Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Joep van de Ven (Bladella)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Braakhuizen pakt herkansing en promoveert

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

6 november 2017 | 3e klasse C

SV Budel - Helmondia: 3-1


Deel dit bericht:


sv Budel heeft zondagmiddag een eenvoudige overwinning geboekt tegen SC Helmondia. De Helmondse club, vorig jaar nog actief in de 2e klasse, had geen moment het overwicht tegen een slordig spelend sv Budel. Een ruime voorsprong was al in het begin van de tweede helft bereikt, maar het laatste half uur leek sv Budel het wel te geloven en hielp het Helmondia nog bijna terug in de wedstrijd. Enkele reddingen van Don Driessen waren er nodig om de stand op 3-1 te houden.

sv Budel kon vanmiddag weer beschikken over Michiel van der Steen en Steef Vasen. Allebei de spelers moesten de derby tegen Maarheeze aan zich voorbij laten gaan vanwege werk. Dit ging ten koste van Rens Vrijsen (geblesseerd) en Thomas Beerten. Verder moest ook Bas van Dooren geblesseerd toekijken en werd zijn plek in het elftal overgenomen door Mikel de Windt.

Hekkensluiter Helmondia had weinig in te brengen tegen sv Budel en al vroeg in de wedstrijd werd het overwicht omgezet in een treffer: Stan van Leeuwen gaf de assist en de bal viel voor de voeten van Steef Vasen die hard binnen schoot: 1-0. Vlak voor rust werd deze score verdubbeld toen aanvaller Luc Nouwen de bal kreeg op aangeven van Jelle Martens. De topscorer van sv Budel wist alweer zijn 5e treffer van het seizoen te maken en is hard op weg om een echte goalgetter te worden. Scheidrechter Jansen had een eenvoudige klus bij deze sportieve wedstrijd en floot na 45 minuten voetballen voor de theepauze.

Voor de supporters die wat langer in de kantine waren gebleven, waren de druiven deze middag wat zuur. Een van de weinige hoogtepunten van de tweede helft volgde al vlak na de pauze. Op aangeven van Jasper Beerten wist aanvaller Koen Bogers de 3-0 te scoren. Na deze treffer leek sv Budel het wel te geloven. Verslapping sloop in het elftal en mede door het toedoen van fouten in de achterhoede kwam Helmondia met nog een kwartier te spelen op 3-1. Daarna leek sv Budel niet wakker te worden en was het Don Driessen die met enkele mooie reddingen een spannende slotfase wist te voorkomen.

Mooi detail was dat Luc Beerten tien minuten voor tijd werd ingebracht en daarmee drie broers op het veld stonden: Jasper, Thomas en Luc. In de slotfase werd ook Stef Martens ingebracht, waardoor er nog twee broers op het veld stonden: Stef en Jelle. Zover als ons bekend is zijn de twee spelers met de achternaam 'Bogers' geen familie van elkaar, maar de scheidsrechter moest enigszins grijnzen bij het zien van het wedstrijdformulier. Aanstaande zondag speelt sv Budel geen wedstrijd, omdat het al uitgeschakeld is in de beker. Op zondag 19 november 2017 hoopt sv Budel voor de zesde maal op rij niet te verliezen. De ploeg van William Hoeymans gaat dan op bezoek bij MULO op het Helmondse sportpark 'de Braak'.

Opstelling sv Budel: Don Driessen, Jeroen Bogers, Mikel de Windt, Roy Claassen, Michiel van der Steen, Jasper Beerten, Steef Vasen, Jelle Martens, Stan van Leeuwen (80' Luc Beerten), Koen Bogers (67' Thomas Beerten) en Luc Nouwen (89' Stef Martens). Op de bank en niet ingevallen: Rik Noten (reservekeeper).


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg