logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Riethoven neemt voorschot op aanstaande kampioenschap

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst: Mitchel Kluijtmans (Nw Woensel) naar Valkenswaard

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Afsluiting seizoen AVE op vrijdag 7 juni

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

TOP-100 jeugdopleidingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Ad Borrenbergs
Blatter Legal
MCB Direct
Hypotheekvisie
sanidump
W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Lamers Van de Wijdeven
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

29 oktober 2017 | - Wedstrijd van de week 

EMK veel te sterk voor zwak Stiphout Vooruit


Deel dit bericht:


EMK heeft zondag de topper tegen Stiphout Vooruit met 0-2 gewonnen. Alhoewel, 'topper'?

De ploeg van trainer Tom Vroomen was veel te sterk voor de roodwitblauwen en had zomaar met 0-5 of 0-6 kunnen winnen. Slechts één maal moest EMK-doelman Edwin Cuppen in actie komen. Ver in de tweede helft tikte hij een vrije trap van Wessel Vervoort bekwaam over de lat.
Voorafgaande aan dit duel had Stiphout Vooruit nog geen tegentreffer hoeven incasseren, maar die 'nul' was zondag al binnen negen minuten uit de boeken. Een schot van Rik Slaats werd dusdanig door een verdediger van richting veranderd, dat doelman Rick Jansen op slag kansloos was. Geluk voor EMK, maar op dat moment was al duidelijk dat de bezoekers naar Stiphout waren gekomen voor de drie punten. Aanvoerder Tom Diender: 'Ik had wel wat meer van hen verwacht. We zijn eigenlijk geen moment in gevaar geweest en hadden het veel eerder moeten afmaken. De komende weken moet blijken of we écht kunnen meedoen om de prijzen.'
Ook na de openingstreffer van Slaats, was EMK de meest gevaarlijke ploeg. Stiphout Vooruit probeerde het wel, maar had gewoonweg te weinig stootkracht om het de defensie van de gasten moeilijk te maken. In de 24ste minuut was er een scherpe voorzet van Wessel Vervoort, die door Jom Dekkers werd gemist. Het was het enige Helmondse wapenfeit in de gehele eerste helft. Aan de andere kant waren er kansen voor Rick van den Bogaard, Johan Janssen, Rik Slaats en Rob Verbruggen, maar zij verzuimden de tegenstander al vóór de rust op een onoverbrugbare achterstand te zetten.
Bonkige
In de tweede helft probeerde Stiphout Vooruit het wel, maar doelman Edwin Cuppen van EMK stond vooral kou te lijden. Na een grote kans voor Slaats, was het in de 66ste minuut Johan Janssen die voor de 0-2 tekende. Een voorzet viel tussen een kluwen spelers zomaar voor zijn voeten en de bonkige centrumspits drukte doeltreffend af. In de 71ste minuut leek het 0-3 te worden, maar Van den Bogaard ging voor eigen succes, waar hij de bal gewoon had moeten voorgeven. Nu bleef de thuisclub nog hopen op een beter resultaat. Overigens tegen beter weten in, want met uitzondering van de eerdere gememoreerde vrije trap, was Stiphout Vooruit niet gevaarlijk.
In de slotfase waren er nog twee kansen voor Jacky van Houter. Eerst was Van den Bogaard niet zelfzuchtig en gaf de EMK-invaller een niet te missen kans. Voor een leeg doel wist hij de bal echter toch nog over te schieten. En niet veel later kwam hij snelheid te kort om een (te) diepe bal in een verlaten doel te schuiven. Aanvoerder Diender kon er na afloop hartelijk om lachen. 'Met name over die eerste kans zal Jacky nog wel het een en ander te horen krijgen. Ik denk dat het hem wel een rondje kost... Altijd lekker na een overwinning!'
Opstellingen:

Stiphout Vooruit: 1. Rick Jansen, 3. Bram Prinsen (12. Max Tersteeg), 4. Nigel Pan, 5. Wessel Vervoort, 6. Daan de Kleine, 7. Jom Dekkers (14. Pim Ceelen), 8. Davy van Bokhoven, 9. Teun Welten, 10. Kyle Koenraadt, 11. Dave van Bladel, 15. Rob van de Vorst (2. Tijn Rooyakkers).

EMK: 1. Edwin Cuppen, 3. Bart Hermens, 4. Tom Diender, 5. Rick Frederiks, 6. Christian Messerschmidt, 7. Ronnie Jansen, 8. Rob Verbruggen, 10. Rick van den Bogaard, 11. Rik Slaats (2. Jacky van Houter), 16. Johan Janssen (12. Ruud Boerema), 17. Hein van den Bosch.


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

30 oktober 2017 om 16:54

Sv zegt:

Wat een waardeloze reactie van meneer voetbalman meneer snapt blijkbaar niet dat je altijd een keer een mindere dag kunt hebben !! Meneer is een beetje te EMK geil denk ik


29 oktober 2017 om 19:25

Voetbalman zegt:

Heb deze wedstrijd vanmiddag gezien. Als Stiphout tot vanmiddag alles gewonnen heeft. Wat waren de tegenstanders dan zwak. Erg zwak. De verdediging zowel links als rechtsachter erg zwak. Die kleine rechtsvoor met nr 7 is eenvoudig uit te schakelen. Niet te hopen voor iedereen dat dit team ooit promoveert. EMK was 10 keer beter, slimmer en veel meer voetbal in het team.


Wedstrijd van de week

Nieuwsarchief Wedstrijd van de week


W&E van Kasteren
Accres uitzendbureau
Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
Sportshowroom
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png