Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Z-O Brabant Kerst zaalvoetbaltoernooi 2018

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Voetbalcongres 2019 met Gertjan Verbeek en Paul van der Zwaan

LEES MEER

Hypotheekvisie
Blatter Legal
MCB Direct
sanidump
Ad Borrenbergs
VDL
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

19 november 2017 | - Wedstrijd van de week 

Gestel kan geen vuist maken tegen sterk TOP


Deel dit bericht:


Gestel heeft zondag een kansloze nederlaag geleden tegen TOP. De gasten uit Oss waren veel te sterk en wonnen met 1-5.

Dit was allereerst de verdienste van de ploeg van trainer Chris van den Dungen zelf, maar de tegenstand van Gestel was daarbij bijzonder matig. Zag ook voorzitter Herman Brugmans, die zich langs de lijn ongetwijfeld afvroeg wat de geelblauwen mankeerden. 'Dit was onze slechtste wedstrijd tot nu toe.'
Iets anders kon het trainersduo Mustafa Peljto (op de bank) en Tonny van de Wetering (vanwege een schorsing op de tribune) ook niet concluderen. Gestel begon nog aardig, was via Modou Niang, Papito Koeks en Umur Agir enkele malen gevaarlijk en kwam zelfs op voorsprong. In de 5de minuut had Reda Lechheb een prima actie in huis en rondde hard en doeltreffend af. Lang kon de thuisclub niet genieten van de 1-0, want twee minuten later was het al weer gelijk. Aram Pusters mocht in het strafschopgebied vrij uithalen en liet doelman Floris Boyer kansloos: 1-1.
TOP werd sterker en nam in de 16de minuut de leiding. Een soepel lopende aanval werd door Pusters goed binnengeschoten. Gestel probeerde het hierna wel, maar TOP-doelman Jeffrey Vendrig kwam nauwelijks in gevaar. Aan de andere kant vielen ook weinig kansen te noteren, maar de bezoekers waren zeer effectief. In de 33ste minuut voltooide Pusters zijn onvervalste hattrick. De aanvoerder schatte een prachtige voorzet van Yassine Boulghalgh op waarde in en schoot bij de tweede paal de 1-3 binnen. Daarmee leek de wedstrijd al gespeeld, want het leek er niet op dat Gestel écht een vuist kon maken.
Wapenfeit
In de tweede helft was de eerste kans voor de formatie van Van de Wetering/Peljto. Koeks stuitte echter op een attent reagerende Vendrig . Dit was meteen het laatste serieuze wapenfeit van Gestel, want de Osse defensie stond als een huis. 
De beste mogelijkheden waren voor TOP. In de 67ste minuut werd het 1-4. Een schitterende dieptepass van Linders bereikte middenvelder Mitch Pennings die vrij voor Boyer geen fout maakte en de bal simpel binnenschoof. Nauwelijks vier minuten had Boulghalgh zijn sterke optreden kunnen belonen met een treffer, maar na een goede redding van Boyer, belandde zijn hakbal op de paal.

Het was slechts uitstel van executie, want in de 79ste minuut werd de eindstand bepaald op 1-5. Een snelle uitval via Mees Linders bracht de bal bij Pusters. Deze werd door Boyer nog van zijn vierde doelpunt afgehouden, maar in de rebound was Linders ter plaatse om de bal in het lege doel te schuiven. Waar TOP de blik naar boven kan richten en zelfs de top 3 in zicht heeft, als het de gestaakte wedstrijd tegen Rood Wit W. winnend afsluit, is Gestel de nieuwe rode lantaarndrager in de eerste klasse C. Werk aan de winkel dus op sportpark Dommeldal-Zuid!

OPSTELLINGEN:

Gestel: 1. Floris Boyer, 3. Irfan Gadzo, 5. Delano van Gemert, 8. Henny Noijen, 11. Papito Koeks, 14. Umur Agir, 18. Daouda Fofana (88. Armand Kartallozi), 20. Reda Lechheb, 21. Raphael Bouterse, 22. Modou Niang, 25. Volkan Memis (16. Osvaldo Dias).

TOP: 23. Jeffrey Vendrig, 4. Gökhan Balci, 5. Franck Nzogning, 6. Jesper Brocks (14. Tom Berendsen), 7. Mees Linders, 8. Mitch Pennings, 9. Aram Pusters, 10, Yassine Boulghalgh, 15. Gijs Appeldoorn, 17. Karim Kabaseke (19. Sami Kutlu), 27. Gijs Roosendaal.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Wedstrijd van de week

Nieuwsarchief Wedstrijd van de week

Gestel kan geen vuist maken tegen sterk TOP
(Door Willem-Jan Schampers)
Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
Sportspreekt
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png