Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Braakhuizen pakt herkansing en promoveert

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Bladella via Braakhuizen naar tweede klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

SBC promoveert. ACHT legt het af tegen Schijndel.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Bart van den Hurk (vv ACHT)

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

10 oktober 2017 | 3e klasse C

MVC'19 - SV Budel: 1-2


Deel dit bericht:


Eerste punten sv Budel in Maasbree
sv Budel heeft in Maasbree de eerste overwinning van het seizoen geboekt. Opnieuw was de eindstand van de wedstrijd 2-1, maar ditmaal was sv Budel het team dat tweemaal wist te scoren. Na een goed half uur spelen kwam sv Budel op voorsprong via Luc Nouwen en in de tweede helft wist de ingevallen Dennis Verstraeten de voorsprong te verdubbelen. Vlak voor tijd kwam MVC'19 nog terug in de wedstrijd, en in de slotfase kwam de thuisploeg nog akelig dichtbij de gelijkmaker, maar doelman Dennis van Gils wist op wonderbaarlijke wijze redding te brengen.

William Hoeymans mist een aantal spelers voor de wedstrijd tegen MVC'19. Don Driessen moest voor zijn werk aanwezig zijn bij de marathon van Eindhoven en Roy Claassen kijkt geblesseerd toe. Dennis van Gils begon deze wedstrijd in het doel van het vaandelteam van sv Budel en ook Joey van Cranenbroek was terug in de basiself.

Voor rust was sv Budel al de bovenliggende partij in deze leuke competitiewedstrijd. Over en weer kregen de ploegen kansen, maar sv Budel had al op voorsprong moeten staan voordat het daadwerkelijk zover was. Stan van Leeuwen gaf net als vorige week de assist op Luc Nouwen en de 18-jarige aanvaller van sv Budel maakte voor de tweede week op rij een treffer. Niet veel later had sv Budel de voorsprong moeten verdubbelen, maar opnieuw ontbrak de scherpte in de aanval. Voor het doelpunt van Nouwen moest trainer Hoeymans al noodgedwongen wisselen, want Joey van Cranenbroek viel geblesseerd uit en moest zich laten vervangen door Mikel de Windt.

Na de rust opnieuw veel mogelijkheden. sv Budel kwam met de schrik vrij toen een vrije trap op de paal terecht kwam. Dennis Verstraeten kwam de voorhoede van sv Budel versterken en binnen een minuut had de invaller de score verdubbeld. Het doelpunt werd Verstraeten op een presenteerblaadje afgeleverd. Een te korte terugspeelbal werd door hem onderschept en achter de kansloze doelman Stan Caris geschoten. Het was tevens het enige wapenfeit van Verstraeten, want vlak na zijn treffer moest hij zich geblesseerd laten vervangen. Voor MVC'19 was dit het moment om extra druk te zetten. sv Budel verdiende de overwinning op basis van de gehele wedstrijd, maar in de slotfase kwam MVC'19 wel heel dichtbij. Vijf minuten voor tijd wist de aansluitingstreffer gemaakt te worden en in de laatste minuut liet Dennis van Gils zien dat sv Budel over twee geweldige keepers beschikt. De vervanger van Don Driessen wist op wonderbaarlijke wijze redding te brengen op een kopbal van een Maasbreese aanvaller. Niet veel later floot de scheidsrechter die een compliment verdient voor zijn wedstrijd voor het laatst.

De eerste drie punten van het seizoen zijn gepakt. Tijd voor sv Budel om meer punten te verzamelen. Het liefst volgende week al bij de thuiswedstrijd tegen IVO uit Velden. De wedstrijd begint zoals gebruikelijk om 14.30 uur en alle toeschouwers zijn van harte welkom!

Opstelling sv Budel: Dennis van Gils, Bas van Dooren, Jeroen Bogers, Jelle Martens, Stan van Leeuwen, Rens Vrijsen, Joey van Cranenbroek (30' Mikel de Windt), Jasper Beerten, Steef Vasen, Thomas Beerten (70' Dennis Verstraeten - 78' Koen Bogers) en Luc Nouwen. Op de bank en niet ingevallen: Rik Noten (keeper)


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg