Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Programma poulefase KNVB districtsbeker.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Ballenkoning

26 november 2017 | 1e klasse C

Best Vooruit - Nemelaer: 0-2


Deel dit bericht:


Na een niet al te beste wedstrijd uit tegen HVCH kan Best Vooruit vandaag in eigen huis haar punten slado verhogen om zich zo in de top van de eerste klasse te handhaven.

Best vooruit start voortvarend en weet Nemelaer meteen op eigen helft vast te zetten. Met oogstrelend voetbal waarbij de bal zeer vlot en behendig van voet naar voet gaat. Best vooruit creëert met name over de vleugels waar Erdi Atakan en Tim Fiolet met vaste regelmaat de achterlijn vinden en een prima voorzet weten af te leveren. Helaas staan de vizieren van Robin Buiks en Teun van Genugten nog niet scherp genoeg. Ook de hoekschoppen van Xander Scheepens leveren niet het gewenste resultaat op. In de 16de minuut is het Nemelaer wat Best Vooruit op zijn grondvesten doet schudden. De op links door gebroken Joeri Vugts laat de defensie van Best Vooruit zijn hakken zien en in open vizier met doelman Denny Witjes van Best Vooruit raakt hij op niet misteverstane wijze de paal. Gelukje voor Best Vooruit. Hierna pakt Best Vooruit het spel weer op en blijft de hele eerste helft domineren. In de 25 ste minuut is er blessure voor Jørn van de Wiel van Best Vooruit die na enig oplapwerk verder kan spelen. Een prima pass van Ronald de Koning richting Robin Buiks die deze bal net niet weet te controleren en dus de stand na 45 minuten op 0-0 blijft steken.

Tweede helft is een zelfde spelbeeld als de eerste. Nemelaer groepeert zich ronde de eigen 16 meter en vangt Best Vooruit hiermee op. Best Vooruit combineert er weer op los zonder dat er ook maar een speler van Nemelaer tussenkomt. Ook nu via de vleugelspelers Erdi Atakan en Tim Fiolet waarbij met name op links aanvoerder Ronald de Koning als "valse" linker vleugelspeler de achterlijn haalt maar de voorzetten brengen niets. In de 65ste minuut is er een prima aanval van Best Vooruit kant met aan de basis Ronald de Koning die de bal via Thomas van Heukelom en Erdie Atakan weet te verplaatsen. Voor open doel mist de altijd actieve Erdie Atakan op een haar na. Zoals gebruikelijk in het voetbal is het elftal wat het meest op de helft van de tegenstander speelt niet altijd het elftal wat wint. De deksel op de neus krijgen kortweg.
In de 65 ste minuut een spaarzame uitval van Nemelaer waar ook de verdediging van Best Vooruit er niet goed uit ziet. De groenzwarte uit Haaren weten via Joeri Vugt het doel te vinden en laten de 0-1 aanteken. Een doffe tegenvaller voor het zeer goed spelend Best Vooruit.

De rug wordt gerecht en de aanvalsgolven gaan weer richting doel van Nemelaer. Er is nog een wissel bij de thuisclub : de moe gestreden Xander Scheepens wordt vervangen door Kenneth van de Wiel. Best Vooruit geeft zich niet gewonnen en met veel inzet,karakter en goed voetbal weten de roodzwarten Nemelaer met de rug tegen de muur te zetten. Er zijn vele kansjes, goede voorzetten maar de bal gaat niet over de doellijn van de tegenstander. Er wordt nog wel gescoord door Best Vooruit maar volgens de assistent scheidsrechter in buitenspel positie. Het feest gaat niet door. In de zowat allerlaatste minuut is er een uitval van Nemelaer die de bal naar voren rampt en prompt in de voeten van Joeri Vugts die zijn tweede van de middag laat aantekenen en Best Vooruit met een kater achter laat 0-2.

Best Vooruit:
Danny Witjes, Jeroen Liebregts, Ronald de Koning, Thomas van Heukelom, Robin Buiks, Erdi Atakan, Jørn van de Wiel, Xander Scheepens (Kenneth van de Wiel), Tim Fiolet, Daan van Kessel, Teun van Genugten.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

27 november 2017 om 14:19

Paul zegt:

Oogstrelend voetbal?? Hebben wij dezelfde wedstrijd gezien?? Groen/Zwarte uit Haaren?? Joeri Vugts tegen de paal geschoten?? Dit moet zijn Daan vd Brand maar dat terzijde... Groen Geel is het tenue van Nemelaer. Niet echt een betrouwbaar verslag. Succes nog met Best Vooruit.
Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg