Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Sparta’25 wint in gezapig duel van Wilhelmina Boys

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Voetbalcongres 2019 met Gertjan Verbeek en Paul van der Zwaan

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Z-O Brabant Kerst zaalvoetbaltoernooi 2018

LEES MEER

Hypotheekvisie
Blatter Legal
MCB Direct
sanidump
Ad Borrenbergs
VDL
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

12 november 2017 | Nieuwsflits

Div. wedstrijdverslagen Districtsbeker.


Deel dit bericht:


Hieronder wedstrijdverslagen 2e ronde KNVB Districtsbeker. Woenselse Boys - Braakhuizen (verslag Woenselse Boys)
Woenselse Boys trad vandaag op sportpark de Hondsheuvels aan voor het bekerduel tegen 3e klasser Braakhuizen. Woenselse Boys begon sterk aan de wedstrijd en na 10 minuten was Geert Vermeulen welke zijn schot net over het doel zag gaan. Braakhuizen loerde op de counter en kwam na 15 minuten op voorsprong door. Vervolgens was het Braakhuizen dat het spel dicteerde en nam een 0-2 voorsprong door Ibrahim Sanatki. Dit was tevens de ruststand.

Na rust kregen beide ploegen kansen het duurde tot de 70e minuut toen Gio van Bladel na een knappe solo de aansluitingstreffer scoorde 1-2. Ralf van Beek zorgde voor de beslissing in dit boeiend bekerduel en schoot de 1-3 diagonaal achter keeper Juri Koudijs.

Woenselse Boys - Braakhuizen (verslag Braakhuizen)
Braakhuizen heeft zich eenvoudig geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB districtsbeker. Uit bij Woenselse boys, de nummer twee van de vierde klasse F werd met 1-3 gewonnen. Voor rust troffen Ralf v Beek en Ibrahim Sanatci namens Braakhuizen doel, na rust kwam Woenselse boys terug tot 1-2. Ralf v Beek bracht de marge weer op twee in de 77e minuut.

Klassenverschil merkbaar:
Woenselse boys schoot uit de startblokken, was echter nauwelijks gevaarlijk voor het doel van Braakhuizen.
Braakhuizen liet de tegenstander uitrazen en nam het initiatief over, de manschappen van trainer jeroen vd Schoot lieten de bal gemakkelijk rond gaan en dat betaalde zich in de 16e minuut uit.
Een vlot lopende aanval via Olivier Engelen en Romano ter Linden werd door Ralf van Beek fraai afgerond, toen Ibrahim Sanatci een paar minuten later een fout in de verdediging van Woenselse boys resoluut afstrafte leek de wedstrijd gespeeld.
Woenselse boys kon Braakhuizen maar zelden in verlegenheid brengen en de 0-2 ruststand was dan ook een logische afspiegeling van de krachtsverhoudingen in het veld.

Mindere tweede helft van Braakhuizen
Na rust namen de roodzwarten onbewust waarschijnlijk wat gas terug waardoor Woenselse boys in de wedstrijd bleef.
In de 52e minuut kreeg Woenselse boys een grote kans, gelukkig voor Braakhuizen werd deze niet benut, toch was het in de 70e minuut wel raak, toen Woenselse boys weifelend ingrijpen van de Braakhuizen defensie afstrafte en op 1-2 kwam.
Braakhuizen zette weer even aan, speelde diverse kansen uit en trof doel in de 70e minuut toen Ralf v Beek met een venijnig schot de 1-3 eindstand vastlegde.

Opstelling Braakhuizen:
Youri v Tilburg, Robin Sweegers, Teun de Wit, Bob Scheenloop, Tolga Ozkan, Mitchel de Wit(83e Hasan Isik), Romano ter Linden, Olivier Engelen(69e van Lier), Ralf v Beek, Ibrahim Sanatci, Gerald van Veen

ACHT - Unitas'59: 0-1
Een wedstrijd met weinig doelkansen voor beide partijen. In de 80e minuut was Rick van de Berg het goudhaantje voor Unitas'59. Via een aanval door het centrum kon hij als laatste de bal achter de doelman van Acht tikken. In slotfase kroop Unitas'59 door het oog van de naald. Pieter van Kemenade raakte de lat en Roy Roestenburg zag een inzet net naast gaan. Unitas'59 gaat met een 0-1 overwinning als gelukkigste door naar de 3e ronde van de districtsbeker.

FC Cranendonck  - RKSV Heeze: 1-2 
Het mocht verwacht worden, dat Heeze van Cranendonck zou winnen, gezien het klassenverschil. Als ze de kansen in de eerste helft verzilverd hadden was dat ook geen probleem geweest. Maar dat gebeurde niet. Dus was het bij de rust nog 0-0.

Na de thee was het in de 53e minuut wel raak. Een aanval van Heeze werd door Steven van Dijk vlekkeloos afgemaakt, nadat hij door Mark Claassen vrij voor de doelman werd gezet: 0-1. Ruim 10 minuten later leek het pleit beslecht. Een goed genomen vrije trap door Jorg van Gaal van links werd door een speler van Cranendonck onhoudbaar achter zijn eigen doelman gekopt: 0-2. Toch gaf de thuisploeg het nog niet op. In de 81e minuut kreeg Ralph van Meijl op rechts de bal. Hij probeerde een schot in de korte hoek vanuit een moeilijke positie. De Heezer doelman tastte mis en de bal rolde binnen: 1-2. Gelukkig tastte hij enige minuten later bij een afstandsschot in de voor hem rechter benedenhoek niet mis en voorkwam de gelijkmaker en dus een strafschop serie.

Heeze had het zichzelf een stuk makkelijker kunnen maken, als ze de kansen die ze zowel in de eerste als tweede helft kregen, in doelpunten hadden omgezet. Nu bleef Cranendonck tot het allerlaatst hoop houden op de gelijkmaker en een strafschopserie
©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Overige NieuwsflitsberichtenRadio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
Sportspreekt
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png