Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Sparta’25 wint in gezapig duel van Wilhelmina Boys

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Jouw vereniging ook in Adidas of Nike?

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Voetbalcongres 2019 met Gertjan Verbeek en Paul van der Zwaan

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Z-O Brabant Kerst zaalvoetbaltoernooi 2018

LEES MEER

Hypotheekvisie
Blatter Legal
MCB Direct
sanidump
Ad Borrenbergs
VDL
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

12 november 2017 | - Wedstrijd van de week 

Bladella bekert door na simpele zege bij Hoogeloon


Deel dit bericht:


Bladella hoopt dit seizoen op een mooi bekeravontuur. Op bezoek bij Hoogeloon werd een volgende horde genomen om dit doel te verwezenlijken: 0-3.

Vorig jaar wist Bladella het tot de kwartfinales van de beker te schoppen. Daarin moest het uiteindelijk in de slotfase tegen Nuenen het hoofd buigen. Dat avontuur heeft er wel voor gezorgd dat de club de beker als een mooi extraatje is gaan beschouwen. "Als ik zie wat het vorig jaar bij de club teweeg heeft gebracht, dan zijn we het verplicht om ook de beker gewoon heel serieus te nemen. Het is iets heel moois als je verder kan komen", legt de trainer van Bladella Huub Vermeulen kort na afloop uit.
Al na een helft wist Vermeulen al dat zijn ploeg goed op weg was om in ieder geval de volgende ronde van de beker te bereiken. Niels Krekels was voor rust de gevierde man met twee treffers. Ondanks de voorsprong sprankelde het spel van Bladella niet. Het had in het eerste bedrijf zichtbaar moeite met het stugge Hoogeloon. De gastheren hadden zich voorgenomen om niet teveel ruimte weg te geven aan Bladella. Iets waar Vermeuelen vooraf stiekem wel op had gehoopt. "Wij wilden Hoogeloon laten komen en zo de ruimte achter hun defensie benutten. Maar dat lukte niet echt omdat zij veelal op hun eigen helft bleven."
Kansen Hoogeloon
Ondanks de defensieve instelling liet Hoogeloon zich wel degelijk zien voor rust. En het had zelfs op gelijke hoogte moeten komen met Bladella. Bij een 0-1 achterstand kreeg Cis Waterschoot een dot van een kans. Hij vergat echter met het hoofd de bal een richting op te sturen. Na de rust was het Bladella dat het spel dicteerde en ook al vrij vroeg in de tweede helft het duel op slot gooide. Wederom was het Krekels die zijn derde doelpunt van de middag voor zijn rekening nam. "Ik heb al een keer eerder dit seizoen drie doelpunten gescoord. Het is dan wel geen loepzuivere hattrick, maar ik ben wel blij met mijn doelpunten", geeft de 18-jarige spits na afloop aan.
Hoogeloon kwam de derde klap die Bladella uitdeelde niet meer te boven. Wel probeerde de ploeg van Nik Bierens in het slot van de wedstrijd nog een eretreffer te maken. Het kreeg daartoe ook zeker mogelijkheden. Zo was Hans van der Heijden dichtbij, maar hij vond Bladella-doelman Nick Vermeiren op zijn pad. Ook een aantal andere pogingen van Hoogeloon strandden voortijdig en zo moest de club op het eigen Sportpark De Roetwijer toezien dat Bladella een ronde verder bekert.
Klasse verschil
Vermeulen is na afloop vooral blij met het resultaat dat Bladella bij Hoogeloon heeft behaald. "Als het langer 0-0 blijft, gaan zij er toch meer in geloven. Gelukkig vielen er al twee doelpunten voor ons in de eerste helft waardoor je toch wat comfortabeler het restant ingaat." Uiteindelijk bleek de kwaliteit doorslaggevend in het duel dat in Hoogeloon plaatsvond. "Wij spelen een klasse hoger en dan zie je toch wel het verschil. Al moet ik wel zeggen dat erbij Hoogeloon ook echt wel een aantal jongens rondlopen die het balletje wel kunnen raken. We gaan in ieder geval nu genieten van de winst en dan zien we wel waar dit bekertoernooi voor ons gaat eindigen", aldus Vermeulen.
Opstellingen

Hoogeloon: 1. Twan Peters, 2. Rik Michielse, 3. Tijs de Laat, 5. Rick Peeters, 6. Sam de Laat, 7. Cis Waterschoot (10. Luuk Teunissen), 9. Tom de Laat, 12. Jorg Bolte, 14. Niels Luyten (11. Bas Nijhof), 15. Hans van der Heijden, 18. Jordy Bruininx

Bladella: 1. Nick Vermeiren, 2. Teun Grimbergen, 4. Tom Maas (15. Niek Janssen) , 5. Rob van den Boom, 6. They Lauwers, 7. Ibou Bot, 8. Stijn Wouters, 9. Niels Krekels (14. Luuk Vosters), 10. Anel Selimovic, 11. Bart de Jong, 12. Joep van de Ven


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

13 november 2017 om 20:13

krekels zegt:

mooi oefen potje


13 november 2017 om 20:10

krekels zegt:

mooi oefen potje


Wedstrijd van de week

Nieuwsarchief Wedstrijd van de week

Bladella bekert door na simpele zege bij Hoogeloon
(Door Gerard Verhagen)
Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
Sportspreekt
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png