Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Joep van de Ven (Bladella)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Braakhuizen pakt herkansing en promoveert

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

24 oktober 2017 | 3e klasse C

SV Budel - HBSV: 3-2


Deel dit bericht:


sv Budel met goed gevoel richting derby!
sv Budel heeft voor de derde week op rij gewonnen en sluit inmiddels weer aan bij de subtop van de 3e klasse C. In de tweede thuiswedstrijd op rij werd er met 3-2 gewonnen van HBSV uit Venlo en daarmee wist het team van William Hoeymans voor de derde week op rij te winnen. sv Budel gaat dus met een goed gevoel richting de derby tegen VV Maarheeze.

Het aantal blessures in de selectie van sv Budel gaat omlaag. Joey van Cranenbroek kijkt nog altijd geblesseerd toe en hetzelfde geldt voor Dennis Verstraeten. Echter werd hier in de warming-up toch nog een speler aan toegevoegd: Jeroen Bogers had te veel last en werd vervangen door Michiel van der Steen.

sv Budel begon sterk aan de wedstrijd en voor de vierde week op rij werd de score geopend door Luc Nouwen. De 19-jarige aanvaller kreeg de bal van Thomas Beerten en schoot hem van een grote afstand over de teruglopende doelman Ivo Kuijpers heen in het lege doel: 1-0. Voor Luc was het alweer zijn vierde seizoenstreffer en daarmee doet hij het voortreffelijk. Na een half uur spelen kwam HBSV op gelijke hoogte. De bal werd voor het doel gebracht en op de rand van de zestien heerlijk droog binnengeschoten door ex-Roda JC-speler Ken Leemans. De wedstrijd ging gelijk op, dus de 1-1 ruststand was voor allebei de teams terecht.

In de tweede helft was het scoreverloop andersom: HBSV kwam goed uit de startblokken en kwam een kleine tien minuten na rust op voorsprong: 1-2. Daarna was Budel er snel bij om orde op zaken te stellen. Na een uur spelen stond het weer 2-2. Stan van Leeuwen wist uiteindelijk, met wat hulp van de verdediging van HBSV, tot scoren te komen. Voor de laatste 25 minuten werd Koen Bogers als voorhoedespeler ingebracht voor Thomas Beerten en hij wist het vertrouwen van de trainer waar te maken. Na een goed samenspel in de voorhoede via Jelle Martens en Luc Nouwen wist de invaller vijf minuten voor tijd de 3-2 te maken.

Voor de derde week op rij wist sv Budel te winnen en met 9 punten uit 5 wedstrijden stijgt het eerste elftal inmiddels naar een gedeelde 4e plaats op de ranglijst samen met Ysselsteyn. Boven sv Budel staan Mierlo Hout (15 uit 5), Baarlo (13 uit 5) en Oranje Zwart Helmond (12 uit 5). Volgende week zaterdag speelt sv Budel de derby in Maarheeze. Omdat het hoofdveld van onze buren niet voorzien is van lichtmasten, zal de wedstrijd om 16.00 uur starten op deze zaterdagmiddag. We hopen dat veel supporters ons vaandelteam zullen steunen tijdens deze wedstrijd. De positie op de ranglijst doet er die middag niet toe, van onze jongens wordt iets anders verwacht.

Opstelling sv Budel: Don Driessen, Bas van Dooren, Roy Claassen, Jelle Martens, Stan van Leeuwen, Rens Vrijsen, Thomas Beerten (66' Koen Bogers), Jasper Beerten, Steef Vasen, Michiel van der Steen en Luc Nouwen. Op de bank en niet ingevallen: Jeroen Bogers, Mikel de Windt en Dennis Maas (keeper)


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg