Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Braakhuizen pakt herkansing en promoveert

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Bladella via Braakhuizen naar tweede klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

SBC promoveert. ACHT legt het af tegen Schijndel.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Bart van den Hurk (vv ACHT)

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Hypotheekvisie Stadpaviljoen

8 oktober 2017 | 2e klasse F

Wilhelmina Boys - Marvilde: 0-3


Deel dit bericht:


Wilhelmina Boys delft het onderspit in spannende thuiswedstrijd tegen Marvilde 
De motregen is net gestopt als het vaandelelftal van Wilhelmina Boys zondagmiddag tegen Marvilde uit Veldhoven de wedstrijd begint. Wilhelmina Boys 1 speelt na een afwezigheid van 19 jaren weer in de tweede klasse, maar maakt een lastige start door. Uit het kampioenselftal van het afgelopen seizoen zijn een aantal belangrijke spelers weggevallen en dat maakt het er ook vandaag niet gemakkelijk op.

Toch weten de tricolores de eerste twintig minuten de bal goed rond te spelen en zijn ze de bovenliggende partij. Al in de derde minuut krijgt Michael Koning een kans, zijn schot gaat rakelings maar snoeihard over het net. Drie minuten later probeert John Termeer te scoren, zijn inzet gaat richting de linkerbovenhoek, maar beland in de handen van de keeper van Marvilde die de situatie op de juiste waarde inschatte.
Na nog geen kwartier spelen, raakt keeper Tom Molenberg van Wilhelmina Boys geblesseerd en komt Richard van der Zande in het doel te staan. Na een kleine 20 minuten trekt Marvilde het spelmeer naar zich toe en creëert enkele kansen. Maar als Marvilde denkt te gaan scoren, weet verdediger Mike Smit met een uitstekende actie een doelpunt te voorkomen. Een minuut later voorkomt keeper Van der Zande een doelpunt door met een prima actie de inzet te keren.

Bij de volgende aanval van Wilhelmina Boys schiet Bart Meeske de bal pal voor het doel van Marvilde. Daar weet Maron Heersmink het gaatje in de verdediging van Marvilde wel te vinden, maar komt een fractie van een seconde te laat om doeltreffend te zijn. Hij komt een teenlengte tekort en beland zelf, gelukkig zonder consequenties, met grote snelheid hard tegen de rechterdoelpaal.

Na 36 minuten is het diezelfde Maron Heermink die een tegenstander net buiten het strafschopgebied onreglementair stuit. Marvilde krijgt een vrije trap en het is Danny Das die de 0-1 scoort door de bal vol in de kruising te schieten. Drie minuten later scoort de Veldhovense Murtaza Nawabi, maar hij staat buitenspel, het doelpunt wordt niet toegekend en het blijft 0-1.

Kort voor de pauze krijgt Mike Smit de bal en hij weet Yoran Bouwmans in stelling te brengen. Bijna weet Yoran de stand kort voor het rustsignaal gelijk te trekken, maar hij mist jammerlijk. Dat overkwam ook Mark de Wit, die een plaag was voor de verdedigers van Marvilde, maar er niet in slaagde zijn acties doeltreffend af te maken. Dat lukt, net voor rust Ties Bazelmans wel, hij maakt de 2-0 voor Marvilde.

Na de rust lijkt het of de Veldhovense voetbalspelers in de pauze peper hebben gegeten. Sterker en pittiger dan de eerste helft spelen ze in het tweede bedrijf, wat al in de 47ste minuut in de score tot uiting komt, opnieuw scoort Ties Bazelmans en maakt 3-0. Daarna is het vooral keeper Richard van der Zande die met een aantal mooie reddingen voorkomt dat de uitslag hoger uitvalt.

Het publiek op het goed gevulde sportpark Naastenbest houdt moed, maar resultaat voor de thuisploeg blijft helaas uit. Een spannende wedstrijd, waarin verdediger Mike Smit tot Man of the Match werd uitgeroepen, komt ten einde. Volgende week gaat Wilhelmina Boys op bezoek bij Sparta'18 in Sevenum, een nieuwe kans om de magere competitiestart een beter vervolg te geven.

Marvilde wint ook derde wedstrijd van de competitie bij Wilhelmina Boys (verslag Marvilde)
De competitie is tot nu toe prima begonnen voor Marvilde. Na de overwinningen bij Beerse Boys (1-4) en thuis tegen Rood Wit V (1-0) stond vandaag de uitwedstrijd in Best tegen Wilhelmina Boys op het programma. Wilhelmina Boys is afgelopen seizoen met afstand kampioen geworden in de derde klasse en deze competitie begonnen met een knap gelijkspel tegen Someren en een afstraffing bij EFC (5-0). Vandaag was de thuisploeg in de eerste helft ook minimaal gelijkwaardig aan Marvilde en had ook kunnen scoren, maar dat is een probleem voor de Boys. De kansen werden gemist en Marvilde scoorde wel. De tweede helft had de uitslag uiteindelijk nog hoog op kunnen lopen, maar het bleef bij 0-3.

Het eerste half uur had Wilhelmina Boys het beste van het spel, maar buiten een grote kans voor Maron Heersmink, van dichtbij miste hij de bal maar kwam wel hard in botsing met de paal, kwam de ploeg niet. Zelfs een drie tegen een aanval was niet besteed aan de spelers en werd zelfs helemaal niet gevaarlijk door goed ingrijpen van die ene verdediger, Steven Cools, van Marvilde. De eerste de beste mogelijkheid van Marvilde was wel meteen raak. Max van de Gevel werd in de rug gesprongen en de vrije trap op 25 meter werd door Danny Das perfect in de kruising geschoten, 0-1. Meteen hierna kreeg Wilhelmina Boys aan de linkerkant een paar meter van de achterlijn een vrije trap. Michael Koning schoot deze in een keer op het doel en Jeroen Keeris stopte deze inzet met de benen. Vijf minuten later gaf Muti Nawabi de bal over de as van het veld op Ties Bazelmans, die vanaf 20 meter de bal over de iets voor zijn doel staande keeper Richard van der Zande schoot, 0-2. Van der Zande was al in de 12e minuut de eerste doelman Tom Molenberg komen vervangen die met een hamstringblessure niet verder kon. Met deze 0-2 voorsprong sloot Marvilde een niet al te beste eerste helft fortuinlijk af. In de tweede helft werd de wedstrijd snel beslist. Na twee minuten kwam een lange bal bij Tommy Vroomen aan de rechterkant terecht. Hij nam de bal goed mee en plaatste hem op Muti Nawabi. Via Muti kwam de bal bij Max van de Gevel en hij legde de bal klaar voor Danny Das. Zijn schot werd geblokt en leek met een boog over de doelman in het doel te gaan. De bal ging echter naast, waarna Muti Nawabi de corner nam. Deze werd door Stijn Louwers hard op de onderkant van de lat gekopt. De rebound was voor Ties Bazelmans die de 0-3 intikte. Hierna kwam er geen gevaar meer van Wilhelmina Boys en Marvilde kreeg legio kansen om de score hoger op te voeren. Op het uur gaf Steven Cools de bal aan de linkerkant aan Muti Nawabi. Hij gaf de bal over de grond naar de rechterkant. Op de rand van het strafschopgebied stapte Danny Das over de bal, waardoor Ties Bazelmans helemaal vrijstaand de bal in ontvangst kon nemen. Zijn inzet hield het midden tussen een voorzet en een schot en dat levert meestal niets op. Nu dus ook. Drie minuten later kwam de bal na een combinatie tussen Gijs Kiebert en Max van de Gevel bij Danny Das terecht. Op de rand van het strafschopgebied, iets rechts, schoot hij de bal net voor het doel langs. Tien minuten later werd de bal ingespeeld op Max van de Gevel die deze plaatste op Ties Bazelmans. Ties schoot vanaf 15 meter op de paal, waarna de bal in de handen van de doelman verdween. Tien minuten voor het einde ging Steven Cools aan de linkerkant aan de haal. Hij sneed naar binnen en gaf de bal voor op Muti Nawabi. Muti kwam een teen tekort. In de blessuretijd kwam een voorzet vanaf rechts van Danny Das nog bij Luc Martens terecht. Helemaal vrijstaan op 7 meter schoot hij de bal in, maar de doelman wist tot corner te redden. Die leverde niets op.

Na deze derde overwinning en het verlies van medekoploper EFC bij RPC is Marvilde het enige team zonder nederlaag. Volgende week komt Heeze naar Meerveldhoven. Heeze is samen met Blerick nog puntloos en zal er dus alles aan doen om volgende week de eerste punten binnen te halen.

Opstelling Marvilde:
Jeroen Keeris, Steven Cools (84 Wouter van Vark), Tommy van de Wiel, Stijn Louwers, Tommy Vroomen, Gijs Kiebert, Sander Bertels, Danny Das, Ties Bazelmans, Max van de Gevel (89 Luc Martens), Muti Nawabi


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg