Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Joep van de Ven (Bladella)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Braakhuizen pakt herkansing en promoveert

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Martien Geeven BV Bandenservice Acht Basemans Schoenen Martien Geeven

5 november 2017 | 3e klasse D

Nieuw Woensel - BES: 4-2


Deel dit bericht:


Beide ploegen waren in de beginfase gelijkwaardig aan elkaar. De 1e echte kans van de wedstrijd ontstond in de 6e minuut en kwam op het conto van BES. Deze kans resulteerde tevens in het eerste doelpunt van de wedstrijd. Na een goed genomen corner kopte Robin Smets zijn ploeg naar de 0 - 1 voorsprong.

In de 12e minuut een sublieme actie van jeugdinternational Tarik Ouzalah. Op snelheid passeerde hij zijn directe tegenstander en op de achterlijn gaf hij bijna achteloos met zijn standbeen (prachtig en technisch volmaakt) de bal voor. Jens van Mil stond goed gepositioneerd en kopte de bal prima in, 1 -1. In de 21e minuut wederom een prachtige aanval van Nieuw Woensel. Jens van Mil kwam in balbezit en schoot goed op goal. In eerste instantie wist de keeper van Bes de bal nog te pareren, maar in de rebound scoorde Levi Angkotta beheerst 2 - 1. Na dit doelpunt was Nieuw Woensel absoluut de bovenliggende partij. In de 34e minuut een aderlating voor Nieuw Woensel, want sterkhouder Kaan Unal moest geblesseerd het veld verlaten. In de 36e minuut een goede aanval van BES, waarbij Robin Smets onverwacht op goal schoot. Keeper Joey Smulders was alert en tikte de bal over het doel. Ook Rheda Bekkali was namens Nieuw Woensel dicht bij een doelpunt. Na een goede actie en dito passeerbewegingen schoot hij net voor langs. Ruststand 2 -1.

2e helft.
Ook in het begin van de 2e helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar in tegenstelling tot de 1e helft was dit keer het eerste echte wapenfeit voor Nieuw Woensel. Op snelheid passeerde Tarik Ouzalah opnieuw zijn directe tegenstander en met precisie plaatste hij de bal in de linkerhoek, 3 - 1.

In de 61e minuut was BES dicht bij de aansluitingstreffer. Robin Smets schoot net voor langs het doel van Nieuw Woensel. Johnny van Veen was namens Nieuw Woensel in de 64e minuut ook dicht bij een doelpunt, maar zijn inzet ging rakelings over. In de 68e minuut ontfutselde Rheda Bekkali de bal van een speler van BES en stormde op het vijandelijke doel af, maar uiteindelijk ging zijn schot minutieus langs het doel van BES. BES kwam vervolgens sterk opzetten en dat resulteerde uiteindelijk in de 75e minuut in een doelpunt 3 - 2. Aanvoerder Maikel van der Honing scoorde dit doelpunt. BES bleek deze middag een strijdbare ploeg en werd in de slotfase steeds gevaarlijker. In de 83e minuut werd Mark Balmer met 2 keer geel, dus rood uit het veld gestuurd. In de 88e minuut gooide Justin Wahap de wedstrijd in het slot door een beheerst doelpunt te scoren, 4 - 2. Echter 1 minuut later kreeg BES nog een penalty van de goede leidsman Janssen, maar deze buitenkans werd niet benut door Maikel van der Honing en de einduitslag bleef 4 - 2. Een goede en verdiende overwinning voor Nieuw Woensel.

 

Nieuw Woensel - BES (verslag BES)
BES begint goed aan deze belangrijke wedstrijd, om los te komen van de onderste plaatsen. Door fris aanvallend voetbal worden kleine en grotere mogelijkheden gecreëerd. Na 6 minuten spelen wordt een goede aanval van BES door de verdediging van Nieuw Woensel tot corner verwerkt. Daan Bartels brengt deze vrij scherp voor het doel waar Robin Smets ongehinderd kan inkoppen, 0 – 1. Het spel golft daarna op en neer waarbij blijkt dat het betere deel van Nieuw Woensel in de voorwaartsen zijn gehuisvest. Na ongeveer 15 minuten spelen kan Jens van Mil uit een voorzet van Tarik Ouzalah bij de 2e paal vrij inkoppen waardoor de stand weer gelijk word getrokken 1 – 1. In de 22e minuut is het opnieuw Nieuw Woensel die gevaar weet te stichten voor het BES doel. Eerst is het Jens van Mil die een mogelijkheid krijgt waarna Rheda Bekkali in de rebound wel raad weet en keurig de 2 -1 op het scorebord laat aanteken. Hierna ontstaat een beeld waarbij het gehele team van Nieuw Woensel alles in het werk stelt om het zo mooie voetbalspel te elimineren. Na reeds verscheidene al of geen blessurevoorwendselen is het in 34e minuut Kaan Unal die werkelijk geblesseerd het veld moet verlaten en wordt vervangen door Joeri van Veen. Hierna krijgt Robin Smets nog een uitgelezen kans op de stand weer gelijk te trekken, doch de doelman van Nieuw Woensel weet de inzet nog tot corner te verwerken. Hiermee wordt de ruststand van 2 -1 bereikt.

In de tweede helft wordt het spelbeeld niet beter en is het zwoegen voor een beter resultaat. In deze periode verzuimd BES om de geboden mogelijkheden om te zetten in de gelijkmaker. In de 55e minuut is het Tarik Ouzalah die een fout in de verdediging van BES genadeloos afstraft en de 3 – 1 laat aanteken. Direct hierna wisselt BES en brengt David de Silva voor Mark Gerrits. Hierna krijgt BES steeds meer grip op de tegenstander en creëert diverse mogelijkheden. In de 72e minuut is het Mark Balmer die middels een mooie pass Maikel van de Honing vrij voor doel zet en hij deze kans benut om de aansluitingstreffer te maken 3 – 2. Hierna komen er steeds meer kansen voor de BES voorwaartsen en het wachten is op de gelijkmaker. In de 83e minuut komt er een kentering door de 2e gele kaart voor Mark Balmer waardoor BES met 10 man komt te staan. Nieuw Woensel profiteert van dit overwicht en brengt in de 87e minuut de 4 -2 op het scorebord. Direct na dit doelpunt wordt Maikel van de Honing in het 16 metergebied van Nieuw Woensel getorpedeerd en krijgt BES nog een strafschop. Deze wordt door Maikel hoog over geschoten waardoor er niets meer veranderd in de stand.
Volgend weekend is BES 1 vrij van competitievoetbal waarna op zondag 19 november de thuiswedstrijd tegen Hapert op het programma staat.

Opstellingen:
Nieuw Woensel: 2. Roy Ivan, 4. Cetin Abdurrahman (8. Brandon Tentoea), 6. Kaan Unal (17. Joeri van Veen), 9. Tarik Ouzalah, 10. Johnny van Veen, 11. Levi Angkotta (22. Jesse Kawarmala), 13. Omar Duiker, 15. Rheda Bekkali, 19. Justin Wahap, 20. Jens van Mil, 23, Joey Smulders.

BES: 1. Robert van der Palen, 3. Sander van Kessel, 4. Twan Bogers, 5. Mark Gerrits (15 David da Silva), 6. Jeroen Evers, 7. Mark Balmer, 8. Robin Smets, 10. Maikel v.d. Honing, 11. Bart Winters, 12. Daan Bartels, 14. Rens van Til.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg