Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Programma poulefase KNVB districtsbeker.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Hypotheekvisie Stadpaviljoen

3 december 2017 | 2e klasse F

Marvilde - SV Blerick: 2-1


Deel dit bericht:


Marvilde op de valreep langs hekkensluiter Blerick
Vandaag stond de wedstrijd tegen hekkensluiter Blerick op het programma. De bezoekers hebben alleen gewonnen van Wilhelmina Boys, maar voor de rest alle zeven (1 afgelast) wedstrijden verloren. Met drie punten staan ze op dit moment op de enige degradatieplaats. Marvilde daarentegen staat op een prima gedeelde 3e plaats. Door de drie gelijke spelen van de laatste weken is de achterstand op koploper Someren enigszins opgelopen, maar dat is nog niet onoverkomelijk. Vandaag liep Marvilde meer dan 80 minuten achter de in de 2e minuut opgelopen achterstand aan, maar uiteindelijk won het door twee late doelpunten toch nog en door de nederlaag van Someren en de overwinning van EFC tegen RKVVO is de achterstand op de koploper verkleind en de derde plaats weer (alleen) in bezit.

Marvilde begin slecht tegen Blerick. In de tweede minuut kwam Dennis Meho vanaf rechts naar binnen en schoot de bal in de korte hoek, 0-1. In de 9e minuut mocht Luca Willems nog alleen op Jeroen Keeris afgaan, maar schoot naast. Hierna viel er voor de toeschouwers weinig te genieten. Marvilde probeerde het wel, maar kwam nauwelijks tot een goede aanval. Tayfun Yilmaz en Max van de Gevel kopten een corner voorlangs, maar in de 39e minuut kwam pas de eerste grotere mogelijkheid. Tommy van de Wiel gaf de bal voor vanaf rechts, waarna deze bij Muti Nawabi kwam net voorbij de tweede paal. Muti besloot niet meteen te schieten met links, maar twee verdedigers uit te kappen. Zijn schot was hierna echter te slap, zodat de bal eenvoudig opgeraapt kon worden door doelman Frank Decker. De tweede helft verliep voor Marvilde net zo stroef als de eerste. Blerick verdedigde met hand en tand de voorsprong en Marvilde had moeite om door die muur te komen. In de 62e minuut kwam een eerste grote mogelijkheid. Ties Bazelmans gaf de bal vanaf de rechterkant diep op Muti Nawabi. Op 7 meter bij de eerste paal nam hij de bal aan, maar zijn schot werd gered tot corner. Tien minuten voor het einde gaf Muti Nawabi de bal op Max van de Gevel, maar zijn schot was te gehaast en ging vanaf rechts diagonaal (ruim) voor het doel langs. Het leek voor Marvilde niet meer te gaan lukken, maar het werd in de 86e minuut geholpen door routinier Gary Roumimper. Hij wilde uitverdedigen, maar raakte de bal verkeerd, waardoor Marvilde een corner mocht nemen. Deze werd aan de rechterkant genomen door Muti Nawabi. Voorbij de tweede paal kwam de bal bij Max van de Gevel terecht. Zijn schot werd van de lijn gehaald, maar de rebound werd op 11 meter door Tayfun Yilmaz in de rechterbovenhoek geplaatst, 1-1. Voor Marvilde nog niet genoeg, dus alle zintuigen stonden nog op aanvallen. Hierdoor mocht Jeffrey Bömers twee minuten later vanaf de eigen helft alleen op Jeroen Keeris afgaan. Zijn inzet werd prima gered door de doelman van Marvilde en achteraf werd Jeroen hiermee de man of the match. In de 90e minuut nam Muti Nawabi net 10 meter over de middenlijn een vrije trap die door Tommy van de Wiel verlengd werd tot doelpunt, 2-1. Blerick lag verslagen op de grond en hierna kreeg Marvilde nog meerdere mogelijkheden via Max van de Gevel en Tayfun Yilmaz om in de ruime extra tijd de score hoger op te laten lopen. Dit gebeurde niet en dus eindigde deze wedstrijd uiteindelijk in een uiterst moeizaam verkregen overwinning voor Marvilde.

Volgende week gaat Marvilde op bezoek bij Eindhoven amateurs. Eindhoven won vandaag met 1-5 bij Wilhelmina Boys, maar speelt verder een redelijk wisselvallig seizoen. Thuis is het sterk, maar uit worden (tot vandaag) weinig punten gehaald. In het stadion van de BVO wisten tot nu toe alleen EFC (1-2) en Someren (3-4) met de drie punten naar huis te gaan. Ondanks de 11e positie van Eindhoven op de ranglijst dus zeker geen eenvoudige opgave voor Marvilde.

Opstelling Marvilde:
Jeroen Keeris, Michael Maessen (70 Luc Martens), Steven Cools, Tommy van de Wiel, Wouter van Vark, Gijs Kiebert, Sanders Bertels, Ties Bazelmans, Muti Nawabi, Tayfun Yilmaz, Max van de Gevel


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg