Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Programma poulefase KNVB districtsbeker.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Martien Geeven BV Bandenservice Acht Basemans Schoenen Martien Geeven

17 december 2017 | 3e klasse D

Nieuw Woensel - Spoordonkse B: 1-0


Deel dit bericht:


De wedstrijd tussen Nieuw Woensel en Spoordonkse Boys kon vooraf bestempeld worden als een 6 puntenduel. Na een aftastend begin (met zowel kleine kansen/mogelijkheden voor Nieuw Woensel als voor Spoordonkse Boys) was het Kaan Unal die namens Nieuw Woensel in de 15e minuut vanaf 20 meter verwoestend uithaalde, maar zijn inzet zou uiteindelijk op de lat uiteen spatten. In de rebound van deze aanval was Jens van Mil dicht bij de openingstreffer. In de 19e minuut kreeg Roel van Nunen van Spoordonkse Boys een goede kans, maar vrij voor goal schoot hij de bal over. In de 28e minuut liet de snelle Sjoerd van Ham zijn hakken zien aan de verdediging van Nieuw Woensel, echter keeper Joey Smulders had een fantastische redding in huis en zorgde er hoogstpersoonlijk voor dat zijn ploeg op dat moment niet op achterstand was gekomen. De rappe Tarik Ouzalah was op de rechterflank menigmaal zijn directe tegenstander de baas, maar enig geluk ontbrak in de voortzetting. Gezien het wedstrijdverloop in de 1e helft was een gelijkspel in de rust meer dan terecht, ruststand 0 -0.

2e helft.
De eerste echte kans van de 2e helft kwam op het conto van Spoordonkse Boys. In de 60e minuut was het Roel van Nunen die een uitstekende mogelijkheid kreeg om het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken.
Helaas voor hem en Spoordonkse Boys, stak Joey Smulders daar een stokje voor, door met een uitstekende redding te brengen. In de 63e minuut speelde Tarik Ouzalah zich uitstekend vrij en waagde een schot op goal.
Doelman Kevin van Agt van Spoordonkse Boys wist de bal net naast te tikken. Ook in de 66e minuut stond uitblinker Joey Smulders op de juiste plaats, door een schot van Mark van Straten te pareren. In de 68e minuut het mooiste moment van de wedstrijd, waarbij Tarik Ouzalah en Rheda Bekkali een hoofdrol voor zich opeiste. Opnieuw liet Tarik Ouzalah zijn specialiteit zien, door de bal met zijn standbeen voor te geven. Rheda Bekkali dacht daar precies hetzelfde over en scoorde ook, ja juist......met zijn standbeen. Een prachtig mooi en spectaculair doelpunt. Na deze goal bleef Spoordonkse Boys aandringen op de gelijkmaker, maar de verdediging van Nieuw Woensel stond als een huis en daardoor werd de voorsprong tot het einde vast gehouden. Eindstand 1 - 0.

 

Nieuw Woensel - Spoordonkse Boys (Spoordonkse Boys)

In de laatste wedstrijd voor de winterstop speelde Spoordonkse Boys weer op't Bokt maar nu tegen Nieuw Woensel en leed daar een ongelukkige nederlaag 1-0.

Op een zwaar veld was de thuisploeg het eerste gevaarlijk met een schot dat voorlangs ging al in de 3e minuut In de 11e minuut mocht Spoordonk een vrije trap nemen, Sjoerd van Ham gaf de bal mee aan Jasper van Agt maar helaas ging zijn poging rakelings langs het doel. Nieuw Woensel was in het eerste kwartier wel sterker en in de 14e minuut spatte een schot op de lat en ontsnapte Spoordonk aan een achterstand. Toch was Spoordonk ook dicht bij een doelpunt na een voorzet van Jasper van Agt op Roel van Nunen maar deze schoot de bal over het doel. De handige voorwaartsen van de thuisploeg bezorgden de verdediging van Spoordonk handen vol werk maar echt gevaarlijk waren ze niet. Dan had Spoordonk wel een goede kans toen Sjoerd van Ham voorbij de verdediging kwam maar hij kon vrij voor de keeper de bal niet in het doel krijgen. De ruststand was 0-0.

In de tweede helft was Spoordonk de betere ploeg maar een doelpunt maken blijft tot nu toe een probleem. In de 60e minuut verscheen Roel van Nunen voor hun keeper maar zijn inzet was niet voldoende om de keeper te verschalken. Het leverde niet meer op dan een corner. Dit gebeurde nogmaals in de 65e minuut maar nu schoot hij recht op de keeper.
In de 68e minuut viel het enige doelpunt van deze wedstrijd. Nieuw Woensel kwam vanaf de rechterkant met een voorzet en met een hakje achter zijn standbeen verraste Rheda Spoordonk want de bal verdween mooi in het doel 1-0.

Spoordonk probeerde daarna alsnog de bakens te verzetten maar ze waren erg ongelukkig in de afwerking. En als je niet scoort kun je niet winnen.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg