Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Joep van de Ven (Bladella)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Braakhuizen pakt herkansing en promoveert

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Glasverbo Glasverbo Glasverbo Glasverbo

5 november 2017 | 1e klasse D

Wilhelmina '08 - De Valk: 4-1


Deel dit bericht:


GEMIS AAN SCHERPTE BEZORGT DE VALK ONNODIGE NEDERLAAG TEGEN WILHELMINA'08

Als je zelf de kansen niet maakt, dan vallen die aan de andere kant. Zo kan de wedstrijd Wilhelmina'08 tegen De Valk zeker getypeerd mogen worden. De Valk kreeg in de eerste helft twee strafschoppen en speelde een uur lang met een man meer na een rode kaart voor voormalig De Valk verdediger Bas Rijkers en een veldoverwicht wist de ploeg desondanks slechts eenmaal het net te vinden. Wilhelmina'08 was vele malen efficiënter in de afwerking en behaalde met een ruime 4-1 overwinning drie kostbare punten. Verdediger Mike Bruinen wist vlak na de rust als enigste het net te vinden namens De Valk.

Al snel werd de wedstrijd opengegooid door Wilhelmina'08, een hoekschop in de zevende minuut van Ricardo Kessels werd gespeeld op Soufyan Eddaoudi die op twintig meter van het doel te veel ruimte kreeg en met een laag schot in de doelman Dennis Verhoeven het nakijken gaf en de vroege 1-0 betekende voor de thuisploeg. Na bijna een kwartier kreeg De Valk een vrije trap die door Sherry Kindo Kamara bijna doeltreffend was, maar doelman Michael Petit wist de bal uit de bovenhoek te tikken. Twee minuten later kreeg De Valk de kans om weer naast Wilhelmina'08 te komen na een overtreding op Sherry Kindo Kamara dat een strafschop opleverde. Sherry Kindo Kamara eiste de strafschop op, maar zag de inzet gekeerd worden door doelman Michael Petit. Wilhelmina'08 kwam goed weg en deelde niet veel later opnieuw een dreun uit door de 2-0 te maken. Na wegwerken van verdediger Bas Rijkers leek de bal over de zijlijn te rollen, maar mocht aanvaller Soufyan Eddaoudi doorgaan en wist in de korte hoek voor de tweede maal het net te vinden. Een minuut later werd een lange bal niet goed verwerkt door Dion Vermeulen en Antwan Rijkers en kon Ricardo Kessels ongehinderd richting het Valkenswaardse doel afgaan en de 3-0 binnen schuiven voor Wilhelmina'08. Ondanks de 3-0 achterstand was De Valk niet de onderliggende partij en bleef het zoeken naar de mogelijkheden om terug in de wedstrijd te geraken. Na een half uur leek de ploeg ook in het zadel geholpen te worden, nadat scheidsrechter Bechay een tweede strafschop gaf aan De Valk na een overtreding van Bas Rijkers op Tim Bombeeck en Bas Rijkers met een rode kaart van het veld stuurde. Sherry Kindo Kamara nam andermaal de verantwoordelijkheid en ging opnieuw achter de bal staan, maar ook deze inzet werd tot ontsteltenis van de meegereisde aanhang van De Valk gemist. Bij De Valk lieten ze niet de kopjes hangen en bleven vol goede moed zoeken naar doelpunten. Een actie van Sherry Kindo Kamara was de inleiding op een schietkans voor Tecer Tufan, maar ook hij miste de scherpte in de afronding. In de slotminuut van de eerste helft kreeg Wilhelmina'08 na een snelle uitval een goede mogelijkheid, maar Ricardo Kessels zag zijn inzet via Dennis Verhoeven over het doel verdwijnen.

In de tweede helft begon De Valk sterk en was de ploeg snel trefzeker, een hoekschop van Sherry Kindo Kamara werd doorgekopt door Michiel van den Besselaar waarna Mike Bruinen van dichtbij doeltreffend was 3-1. Wilhelmina'08 moest naarmate de tweede helft vorderde steeds verder achteruit en leek het een kwestie van tijd dat de aansluitingstreffer zou vallen. Een vlotte aanval over rechts tussen Tim Bombeeck en Sherry Kindo Kamara was zeer dreigend en werd de vrijstaande Jean-Marc Clare gevonden, de middenvelder kon vrij uithalen waar Wilhelmina'08 goed wegkwam toen de bal rakelings over het doel ging. Halverwege de tweede helft was een fraaie individuele actie van Sherry Kindo Kamara gevaarlijk en wederom Jean-Marc Clare in stelling gebracht kon worden, maar ook deze inzet van de middenvelder kon ternauwernood van een doelpunt afgewend worden door doelman Michael Petit. De koud ingevallen Brian Vermeer kreeg nadat de bal uit een hoekschop voor zijn voeten, maar zijn inzet verdween meters over het doel van Wilhelmina'08. Ruim een kwartier voor het einde viel de wedstrijd definitief in het slot, na een spaarzame aanval van de thuisploeg in de tweede helft was het Ricardo Kessels die aan de rechterkant de achterlijn wist te halen en het overzicht behield en middenvelder Edwin Vaas bediende en met een afstandsschot de bal in de verre hoek tegen de verhouding in de 4-1 op het scorebord bracht in plaats van dat De Valk de aansluitingstreffer wist te forceren. Wilhelmina'08 sleepte de voorsprong daarna eenvoudig over streep. In blessuretijd kreeg De Valk nog een tik te verwerken toen verdediger Dion Vermeulen na een felle tackle met een directe rode kaart het veld moest verlaten en eindigde zowel Wilhelmina'08 als De Valk de wedstrijd met tien spelers.

Een 4-1 nederlaag wat gezien het wedstrijdbeeld en wedstrijdverloop ook heel anders had kunnen aflopen maakt deze tegenslag des te pijnlijker en zal de ploeg zich lering moeten trekken uit deze wedstrijd, want volgende week zaterdag staat het inhaalduel gepland tegen ZSV. De wedstrijd zal zaterdag om 20.00 uur beginnen op Sportpark 't Valkennest.

Scoreverloop Wilhelmina'08 – De Valk 4-1(3-0)
07. 1-0 Soufyan Eddaoudi
21. 2-0 Soufyan Eddaoudi
22. 3-0 Ricardo Kessels
50. 3-1 Mike Bruinen
73. 4-1 Edwin Vaas

WILHELMINA'08
Michael Petit; Tom Zanders, Thomas Witjes, Lennard Scheurs, Bas Rijkers; Edwin Vaas, Arne van Geffen, Anass Mephtah(46. Dirk Kusters); Ricardo Kessels, Twan Hendricks, Soufyan Eddaoudi

DE VALK
Dennis Verhoeven; Dion Vermeulen, Antwan Rijkers, Mike Bruinen, Luuk Jansen; Tim Bombeeck, Jean-Marc Clare(66. Brian Vermeer), Michiel van den Besselaar, Luuk Broers; Tecer Tufan, Sherry Kindo Kamara


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg