Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Programma poulefase KNVB districtsbeker.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Hypotheekvisie Stadpaviljoen

4 februari 2018 | 2e klasse F

EFC - RKSV Heeze: 0-1


Deel dit bericht:


EFC LOOPT 1E THUISNEDERLAAG OP
EFC heeft in een, van EFC-zijde, zwakke thuiswedstrijd met 0-1 verloren van Heeze. Op basis van de 2e helft en de kansen die Heeze kreeg, was de overwinning voor de sympathieke vereniging uit Heeze terecht.

EFC begon nog fel aan de wedstrijd en was het 1e kwartier wat sterker zonder echte grote kansen te krijgen. Langzaam aan kwam Heeze wat beter in de wedstrijd en al snel was duidelijk dat het voor de thuisclub geen makkelijke wedstrijd zou worden. De beste kans was er voor Heeze na ongeveer een half uur toen Moerenhout van dichtbij een voorzet van Tom Derkx in de handen kopte van keeper Koen Wouters van EFC. EFC had met een schot van Max van Limpt nog enig doelgevaar.

Direct na rust werd door Jesse van Gerwen de bal goed afgelegd op Max van Limpt die echter te zacht inschoot waarbij de keeper van Heeze makkelijk kon redden. Kort hierop schoot Mark Claasen van Heeze, na een goede individuele actie, maar net langs de kruising. Heeze was gevaarlijker dan EFC en een doelpunt hing in de lucht. Nadat een laag schot van Moerenhout maar net voor langs het EFC doel ging kwamen de bezoekers in de 60e minuut op voorsprong. Bij een voorzet vanaf links werd niet goed ingegrepen en Bart Beelen schoot de 0-1 binnen voor Heeze. EFC probeerde met twee invallers meer druk te zetten maar krijg feitelijk weinig kansen. Teveel spelers speelde vandaag onder hun nivo. Heeze had duidelijk meer mogelijkheden op een verdere voorsprong maar er werd een paar keer te slordig omgesprongen met de kansen.
Een verdiende nederlaag voor EFC waardoor het in de 2e klasse F ongemeend spannend wordt. Tussen de koploper en plaats 6 is er slechts een verschil van 5 verliespunten en over het verdere verloop van de competitie is nog niet veel te voorspellen. Over twee weken heeft EFC de uitwedstrijd tegen SC Irene en zal men de vorm toch weer terug moeten hebben.

RKSBV Heeze wint verdiend bij koploper verslag RKSV Heeze)
In de eerste helft ging het spel op en neer. Beide teams kregen kansen. Na 15 minuten leek de thuisploeg een veldoverwicht te krijgen. Tien minuten later waren het de gasten die aandrongen en leken te gaan scoren. Toch stonden beide verdedigingen goed en werd de rust bereikt met de brilstand: 0-0.

In het tweede bedrijf kwam Heeze steeds nadrukkelijker aan de bal. Maar het duurde tot de 62e minuut aleer dit in stand tot uitdrukking werd gebracht. Rens van de Kerkhof bracht van links de bal voor het Eerselse doel. Hij leek door iedereen te worden gemist. Maar de kleinste man van het veld, Bart Beelen, kon bij de tweede paal de bal nog net in het vijandige doel koppen en de niet onverdiende voorsprong op het scorebord brengen: 0-1.

Toen moest de thuisclub een tandje bijzetten om een dragelijker stand te realiseren. De Heezer verdediging, met doelman Vincent Janssen als belangrijkst sta-in-de-weg, hield echter stand. En tegen het einde kregen de bezoekers nog enkele dotten van kansen om de wedstrijd in het slot te gooien. Dat gebeurde niet en dus bleef er hoop voor EFC.
Toen de goed leidende scheidsrechter na een redelijk lange blessuretijd de wedstrijd affloot kon Heeze juichen. Drie punten meepakken uit Eersel. Dat was al een tijdje niet gebeurd. En er kon niets op worden afgedingt.
Voor Heeze en de competitie was het in ieder geval goed.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg