Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Joep van de Ven (Bladella)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Braakhuizen pakt herkansing en promoveert

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

4 december 2017 | 3e klasse C

Maarheeze - Ysselsteyn: 1-5


Deel dit bericht:


Vv MAARHEEZE VERLIEST GEFLATTEERD VAN YSSELSTEYN

Vv Maarheeze heeft wederom geen punten weten te halen bij een thuiswedstrijd. Ditmaal ging Ysselsteyn, na een 0-1 ruststand met maar liefst 1-5 winnen. Een grotere overwinning uiteindelijk dan de veldverhouding deed vermoeden.

Nadat in de vroege morgen de consul van de KNVB het veld van Maarheeze had goedgekeurd om er op te kunnen voetballen, betraden om 14.00 uur Maarheeze en Ysselsteyn het glibberige hoofdveld dat door de lichte regen in de verdere ochtend er niet beter op was geworden. Ondanks de moeilijke veld-omstandigheden begonnen Maarheeze en Ysselsteyn beiden lekker fel aan de wedstrijd waarbij Maarheeze in de beginfase de regie in handen nam. Na een klein kwartier mocht aanvoerder Robert vd Broek aanleggen voor een vrije trap op de rand van de 16-meter. Zijn precieze schot werd jammer genoeg niet beloond met een voorsprong maar raakte de paal. Tegen de verhouding in kreeg Ysselsteyn bij hun eerste aanval in de 20e minuut de voorsprong cadeau. Knullig balverlies in een 1 tegen 1 situatie in de Maarheezer defensie leidde er toe dat Dennis Theunissen van Ysselsteyn alleen op Maarheeze doelman Tom Geurts kon afgaan. Deze omspeelde hij kundig en liet zo de 0-1 aantekenen. Maarheeze rechtte na deze tegenslag met veel inzet de rug maar kon voor rust niet meer langszij komen.

Na de rust werd het veld alsmaar slechter en zwaarder en zo liepen ook de krachten bij Maarheeze uit het spel. Met nog een half uur te spelen kwam Ysselsteyn op een 0-2 voorsprong toen Paul Jeurissen een lage voorzet vanaf links wist binnen te tikken. Maarheeze gaf zich echter nog niet gewonnen want amper 4 minuten later wist wederom Robert vd Broek, met een strakke vrije trap, het hoofd te vinden van Sjors Bukkems die de keeper van Ysselsteyn verraste met een hoge kopbal en Maarheeze terug in de wedstrijd bracht: 1-2. Een kwartier voor tijd werd Maarheeze-doelman Tom Geurts verrast toen hij net iets te ver voor zijn doel stond. De hoge bal van een Ysselsteyn middenvelder wist hij nog net te keren maar wederom Paul Jeurissen van Ysselsteyn was er in de rebound snel bij om de 1-3 te maken. Na dit doelpunt moest Maarheeze alles of niets spelen en Ysselsteyn wist hier uiteindelijk van te profiteren door in de 84e en 89e minuut nog tweemaal te scoren. Met een 1-5 nederlaag kreeg Maarheeze dan uiteindelijk ook een grotere nederlaag te verwerken dan de veldverhoudingen zouden doen vermoeden.

De terreinknechten en de trainer van Maarheeze zullen de komende 2 weken nog wat werk moeten verzetten. De terreinknechten om het veld, dat veel geleden heeft, weer enigszins in orde te krijgen en de trainer om te zien dat zijn elftal de teleurstellende nederlaag weer te boven komt. De trainer heeft hiervoor slechts 1 week tijd want volgende week wacht de uitwedstrijd bij FCV in Venlo. De terreinknechten krijgen een week extra want de eerstvolgende thuiswedstrijd zal pas op zondag 17 december zijn, tegen MVC'19 uit Maasbree.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg