logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Enosh Paramalingam en Nathan Smith naar Wilhelmina Boys

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Benn Soetens (RKVVO)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Afsluitavond AVE: gezellig en weer het dak eraf.

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

21 januari 2018 | - Wedstrijd van de week 

UNA in blessuretijd voorbij Jong Vitesse


Deel dit bericht:


UNA met uitblinkende Stoskovic gelukkigste tegen Jong Vitesse

Tot ver in de blessuretijd leek de topper tussen UNA en Jong Vitesse af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel. Toen besloot scheidsrechter De Winter een strafschop toe te kennen aan de thuisploeg, omdat Vitesse-speler Thomas Oude Kotte de bal tegen zijn arm kreeg. Mart van de Gevel benutte dit buitenkansje en schoot onberispelijk de 1-0 binnen. Tot dolle vreugde van de gehele bank van UNA, die het veld instormde en de doelpuntenmaker bijna doodknuffelde.
Het sportpark in Zeelst stond op zijn kop en het leek even of het kampioenschap al binnen was... Of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren, blijft nog even koffiedik kijken, maar door de late overwinning, slaat UNA wel weer een gaatje met de concurrentie. De formatie van trainer Jeroen van Bezouwen heeft nu vier punten meer dan Jong Vitesse en al negen meer dan Quick, de verrassende nummer 3. "Natuurlijk ziet iedereen ons nu als de belangrijkste titelkandidaat", klonk het, "maar het seizoen is nog lang. We zijn er vandaag tot aan het einde in blijven geloven en hadden weer een fantastische Petar Stoskovic in het doel. Zowel in de eerste als in de tweede helft heeft hij ons enkele malen gered."
En daarmee was geen woord gelogen. De doelman van UNA is al jarenlang een van de sterkhouders in de ploeg en vrijwel wekelijks uitblinkend. En als hij dan eens een steekje laat vallen, kost dit UNA ook meteen punten. Dit gebeurde vorige week tegen JVC Cuijk (2-1) en er was Stoskovic dan ook alles aan gelegen om sportieve revanche te nemen. De lange doelman, met Servische roots, had belangrijke reddingen op schoten van onder meer Mitchell van Bergen, Lars ten Heije, Thomas Buitink en Ali Mukthar. Bovendien stond hij ook de basis van menige UNA-aanval. Zo stuurde hij in de 75ste minuut Mart van de Gevel diep, die met een lepe lob bijna Vitesse-doelman Jeroen Houwen verschalkte.
Gehaast
In de eerste helft was Jong Vitesse de bovenliggende partij en moest Stoskovic al een paar keer aan de bak. Aan de andere kant was de beste kans misschien wel voor UNA. In de 17de minuut verscheen Van de Gevel, niet voor het laatst, vrij voor het doel van de bezoekers. Hij was echter te gehaast en schoot de bal voorlangs. Het was het enige échte serieuze wapenfeit van de Zeelstenaren die na de rust heel anders uit de kleedkamer kwamen. Jong Vitesse werd verder achteruit gedrongen en er waren kansen voor onder meer Brian Boogers en Mart van de Gevel, na voorzetten van respectievelijk Sander van Weert en Rob van Boekel.
Beide trainers wisselden, bij UNA kwam Vincent Bogaerts voor Van Boekel, maar dit leek niet echt meer tot resultaat te leiden. In de 88ste minuut kreeg de invaller een enorme kans om UNA op 1-0 te zetten, maar uit een scherpe hoekschop van Jeroen Stottelaar kopte hij de bal naast het doel. De wedstrijd leek dus te eindigen in 0-0. Totdat de bal in de derde minuut van de blessuretijd nog een keer in het zestienmetergebied van Jong Vitesse werd gepompt. Verdediger Oude Kotte maakte ongelukkig hands en zag tot zijn ontzetting de scheidsrechter naar de stip wijzen. Doelman Houwen werd vervolgens door Van de Gevel kansloos gelaten.
Opstellingen:

UNA: 23. Petar Stoskovic, 2. Sander van Weert, 3. Thomas Huijben, 4. Yoeri Sijbers, 5. Bassou Boulghalgh, 6. Pieter-Jan Scheerlinck, 7. Teun Sebregts, 8. Jeroen Stottelaar, 10. Brian Boogers, 18. Rob van Boekel (26. Vincent Bogaerts), 22. Mart van de Gevel.

Jong Vitesse: 1. Jeroen Houwen, 2. Julian Lelieveld, 3. Joris Klein Holte, 4. Thomas Oude Kotte, 5. Hidde van Dijk, 6. Gino Bosz, 7. Mitchell van Bergen, 8. Jesse Schuurman (16. Sven van Doorn), 9. Lars ten Heije, 10. Ali Mukthar, 11. Bo van Essen (19. Thomas Buitink).


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Wedstrijd van de week

Nieuwsarchief Wedstrijd van de week

UNA in blessuretijd voorbij Jong Vitesse
(Door Willem-Jan Schampers)
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
Van Mossel
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png