Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Programma poulefase KNVB districtsbeker.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

17 december 2017 | 1e klasse D

De Valk - Schaesberg: 3-3


Deel dit bericht:


DE VALK EN SCHAESBERG DELEN NET ALS VORIG SEIZOEN DE PUNTEN IN EEN DOELPUNTRIJK DUEL 

Kwalitatief mag de wedstrijd tussen De Valk en Schaesberg zeker niet genoemd worden, maar aan doelpunten geen gebrek. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd eveneens in een 3-3 gelijkspel, alleen was het scoreverloop deze middag anders en golfde het op en neer en was een gelijkspel terecht gezien de krachtsverhoudingen en zou een overwinning voor een van beide ploegen niet terecht geweest zijn. Positief nieuws was de terugkeer van Sherry Kindo Kamara bij De Valk na een bovenbeenblessure die hem enkele weken buiten de wedstrijdselectie hield.

In een rommelige wedstrijd was De Valk dat de eerste mogelijkheid kreeg toen Tecer Tufan in het strafschopgebied de inlopende Luuk Jansen wist te bereiken, maar de verdediger zag zijn inzet geblokt worden. Bij de eerste de beste keer dat Schaesberg gevaarlijk werd kreeg de ploeg een strafschop na een overtreding van Brian Vermeer op spits Danny Latten. Dit buitenkansje werd eenvoudig verzilverd door middenvelder Kai Benders 0-1. Na bijna twintig minuten spelen was De Valk dicht bij de gelijkmaker, een vrije trap van Sherry Kindo Kamara werd op knappe wijze uit de bovenhoek getikt door doelman Carlo Collombon. Een minuut later kwam Sherry Kindo Kamara dreigend door aan de linkerkant en zag dat zijn voorzet net te hoog was voor Tecer Tufan om kansrijk te zijn. Halverwege de eerste helft kreeg Schaesberg een behoorlijke mogelijkheid om de voorsprong te verdubbelen, vleugelaanvaller Remco Dijkman gaf Rob Dela Haye de mogelijkheid om het doel van De Valk onder vuur te nemen. Doelman Dennis Verhoeven stond goed geposteerd en wist de inzet eenvoudig te keren. Twee minuten later was het wel raak aan de andere kant toen een vrije trap van Brian Vermeer ingekopt kon worden door Luuk Broers die alle lange verdedigers van Schaesberg te slim af was 1-1. De Valk kreeg meer vertrouwen na de gelijkmaker en zag na opnieuw een vrije trap die ditmaal genomen werd door Sherry Kindo Kamara, het was verdediger Mike Bruinen die van dichtbij de bal in het dak van het doel wist te schieten en De Valk daarmee na ruim een half uur spelen op 2-1 bracht. Toch wist De Valk de voorsprong niet vast te houden tot aan de rust, na een vermeende overtreding op Brian Vermeer was het Rob Dela Haye die vrij voor het doel van De Valk werd gezet en de meegelopen Danny Latten een niet te missen kans gaf en de stand weer in evenwicht bracht 2-2.

In de tweede helft kwam Schaesberg goed uit de startblokken en kwam binnen vijf minuten op een hernieuwde voorsprong. Spits Danny Latten kreeg in het strafschopgebied teveel ruimte en zag zijn schot ruim naast te gaan, maar omdat verdediger Michiel van den Besselaar in de baan van het schot kwam viel de bal alsnog achter doelman Dennis Verhoeven in het doel 2-3. Een minuut later kreeg Sherry Kindo Kamara direct de mogelijkheid om de vroege achterstand te herstellen, maar zijn inzet ging ruim over het doel van Schaesberg. Ook een vrije trap na bijna tien minuten in de tweede helft van Sherry Kindo Kamara wasniet doeltreffend en kon eenvoudig gepakt worden door doelman Carlo Collombon. Het veldspel was erg rommelig in de tweede helft aan beide kanten en kansen waren schaars. Schaesberg bleef geduldig zoeken naar de bevrijdende treffer en kreeg halverwege de tweede helft een goede mogelijkheid toen vleugelaanvaller Tim Maassen spits Danny Latten wist te bereiken en de bal met zijn fysiek sterke lichaam goed wist af te schermen en op doel kon schieten, verdediger Luuk Jansen wist het schot knap te blokken en een tweede doelpunt van Danny Latten te voorkomen. Met nog een kleine twintig minuten te gaan kwam Remco Dijkman namens Schaesberg gevaarlijk door over de rechterkant en de bal kreeg bij Tim Maassen die zijn inzet via doelman Dennis Verhoeven tot hoekschop verwerkt zag worden. Een minuut later kwam De Valk heel goed weg toen spits Danny Latten de scherpte in de afronding miste en compleet vrij werd gelaten in het strafschopgebied en zijn schot over het doel verdween. Een kwartier voor tijd sneed Tecer Tufan door het hart van de verdediging van Schaesberg en leek op weg naar de gelijkmaker, maar verdediger Scott Adriolo wist met een perfect uitgevoerde sliding dit te voorkomen. Schaesberg was niet veel later andermaal dicht bij de vierde Limburgse treffer van de middag, maar middenvelder Rob Dela Haye zag zijn bekeken schot over doelman Dennis Verhoeven tegen de lat terug in het veld belandden. De Valk hoofdtrainer Ruud van der Rijt bracht Jeremie Vuvu en Dion Vermeulen binnen de lijnen in plaats van Brian Vermeer en Luuk Jansen om meer druk op Schaesberg te leggen. In diezelfde minuut was het Tecer Tufan die op aangeven van Sherry Kindo Kamara zich knap vrijspeelde in het strafschopgebied en de bal in de verre hoek plaatste en de stand weer in evenwicht bracht 3-3. Het kon in de slotfase nog alle kanten op en Schaesberg kwam nog het dichtst bij de winnende treffer toen een schot van invaller Bjorn Jonkers tegen de lat belandde.

Een hernieuwde puntendeling tussen De Valk en Schaesberg in wederom een doelpuntrijk duel zorgt ervoor dat beide ploegen met gemengde gevoelens de winterstop ingaan. Voor De Valk staat op zondag 28 januari de eerste competitiewedstrijd weer op het programma, dan zal Sportclub Susteren waar sinds dit seizoen voormalig De Valk verdediger Dennis Boonen zijn wedstrijden speelt de tegenstander op Sportpark 't Valkennest.

Scoreverloop De Valk – Schaesberg 3-3(2-2)
10. 0-1 Kai Benders (P)
24. 1-1 Luuk Broers
35. 2-1 Mike Bruinen
44. 2-2 Danny Latten
49. 2-3 Michiel van den Besselaar (e.d.)
79. 3-3 Tecer Tufan

DE VALK
Dennis Verhoeven; Bas Gulpers, Michiel van den Besselaar, Mike Bruinen, Luuk Jansen(79. Dion Vermeulen); Tim Bombeeck, Jean-Marc Clare, Brian Vermeer(79. Jeremie Vuvu), Luuk Broers; Tecer Tufan, Sherry Kindo Kamara

SCHAESBERG
Carlo Collombon; Ryan Bessems, Timo Regtop, Marc van Munster, Scott Andriolo; Alan Benders, Kai Benders, Rob Dela Haye(84. Tom Hoogervorst); Remco Dijkman(84. Bjorn Jonkers), Danny Latten, Tim Maarssen

 


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg