Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Programma poulefase KNVB districtsbeker.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Martien Geeven BV Bandenservice Acht Basemans Schoenen Martien Geeven

3 december 2017 | 3e klasse D

Dommelen - Hapert: 2-1


Deel dit bericht:


Dommelen wint nipt van Hapert

In een matige wedstrijd wist Dommelen de drie punten in eigen huis te houden. Vooral in de eerste helft was het erg eentonig. Zowel Dommelen als Hapert durfde geen initiatieven te ondernemen om enig aanvallend risico te nemen.
Na een 0-0 ruststand wist Dommelen uiteindelijk met 2-1 aan het langste eind te trekken en daarmee de aansluiting met de brede middenmoot te behouden. Vanaf het begin was duidelijk dat beide partijen niet wilden verliezen. De eerste helft ging voorbij zonder noemenswaardige kansen.

In de tweede helft was het Hapert dat het eerste voor het doel van Dommelen verscheen. Kort daarna was het echter Thomas Keeman voor Dommelen die net buiten het strafschopgebied de bal schitterend binnen schoot. Dommelen kon maar vijf minuten genieten van de voorsprong. Een vrije trap voor Hapert halverwege de helft van Dommelen werd strak laag over de grond ingebracht. Joeri Huybregts schoot de bal onberispelijk en hard tegen de touwen, 1-1. Daarna leek het weer of beide partijen tevreden waren met een gelijke stand. Hapert had echter in het vervolg van de wedstrijd wat meer kleine mogelijkheden. De wedstrijd leek uiteindelijk op een gelijkspel uit te lopen. Een diepe bal van Dommelen in minuut 89 werd door Hapert net voor de achterlijn over de zijlijn gewerkt. De inworp kwam bij Stef Willems terecht die de bal perfect voorgaf op Thomas Keeman. Deze kopte de bal vanaf zeven meter keihard binnen, eindstand 2-1.

Dommelen - Hapert (verslag Hapert)
Na de overwinning op Reusel Sport goed gevierd te hebben, werden alle pijlen bij Hapert weer gericht op de volgende wedstrijd. Op bezoek bij Dommelen, wat na een goede start van de competitie een wat mindere reeks heeft neergezet. Vorige week wist het weer eens te winnen; net op tijd voor het treffen met Hapert van trainer Peter Jonkman die zelf in Dommelen woont. Weer een wedstrijd met meerdere belangen dus.

En dat beide coaches hun huiswerk goed hadden gedaan bleek wel. Een schaakspel ontvouwde zich op het kunstgras in Dommelen. De thuisploeg schoof de bal zeer geduldig in de verdediging op en neer en Hapert liet dat rustig gebeuren. Pas als er een man echt vrij stond, werd deze ingespeeld. De eerste helft was hierdoor vooral voor de neutrale toeschouwer het aanzien niet waard. Dommelen was het meest gevaarlijk, maar wist doelman Jesper Storms niet te testen. Na een kwartier kreeg het de grootste kans, maar de aanval eindigde in een schot wat ruim over ging. Hapert was vooral te gehaast als het in balbezit kwam, waardoor het de bal dan ook weer snel kwijt was. Verdedigend stond het aardig, maar aanvallend richtte het niets uit.

Na de thee zagen de toeschouwers een meer open wedstrijd. Zowel Hapert als Dommelen zetten wat meer druk naar voren. Jordi Huijbregts was er voor Hapert dichtbij toen een door Dave Koolen doorgekopte bal plots voor zijn voeten kwam. Hij vond keeper Leo van Betten op zijn weg. In de 57e minuut vond Thomas Keeman namens Dommelen dan toch een gaatje en hij liet Storms van afstand kansloos. Met de achterstand op het bord toog Hapert wat meer naar voren en nadat Yorick van Veldhoven een mogelijkheid met de kop niet kon verzilveren, kwamen de bezoekers in 61e minuut toch op gelijke hoogte. Kevin Raaijmakers schoot een vrije trap van de zijkant voor de verandering eens laag bij de eerste paal waar Jordi Huijbregts attent de 1-1 binnen tikte. Er kwam meer ruimte op het veld en beide teams kregen nog een paar kansen en mogelijkheden. Net toen iedereen tevreden leek met een gelijkspel sloeg de thuisploeg alsnog toe. Aan de zijkant werd Dave Koolen uitgespeeld door Stef Willems en diens voorzet kon vrij worden ingekopt door, wederom, Thomas Keeman. Hiermee was de eindstand op 2-1 bepaald.

Een kleine nederlaag voor Hapert dus; de ene keer krijg je iets meer dan verdiend of verwacht, de andere keer wat minder. Dat is voetbal.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg