terwijl de kwaliteit van de weergave heel goed is. Bovendien kun je de app offline gebruiken. Voor clubs en trainers die een eigen draai willen geven aan de oefenstof is er de mogelijkheid om zelf animaties en tekeningen te maken met de tools van ons partnerbedrijf Planet.training.

'Willy van der Kuijlen in de app'
In de rubriek 'Tips van de Profs' geeft Dirk Marcellis (PSV, AZ, NAC, PEC Zwolle) een inkijkje in de wereld van de profs. Dirk gaat in gesprek met collega-profs. Zij vertellen over hun favoriete oefening en geven tips. De oefeningen komen in de app beschikbaar en zijn geschikt voor gebruik voor jeugdteams van amateurclubs. Een van de spelers is Klaas Jan Huntelaar. Hij vertelt natuurlijk dat hij graag op doel schiet. Daarbij hij geeft belangrijke aanwijzingen voor het ontwikkelen van een goede traptechniek. Guido Budziak (oprichter Connected.Football): "Toen ik met Klaas Jan in de jeugd van PSV speelde was Willy van der Kuijlen onze trainer. Van der Kuijlen gaf Huntelaar specifieke trainingen om zijn traptechniek te verbeteren. Als je naar de aanwijzingen van Klaas Jan luistert, dan hoor je daarin de stem van Willy van der Kuijlen doorklinken. Het is mooi dat op deze manier veel meer spelers en trainers kunnen profiteren van die vakkennis."
Eigen digitale voetbalacademie
De meeste clubs hebben een eigen voetbalvisie. In de app geven we met de programma's en oefeningen de voorzet voor amateurclubs die hun jeugdspelers en -trainers op een leuke en leerzame manier willen laten trainen en spelen. Een club kan in het eigen clubhuis de programma's en oefenstof beheren die alleen toegankelijk is voor haar leden. In de praktijk betekent dit vaak dat de club een aantal trainingsprogramma's klaarzet. Daarnaast kunnen trainers ook zelf programma's maken. Trainers kunnen de programma's ook onderling delen. De chatfunctie bij programma's en oefeningen is handig om tips en ervaringen te delen. Op deze manier is de waardevolle voetbal know-how die aanwezig is binnen een vereniging beschikbaar voor iedereen. Nu en in de toekomst.


Weg met de Whatsapp-irritatie

Trainers maken vaak gebruik van een groepsapp om mededelingen te doen. De meeste trainers krijgen hierbij regelmatig te maken met spelers of ouders die het gesprek verstoren met vervelende of onwenselijke reacties. Die zorgen voor hevige irritatie en dat gaat ten koste van het voetbalplezier. Een email sturen (met alle ontvangers in de BCC) kan, maar is niet van deze tijd. In de app bieden we speciale chatfuncties. Zo kan een trainer een app sturen aan alle leden van het team zonder dat er op dat bericht kan worden gereageerd. Hiermee weet de coach dat iedereen het bericht heeft ontvangen zonder dat er op gereageerd kan worden. Natuurlijk kun je ook een teamapp maken waarin iedereen kan reageren. Die keuze kunnen gebruikers zelf maken.

Download de Connected.Football app gratis
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=football.connected.app
iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/connected-football/id1287399313

Gratis lid worden van FC De Goalies om keeperstrainingen van Albert van der Sleen te bekijken? Meld je aan via fcdegoalies@connected.football.
Verenigingen die een eigen digitale voetbalacademie willen opzetten kunnen voor meer informatie contact opnemen via academy@connected.football.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Overige NieuwsitemsNieuwsarchief Nieuws


Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
Sportspreekt
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png