Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Joep van de Ven (Bladella)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Braakhuizen pakt herkansing en promoveert

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Martien Geeven BV Bandenservice Acht Basemans Schoenen Martien Geeven

6 november 2017 | 3e klasse D

Reusel Sport/CoTrans - PSV/av: 1-1


Deel dit bericht:


Reusel Sport/CoTrans verliest voorsprong tegen P.S.V. av binnen een minuut na blunder in de verdediging 1-1.

Harry la Valletta begon afgelopen zondag in de moeilijke wedstrijd tegen het weer opgeleefde P.S.V. av, zonder de langdurig geblesseerde Seb Heesters, terwijl ook Rik Louwers en Thom Wouters nog niet wedstrijd fit waren na het de opgelopen blessures in de wedstrijd tegen Braakhuizen. De wedstrijd op zich gaf wisselende beelden te zien, met een 0-0 ruststand en een vierde blessure geval voor de thuisploeg in de 22e minuut, toen Jim Daniëls (van achter onderuit gehaald) met een zware kuitblessure het veld moest verlaten en werd vervangen door Job Dickens. In de tweede helft was het de thuisploeg die de score opende via Dave Hermans, binnen de minuut was het echter weer gelijk, toen Gjoka een grote blunder in de Reuselse achterhoede afstrafte en de eindstand op het scorebord bracht. De jeugdige B. Schepers uit Nuenen floot een prima wedstrijd.

Na de hagel en regenbuien begonnen beide ploegen op een drassig en glad veld aan hun zevende wedstrijd. Na wat aftasten van beide team, met iets meer balbezit van P.S.V. av, en het eerste kansje in de 10e minuut van de thuisploeg door Jim Daniëls voor langs het doel geschoten. Rond de 15e minuut kreeg de thuisploeg de overhand met kansen voor Nick Wouters, in de handen van de voortreffelijke doelman Saymon Mlodak, en een kopbal van Tuur de Laat door de genoemde doelman met een fraaie reflex corner werd getikt. In de 22e minuut begon Jim Daniëls aan een fraaie solo, die alleen door een overtreding van achteren kon worden gestuit en voor Jim einde wedstrijd betekende. Job Dickens kwam hem vervangen. In de 30e minuut leverden een vrije trap voor Ralf Lavrijsen niet meer op als een corner. Slecht uitverdedigen van P.S.V. av leverden een vrije baan op voor Dave Hermans naar het P.S.V. av doel, een sliding van laatste man Rik Verbeek voorkwam achter een doelpunt.
In de 35e minuut was het Tuur de Laat die uit een voorzet van Nick Wouters met een duikkopbal juist naast kopte. In de 41e minuut de mooiste aanval van de wedstrijd met als slot, een voorzet van Nick Wouters die Dave Hermans in eens op de slotf nam, maar een even fraaie redding van de P.S.V. av doelman die de bal corner tikte. In blessure tijd zagen we nog een opstandje bij de P.S.V. av speler, toen scheidsrechter Schepens op advies van z'n assistent een doelpunt afkeurde van Arber Gjoka vanwege buitenspel, waarna beide teams naar de warme thee konden met een 0-0 ruststand.

De tweede helft gaf een openwedstrijd te zien zonder veel uit gespeelde kansen. In de 50e minuut was het Paul Dijkmans die een kansje van Jimmey Granviel makkelijk onschadelijk maakte. Het waren deze middag toch de doelmannen die zich het meest onderscheiden. In de 58e minuut zag Tuur de Laat z'n kopbal gekeerd door de P.S.V. av doelman even daarna kwam Dave Hermans na een doorkopbal van Tuur de Laat vrij voor de P.S.V. av doelman die hij geen schijn van kans gaf 1-0. Binnen de minuut was het echter weer gelijk, toen uit een ongevaarlijke situatie, die een verdediger door een grote fout, een open kans werd en van dichtbij door Arber Gjoka in een doelpunt werd omgezet 1-1. De thuisploeg probeerde hierna alles om weer op voorsprong te komen en kreeg in de 72e minuut via Nick Wouters uit een pass van Ralf Lavrijsen een goede kans maar strandde op de P.S.V. av doelman. Aan de andere zijde redde Paul Dijkmans fraai op een inzet van Daan Slaats. In de blessuretijd kreeg Dave Hermans nog een fraaie kans maar zag z'n schot voor de zoveelste keer gekeerd worden door de P.S.V. av doelman. Al met al over de gehele wedstrijd kreeg de thuisploeg de beste kansen maar was het gelijke spel misschien wel een terechte uitslag. Na 5 minuten blessuretijd vond de jeugdige scheidsrechter Scheepers uit Nuenen het wel genoeg en floot hij na een prima wedstrijd voor het einde.

 


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg