Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Programma poulefase KNVB districtsbeker.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

18 december 2017 | 3e klasse C

Maarheeze - MVC'19: 0-4


Deel dit bericht:


Vv MAARHEEZE GEEFT WEDSTRIJD IN 3 MINUTEN UIT HANDEN

Vv Maarheeze heeft ook de laatste thuiswedstrijd van 2017 niet weten te winnen. Thuis tegen MVC'19 kende de wedstrijd na een 0-0 ruststand een dramatische wending direct na rust. Binnen 8 minuten stond de 0-4 eindstand op het bord.

Traditiegetrouw brengt CV De Muuzevangers tijdens de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop met haar kersverse Prinsen, Prinsessen, Adjudanten en hun gevolg een bezoek aan vv Maarheeze. Dit jaar werd de aftrap dan ook verricht door vv Maarheeze-lid en Prins Carnaval Alex van Oosterhout tezamen met Jeugdprins Mees.
Bij Maarheeze stond na precies 1 jaar blessureleed, laatste man Rob van Wetten voor het eerst weer in de basis en ook kon trainer Thijs Moonen weer beschikken over Rick van der Linden die weer terug is van zijn Vietnam-avontuur. Alle reden voor de vv Maarheeze-supporters om weer in grote getale naar de Romrijten te komen.
De wedstrijd tegen MVC kende dan ook een stormachtig begin waarbij MVC in de 4e minuut een eerste schietkans had maar waarbij de bal net over het Maarheeze doel ging. Na 6 minuten werd de hoop op een goede afloop aan Maarheezer zijde echter wreed verstoord. In de ogen van de scheidsrechter haakte Rob van Wetten de bijna doorgebroken speler van MVC en deze actie werd door de scheidsrechter resoluut bestraft met de rode kaart. Maarheeze moest hierop met nog 84 minuten te gaan met 10 man verder.
Met veel inzet wist Maarheeze deze tegenslag echter goed op te vangen en gaandeweg de eerste helft ontstonden ook prima aanvallen. Zo lanceerde Jordy van Zon met een slim steekpassje Rick van der Linden in de 16-meter van MVC. Zijn actie leidde tot een corner waaruit een kopbal van Remy Verhoeven nog ternauwernood door de laatste man van MVC van de lijn kon worden gehaald. In de 35e minuut slalomde Jordy van Zon zelf door de defensie en haalde de achterlijn. Zijn voorzet werd in de scrimmage met veel moeite weggewerkt. Aan de andere kant moest Terri Boonen vlak voor rust nog alert optreden toen MVC vanaf rechts een gevaarlijke voorzet wist te geven. Met slechts 10 man en veel inzet bracht Maarheeze de 0-0 stand naar de rust.

Direct na de rust ging het echter dramatisch mis. Gelijk in de 47e minuut kwam MVC op voorsprong toen de rechterspits de achterlijn wist te halen. Zijn voorzet verraste Maarheeze-verdediger Bram Linders die de bal ongewild in eigen doel liep: 0-1. Amper een minuut later was het weer raak. Joris Timmermans liep door de Maarheezer defensie en tilde de bal over doelman Tom Geurts: 0-2. Toen 2 minuten later bij een corner van MVC Maarheeze-doelman Tom Geurts de bal niet goed kon verwerken was het andermaal Joris Timmermans die toesloeg: 0-3. Het Maarheeze publiek, dat nog maar net uit de kantine was gekomen, kon zijn ogen niet geloven. Binnen 3 minuten was het in de eerste helft opgebouwde vertrouwen volledig teniet gedaan en met een 0-3 achterstand was de wedstrijd alweer gespeeld. Toen 4 minuten later MVC via een schot, binnenkant paal, de 0-4 had gescoord was het helemaal over en uit. MVC geloofde het wel voor de rest van de wedstrijd en liet Maarheeze uiteindelijk met een teleurstellende 0-4 nederlaag achter.

Met deze pijnlijke nederlaag sluit Maarheeze als 14e de ranglijst in de 3e klasse C in 2017 af. De winterstop is nu aangebroken en het zal zaak zijn dat trainer Thijs Moonen de winterstop kan benutten om zijn selectie weer het nodige vertrouwen te geven om in 2018 de punten te verzamelen om het klasse-behoud veilig te kunnen stellen.
Vv Maarheeze wenst alle voetbal-liefhebbers prettige Feestdagen en een heel mooi voetbaljaar 2018 toe!


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg