Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Joep van de Ven (Bladella)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Braakhuizen pakt herkansing en promoveert

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
VDL Cleassens van de Rijt De Bengel VDL

26 november 2017 | 3e divisie

UNA - Hercules: 2-0


Deel dit bericht:


Voorsprong UNA groeit.
Het behalen van de eerste periodetitel werd bij UNA op gepaste wijze gevierd. Een fraaie prestatie, die zeker geen einddoel is voor de ploeg van trainer Jeroen van Bezouwen, die afgelopen zondag wegens ziekte niet op de bank zat. Assistent Carlo Vorstenbosch nam zijn taak waar en deed dit met verve. UNA won met 2-0 van Hercules, terwijl concurrent Jong Vitesse weer twee punten liet glippen. Daardoor is het gat tussen UNA en de Arnhemmers al gegroeid tot zes punten. Nummer drie, Quick, staat op zeven punten en daarna wordt de kloof groter naar dertien punten.

Ook topscorer Mart v.d. Gevel moest vlak voor de wedstrijd afhaken door plotselinge familieomstandigheden. We wensen vader Van de Gevel een spoedig herstel toe. USV Hercules was afgelopen zondag de tegenstander op Sportpark Zeelst. De club uit Utrecht ging fel van start, maar UNA was op haar hoede. Na een kwartier was de ploeg van trainer Eric Speelziek uitgeraasd en UNA nam het heft in handen. Rob van Boekel, die in de plaats van Mart v.d. Gevel in het team was gezet, scoort niet zo vaak, maar als hij dat wel doet is het meestal fraai. Zo ook in de zeventiende minuut. Vanaf links schoot hij richting doel en keeper Fons Mulder dacht dat het een voorzet was, maar de bal ging binnenkant paal binnen: 1-0. Drie minuten later was het weer raak. Pieter Jan Scheerlinck gaf de voorzet en Teun Sebregts kopte fraai binnen: 2-0. Slechts drie minuten had UNA nodig om de winst naar zich toe te trekken omdat de blauw witte gasten niet bij machte waren om UNA echt pijn te doen.

Na rust ontspon zich een gezapig spel. UNA zag dat Hercules niet in staat was om een vuist te maken en controleerde de wedstrijd. De sporadische aanvallen van de Utrechters werden door de UNA defensie onschadelijk gemaakt, met doelman Petar Stoskovic in de hoofdrol. In de slotfase probeerden de geelzwarten de score nog op te voeren. Brian Boogers knalde op de vuisten van Mulder en Teun Sebregts mikte net over. Ook Rob van Boekel had nog een scoringskans, maar weer stand de sluitpost van Hercules in de weg. De 2-0 was een feit. Op naar de volgende wedstrijd: a.s. zondag bij HBS in Den Haag.

Opstelling UNA:
Stoskovic, v. Weert, Huijben, Sijbers, Scheerlinck, Sebregts, Stottelaar, Tielemans, R. v. Boekel, Höcher, Boogers (81. V. Herwijnen).

Voorsprong UNA groeit.

Het behalen van de eerste periodetitel werd bij UNA op gepaste wijze gevierd. Een fraaie prestatie, die zeker geen einddoel is voor de ploeg van trainer Jeroen van Bezouwen, die afgelopen zondag wegens ziekte niet op de bank zat. Assistent  Carlo Vorstenbosch nam zijn taak waar en deed dit met verve. UNA won met 2-0 van Hercules, terwijl concurrent Jong Vitesse weer twee punten liet glippen. Daardoor is het gat tussen UNA en de Arnhemmers al gegroeid tot zes punten. Nummer drie, Quick, staat op zeven punten en daarna wordt de kloof groter naar dertien punten.

 

Ook topscorer Mart v.d. Gevel moest vlak voor de wedstrijd afhaken door plotselinge familieomstandigheden. We wensen vader Van de Gevel een spoedig herstel toe.

USV Hercules was afgelopen zondag de tegenstander op Sportpark Zeelst. De club uit Utrecht ging fel van start, maar UNA was op haar hoede. Na een kwartier was de ploeg van trainer Eric Speelziek uitgeraasd en UNA nam het heft in handen.

Rob van Boekel, die in de plaats van Mart v.d. Gevel in het team was gezet, scoort niet zo vaak, maar als hij dat wel doet is het meestal fraai. Zo ook in de zeventiende minuut. Vanaf links schoot hij richting doel en keeper Fons Mulder dacht dat het een voorzet was, maar de bal ging binnenkant paal binnen: 1-0. Drie minuten later was het weer raak. Pieter Jan Scheerlinck gaf de voorzet en Teun Sebregts kopte fraai binnen: 2-0. Slechts drie minuten had UNA nodig om de winst naar zich toe te trekken omdat de blauw witte gasten niet bij machte waren om UNA echt pijn te doen.

Na rust ontspon zich een gezapig spel. UNA zag dat Hercules niet in staat was om een vuist te maken en controleerde de wedstrijd. De sporadische aanvallen van de Utrechters werden door de UNA defensie onschadelijk gemaakt, met doelman Petar Stoskovic in de hoofdrol.

In de slotfase probeerden de geelzwarten de score nog op te voeren. Brian Boogers knalde op de vuisten van Mulder en Teun Sebregts mikte net over. Ook Rob van Boekel had nog een scoringskans, maar weer stand de sluitpost van Hercules in de weg.

De 2-0 was een feit. Op naar de volgende wedstrijd: a.s. zondag bij HBS in Den Haag.

 

Opstelling UNA:

Stoskovic, v. Weert, Huijben, Sijbers, Scheerlinck, Sebregts, Stottelaar, Tielemans, R. v. Boekel, Höcher, Boogers (81. V. Herwijnen).


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg