Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Programma poulefase KNVB districtsbeker.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Ballenkoning

3 december 2017 | 1e klasse C

Brabantia - Best Vooruit: 0-1


Deel dit bericht:


Bij winst had Brabantia goede zaken kunnen doen in de strijd om de bovenste plaatsen in de Eerste klasse C. Het had dan niet alleen haar koppositie kunnen behouden, maar het had dan ook afstand genomen van Best Vooruit. De ploeg uit Best stond namelijk voor de wedstrijd op dertien punten en Brabantia had er drie meer. Maar dit ideale scenario gaat niet op voor Brabantia en dat vindt coach Guillaume van Wilgen jammer. "Volgende week spelen we niet en het was dan fijn geweest als we deze drie punten erbij hadden kunnen tellen. Deze competitie is er een waar de ploegen elkaar niet veel ontlopen en dan waren deze punten wel prettig geweest."

Boeiende duels
De eerste helft was er een die niet bol stond van de hoogtepunten. Toch was de wedstrijd wel boeiend om te aanschouwen. Beide teams gaven elkaar niet veel ruimte maar leverde wel veel strijd in de vele duels die werden uitgevochten rond de middencirkel. Er waren ook kansen voor beide teams om de score te openen. Brabantia kreeg in de eerste minuut al een dot van een kans toen Alef Joao vergat zijn ploeg op voorsprong te schieten. Voor Best Vooruit was het Erdi Atakan die met een kopbal Jesse Renders tot een goede reflex wist te dwingen.

De eerste helft gaf Brabantia-coach Guillaume van Wilgen het gevoel dat een overwinning er vandaag wel in zat. "In de rust had ik het idee dat wij deze wedstrijd in ons voordeel konden beslissen. Bij de backs van Best Vooruit lag voor onze aanval ruimte om meer mee te doen." Maar al snel in de tweede helft keek het Brabantia van Van Wilgen tegen een achterstand aan. Teun van Genugten wist, met enig fortuin, zijn voet tegen de bal te krijgen en zo Best Vooruit op voorsprong te brengen.

Druk opgevoerd
Brabantia moest dus in de achtervolging op Best Vooruit. Het probeerde de achterste linie van de manschappen van Jurgen van Wanrooij onder de druk te zetten. Lange ballen moesten het beproefde recept voor succes worden. Ondanks dat Brabantia wel, in tegenstelling tot het eerste bedrijf, meer balbezit kreeg, werd daar geen succesvol vervolg op gemaakt. Zonder in al te grote problemen te komen, speelde de bezoekers de wedstrijd uit en gaan aan de haal met drie punten.
"Het is altijd lekker als je wint", kijkt Best Vooruit-aanvoerder Ronald de Koning tevreden op de wedstrijd terug. "Beide teams waren vandaag aan elkaar gewaagd. We hebben vandaag hard gewerkt en daarmee de basis gelegd voor de overwinning van vandaag." Best Vooruit staat nu qua punten op gelijke hoogte met Brabantia. Al wil dat in deze klasse niet alles zeggen volgens De Koning. "De competitie geeft een vertekend beeld doordat DESO eruit is gegaan en sommige ploegen nog niet alle wedstrijden hebben gespeeld. Maar we proberen zoveel mogelijk punten te pakken en die van vandaag kunnen we daaraan toevoegen."

Opstellingen
Brabantia
: 1. Jesse Renders, 2. Bart Kruizinga, 3. Gerrit Breton, 5. Niek Schalkwijk, 6. Wesley Jeoffrey (33. Victor Akwunwa), 7. Rai Maxwell, 9. Moreno Koenders, 14. Florian Roos, 16. Wouter de Kramer, 17. Alef Joao (11. Daimy Schreurders), 18. Bas Crijnen (10. Ryley de Jong)

Best Vooruit: 1. Denny Witjes, 4. Jeroen Liebregts, 5. Ronald de Koning, 8. Thomas van Heukelom, 9. Robin Buiks, 11. Erdi Atakan (2. Bram Toebes), 14. Jorn van de Wiel, 18. Xander Scheepens (10. Kenneth van de Wiel), 20. Tim Fiolet, 22. Daan van Kessel, 33. Teun van Genugten


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg