Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Programma poulefase KNVB districtsbeker.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Hypotheekvisie Stadpaviljoen

17 december 2017 | 2e klasse F

Marvilde - RKVVO: 1-1


Deel dit bericht:


Marvilde en RKVVO in evenwicht
Na een weekje rust in verband met de algemene afgelasting van vorige week stond vandaag de derby tegen RKVVO op het programma voor Marvilde. Hierdoor heeft Marvilde in de 1e helft van de competitie beide derby's al thuis gespeeld. Op 17 december zijn de vooruitzichten op een rijkelijk bezochte thuiswedstrijd niet zo groot, aangezien de weersomstandigheden daar niet echt uitnodigend voor zijn. Gelukkig vergoedt de derde helft veel. Heel eerlijk gezegd hadden de thuisblijvers vandaag misschien wel het gelijk aan hun zijde. Marvilde was het eerste kwartier sterker, daarna was RKVVO een kwartier sterker en het laatste kwartier werd gelijk verdeeld. De tweede helft leverde geen opwinding meer op, dus het uiteindelijke gelijkspel (1-1) was een terechte afspiegeling van het geheel.

Zoals gezegd was Marvilde in het eerste kwartier sterker. RKVVO beperkte zich tot verdedigen en af een toe een snelle uitval. Marvilde wist echter niet tot kansen te komen. Geleidelijk nam RKVVO het heft in handen en na de nodige aanvallen via de snelle buitenspelers was het wachten op de voorsprong voor de bezoekers. In de 24e minuut was de eerste grote kans voor Martijn van Dijk. Hij werd diep gestuurd en kwam vanaf links naar binnen. Bij het doel van Marvilde aangekomen schoot hij de bal tegen de eerste paal, waarna de rebound naast geschoten werd. Op het half uur kwam dan de op dat moment verdiende voorsprong voor RKVVO. Een vrije trap aan de linkerkant tegen de zijlijn en op ongeveer 16 meter van de achterlijn werd door Martijn van Dijk genomen. Bij de tweede paal kopte Luc Segers de bal via de onderkant van de lat in het doel, 0-1. Hierna herstelde Marvilde zich prima en kwam met de mooiste actie van de wedstrijd in de 37e minuut op gelijke hoogte. Een vrije trap van Stijn Louwers vanaf de eigen helft werd schitterend aangenomen op de rand van het strafschopgebied aan de linkerkant van het veld door Muti Nawabi. Hij liet de verdediger achter en krulde de bal via de tweede paal in het doel, 1-1. Drie minuten voor de rust was ook de voorsprong nog mogelijk geweest. Een samenspel tussen Ties Bazelmans en Gijs Kiebert kwam bij Ties aan de rechterkant terecht. Zijn voorzet werd geblokt tot corner. Die werd genomen door Muti Nawabi en op zeven meter midden voor het doel hard ingekopt door Tommy van de Wiel. Via de paal kwam de bal terug in het veld. Na deze boeiende eerste helft wist de tweede helft totaal niet te boeien. Vooral spanning om niet te verliezen, maar geen kansen om een overwinning te claimen. De 1-1 ruststand kwam dan ook nauwelijks meer in gevaar en beide teams namen genoegen met één punt.

Hiermee is de winterstop aangebroken en staat Marvilde op een prima 3e plek, drie verliespunten achter EFC en vier verliespunten achter Someren. Op dinsdag 19 december speelt Marvilde bij Gilze (top 3e klasse) voor een plek in de vierde ronde van de beker. Als die wedstrijd gewonnen word, mag het op 21 januari thuis aantreden tegen de winnaar van BMC-Gestel. Net als de voorgaande 2 seizoenen doet Marvilde het dit seizoen goed in de beker. Mocht Marvilde toch niet doorgaan tegen Gilze dan speelt het op 28 januari 2018 uit bij Sportclub Irene de eerstvolgende wedstrijd van de competitie.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg