Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Programma poulefase KNVB districtsbeker.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Hypotheekvisie Stadpaviljoen

3 december 2017 | 2e klasse F

Wilhelmina B - FC Eindhoven/av: 1-5


Deel dit bericht:


Wilhelmina Boys incasseert 5 tegengoals in 6-puntenduel tegen Eindhoven/AV
Na de gelijkmaker van Wilhelmina Boys door Mark de Wit in de 25e minuut zullen weinigen op de redelijk gevulde tribune gedacht hebben, dat het op deze druilerige namiddag uit zou draaien op een 1-5 nederlaag tegen het eveneens laag geklasseerde FC Eindhoven. Deze ploeg, slechts een plek en 2 punten boven Wilhelmina Boys in de stand voorafgaand aan dit duel, was na een betere start van Wilhelmina Boys, in de 19e minuut gelijk bij de eerste mogelijkheid op voorsprong gekomen.

De bezoekers bleven de iets betere ploeg, de thuisploeg deed haar best, zonder tot uitgespeelde kansen te komen. De meeste aanvallen strandden rond het middenveld of anders ruim voor het strafschopgebied. De gelijkmaker van Mark de Wit in de 25e minuut kwam letterlijk uit de lucht vallen: een ongevaarlijke voorzet liet keeper Cas Peters uit zijn handen glippen, onze aanvaller was er als de kippen bij en legde de bal in het net. Wilhelmina Boys was nog niet gestopt met feestvieren of Michel Leon-Payo bracht de bezoekers met een diagonaal half-hoog schot van rechts weer op voorsprong. Wilhelmina Boys was even van de kaart, wat tot een vlotte nieuwe tegentreffer leidde. Ferd Pasaribu scoorde ongehinderd met het hoofd een meter of 6 van de goal vandaan. Verder dan een afgekeurd doelpunt (wegens buitenspel) en een vrije kopkans van Mark de Wit (die ruim over en naast ging) kwamen de hardwerkende tricolores uit Best tot aan de rust niet meer, de tegenstander had nog enkele gevaarlijke schoten waarbij keeper Tom Molenberg prima reddingen liet zien.

In de tweede helft gingen de Boys furieus van start, wat echter niet tot kansen leidde. Het spel was hectisch met veel overtredingen en veel balverlies over en weer. Regelmatig werd door de Bestenaren - met wisselend succes - de lange bal gehanteerd. In de 59e minuut kon een kopbal van Wilhelmina Boys genoteerd worden, een eenvoudige prooi voor de Eindhovense keeper. Twee minuten later omzeilde de uitblinkende Samir Belhadj van de bezoekers de Bestse buitenspelval, zijn schot van dichtbij werd uitstekend gered door keeper Molenberg. Dit bleek uitstel van executie te zijn, uit een scrimmage na een corner waarbij de bal na een mooie save van keeper Molenberg op de lat belandde en weer het veld in kwam, werd in de 70e minuut van dichtbij door Eindhoven via Robertino Wall gescoord.

Voor diegenen die nog hoop hadden op een gelijkspel, werd deze definitief ontnomen door het vijfde doelpunt van de bezoekers uit een prachtige aanval over links waarbij de achterlijn gehaald, de bal panklaar voor de goal klaargelegd en vervolgens verzilverd werd. De wedstrijd was gespeeld en kabbelde naar een einde. Een terechte nederlaag tegen een kwalitatief duidelijk betere en sneller spelende ploeg. Volgende week hopelijk weer met de hoofden omhoog in de volgende horde om lijfsbehoud.

Opstelling Wilhelmina Boys:
Tom Molenberg, Mike Smit, Scott Smit, Lars Kuys, Bart Meeske, John Termeer (Walid Maruan), Michael Koning, Stef Vervloet (Stef Ambaum), Hassane Djibo-Omanou (Joey van de Zanden), Mark de Wit, Yoran Bouwmans

 


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg