Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Programma poulefase KNVB districtsbeker.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Borrenbergs Bouwbedrijf Brabant Sports

5 december 2017 | 4e klasse F

HMVV - Vessem: 1-2


Deel dit bericht:


HMVV lijdt thuisnederlaag tegen Vessem
HMVV heeft de thuiswedstrijd tegen Vessem met een verliespartij beëindigd. De derby op sportpark De Leeuwerik werd een prooi voor de bezoekers: 1-2.

Het eerste gevaar kwam na ongeveer vijf minuten van de bezoekers. Een lage voorzet vanaf links kwam terecht bij een mee opgekomen middenvelder, wiens schot knap werd gekeerd door Eric Voets. De corner die volgde leverde een afstandsschot op, dat in het zijnet belandde. Afgezien van een rolletje van Ron Jansen in de handen van de keeper kon HMVV hier weinig tegenover stellen in de eerste helft. De wedstrijd moest sowieso even op gang komen. Na een klein half uur was het tot twee keer toe aan Voets te danken dat Vessem niet op voorsprong kwam. Eerst schoot een mee op gekomen verdediger de bal van dichtbij op onze goalie, even later stuitte de linksbuiten van onze gasten op de Mierdse sluitpost. Zelfs bij een één tegen één situatie vlak voor rust bleef Voets keurig overeind en voorkwam hij de openingstreffer. Toch was hij in de slotfase van de eerste helft gezien, toen de Vessemse spits snel handelde na een lage voorzet vanaf links. Voets werd hier echter gered door de paal.

De tweede helft was amper van start gegaan, of de eerste mogelijkheid voor de bezoekers was al een feit. Na een fout van Roel Staal kon een Vessemse aanvaller op het doel af. Eric Voets maakte het de spits echter zo lastig dat de hoek erg moeilijk werd, waarna Roel op de doellijn kon redden en daarmee zijn fout herstelde. Vessem bleef op zoek naar de 0-1 en zag een vrije trap op het dak van het doel gekopt worden. Plots was er een goede kans voor Roel Staal, die van ruime afstand een meter naast schoot. Ook aan de andere kant was er een afstandsschot te zien,de poging van een middenvelder kwam via een Mierds been op de lat. De daarop volgende corner betekende alsnog de openingstreffer: Eric Voets leek opzichtig gehinderd te worden door een speler van Vessem, die de bal uit zijn handen tikte en vervolgens afrondde. Iets later mocht de spits van de gasten zomaar schieten na een vlugge voorzet, maar hij maaide over de bal heen. Ongeveer een kwartier voor tijd was het toch raak. Een vlijmscherpe counter eindigde tegen de touwen: 0-2. Waar velen bang waren dat het beslist was, deed ons HMVV er juist een schepje bovenop. En met succes, aangezien de aansluitingstreffer binnen een minuut na de 0-2 viel. Pieter Michelbrink benutte namelijk een strafschop na hands bij een voorzet van Ron Jansen. Dit was voor de equipe van Angelo Timisela de start van een slotoffensief. Via Willem van Gisbergen was de gelijkmaker dichtbij, maar hij stuitte op de Vessemse doelman. De blauw-witten gingen met Sven Spooren (die eerder al het tweede van HMVV aan de winst had geholpen) als extra spits alles of niets spelen en probeerden nog iets te forceren, maar het mocht niet baten. HMVV bleef met lege handen achter en moet voorlopig genoegen nemen met een vierde plaats op de ranglijst.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg