Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Programma poulefase KNVB districtsbeker.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Sanidump Maas Makelaars De Bengel

17 december 2017 | Hoofdklasse B

RKSV Nuenen - UDI'19: 1-0


Deel dit bericht:


Na een matige eerste helft waarin beide teams weinig lieten zien kwam de wedstrijd na de pauze meer los. UDI begon sterk maar vergat te scoren en kreeg via een treffer van Thom van de Donk al snel de deksel op de neus. Ook in de resterende tijd waren er nog voldoende kansen maar treffers voor de Udenaren kwamen er niet. In een wedstrijd die geen winnaar verdiende kreeg Nuenen de drie punten.

Bij UDI speelde vandaag de nog niet geheel fitte Pennings toch mee vanwege de afwezigheid van de geblesseerde Smits. Koca nam daarom de plek links achterin op zich en dus mocht Wijdeven rechts achterin starten. In het Udense doel speelde uiteraard ook vandaag weer van der Horst en die moest gelijk in de eerste minuut vol aan de bak na een afstandsschot van Angelo Stoove maar hij wist de bal net over de lat te tikken. Halverwege de eerste helft is er verder nog niets bijzonders te melden totdat ineens van de Donk alleen voor doelman van der Horst verschijnt maar weer is de jonge Udenaar scherp en keert de inzet. De eerste speldenprikken door de Udense ploeg komen met schoten van Van Hout en Oomen maar doelman Verus is een uitstekende keeper en pareert eenvoudig beide pogingen. Een kopbal van Wassenberg kort voor de rust gaat nog naast en dan hebben we direct alle hoogtepunten van de eerste helft gehad. Een zwakke helft van beide partijen waar het publiek niet echt warm van kon worden.

Na de pauze beginnen beide ploegen wat feller aan het duel en komen er ook direct kansen. Binnen vijf minuten krijgt UDI drie kansen binnen de zestien meter waarvan de beste voor van Geelkerken is maar doelman Verus redt uitstekend met de benen. Een voorzet van Van Hout komt op het hoofd van Wassenberg die tot ieders ontzetting net naast het doel mikt. Zoals vaak krijgt de ploeg die aanvalt dan de deksel op de neus. In de omschakeling krijgt Wijdeven onvoldoende vat op zijn tegenstander en diens lage voorzet wordt van dichtbij dankbaar binnen getikt door van de Donk. In plaats van wellicht een twee nul voorsprong keken de Udenaren nu tegen een 1-0 achterstand aan. Bij de UDI gaat dan Pennings naar de kant en wordt vervangen door Hofmeijer. UDI probeert wel druk te zetten maar echte kansen komen er niet omdat de verdediging van Nuenen goed staat en de lange ballen van de Udense ploeg goed weet te pareren. Nuenen doet alles om het spel te vertragen en praat veel tegen scheidsrechter Wassink die weliswaar verbaal aangeeft op te gaan treden tegen het zeuren van de thuisploeg maar feitelijk niet ingrijpt. Nuenen krijgt via de counter nog wel mogelijkheden en ziet invaller Hulsen weer stranden op de Udense goalie.

UDI krijgt zeker ook nog kansjes maar steeds is doelman Verus attent op inzetten van ondermeer Gakpo, van Geelkerken en van Hout. Scheidsrechter Wassink telt uiteindelijk terecht de nodige blessuretijd bij maar tot treffers kwam dat niet meer. Aan UDI-zijde moest Hofmeijer zelfs nog met rood naar de kant nadat hij ruim in de blessuretijd een pass met de hand onderschepte. Uiteindelijk dus een 1-0 nederlaag voor de Udense ploeg die een puntje verdiend had maar vandaag niet in staat bleek de Nuenense verdediging onder aanvoering van doelman Verus te overwinnen.

 


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg