Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transferlijst: Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Bladella via Braakhuizen naar tweede klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

SBC promoveert. ACHT legt het af tegen Schijndel.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Bart van den Hurk (vv ACHT)

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Martien Geeven BV Bandenservice Acht Basemans Schoenen Martien Geeven

8 oktober 2017 | 3e klasse D

Bladella - Hapert: 0-1


Deel dit bericht:


Bladella verliest ook tweede thuiswedstrijd.

De tweede thuiswedstrijd tegen buurman Hapert eindigde in een ietwat gelukkige, maar zeker niet onverdiende 0 - 1 overwinning voor de gasten.Een aardige open wedstrijd met kansen over en weer, zorgde ervoor dat de toeschouwers zich geen minuut hoefden te vervelen.

De talrijk meegekomen Hapert-supporters zorgden voor een prima sfeer en een overvolle kantine. Op het eind van het liedje gingen zij met het beste gevoel huiswaarts.

Bij de eerste Bladella-aanvallen moest de Hapert-goalie nog wennen aan de gladde bal, die hij tot drie keer toe, uit zijn handen zag vallen. Hij herstelde zich echter goed en bleef de rest van de wedstrijd meester in het strafschopgebied. De 13de minuut mocht Bladella niet mopperen toen Jordi Huybregts de bal rakelings over schoot en daarna Kevin Raaijmakers de bal buiten bereik van de Bladella-keeper op de paal kopte. Hapert was met zijn uitvallen gevaarlijker dan de thuisclub, die keeper Vermeiren mocht danken dat de stand nog 0 – 0 was. Bij Hapert moest Sander Raaijmakers in de 25ste minuut worden vervangen door de latere matchwinner Bjarn van Veldhoven. De snelle Luuk Saris was op links diverse keren een gevaar voor de thuisclub. De Schippersmannen moesten lijdzaam toezien hoe de buren uit Hapert hen aanvallend dikwijls aftroefden. Op slag van rust leek de voorsprong van Hapert gestalte te krijgen, maar de bal verdween net naast het Bladella-doel. De rust brak dus aan met een brilstand, waarmee Bladella het meest tevreden was. Direct na de hervatting, werd een schuiver van Cas Vosters gekeerd door de doelman. Bij Hapert werd Luuk Saris gewisseld voor Michiel Mollen en bij Bladella kwam Ibou Bot in het veld voor Joep v.d. Ven. Twee geweldige kansen voor de thuisclub volgen, maar de schoten smoorden in de Hapert-verdediging. Bjarn v. Veldhoven kreeg nog een opgelegde kans op een treffer, maar zijn schot ging voorlangs. Later zou hij zich revancheren. Twee wissels nog: Frans Leijten kwam voor Kevin Raaijmakers en Bart de Jong voor Stijn Wouters. Enkele kansjes op een kans waren er wel voor Bladella, maar de 80ste minuut was beslissend voor de wedstrijd. Een verre pass over de hele kwam op rechts bij Bjarn van Veldhoven, die zich zo vrij als een vogeltje waande. Hij controleerde netjes de bal en heel beheerst scoorde hij de 0 - 1. Op dat moment zeker niet onverdiend. Enkele minuten later kreeg Frans Leijten de kans op de 0 - 2 maar Nick Vermeiren, kreeg met een ultieme poging de bal nog net uit zijn doel. De laatste tien minuten zagen we een Bladella dat met een enorm slotoffensief nog probeerde de stand een ander uiterlijk te geven, maar door goed verdedigen van de gasten
en wat opportunistische schoten kwam de thuisclub niet. Mascotte Milan Hoskens zag dat zijn favorieten de eer aan Hapert moesten geven, en niet onterecht.

Hapert heeft in "Blaal de wend mee".(verslag Hapert)
Nadat Hapert vorige week tegen Valkenswaard vroeg op voorsprong was gekomen, moest het na ruim 70 minuten spelen toch zwichten voor de sterkere tegenstander. Ook dit weekend zal het meer dan 90 minuten boven zichzelf moeten uitstijgen om de opponent van deze zondag het hoofd te kunnen bieden. Op bezoek bij de buren in Bladel. Aan de motivatie zal het in elk geval niet liggen.

Aangemoedigd door de vele supporters uit Hapert, begonnen de bezoekers gecontroleerd aan de wedstrijd. Vanuit een goede organisatie keek Hapert de kat uit de boom. Bladella moest en wilde ook graag komen en werd via een paar hoekschoppen gevaarlijk. Tenminste; dat werd het met name omdat de goed fluitende scheidsrechter Baars tot twee keer toe weigerde om het hinderen van de keeper af te fluiten. Maar het bleef zonder gevolgen voor Hapert. Hapert zelf werd pas na een klein kwartier spelen voor de eerste keer gevaarlijk; Luuk Saris stuurde spits Jordi Huijbregts weg, maar laatstgenoemde kon keeper Vermeiren-Segers niet in verlegenheid brengen. Kort daarna kwam Bladella goed weg toen Jordi Huijbregts zijn kopbal op de paal zag belanden. Nadat Hapert na ruim 20 minuten centrale verdediger Sander Raaijmakers zag uitvallen, moest het even waken voor de goede organisatie. Maar invaller Bjarn van Veldhoven kweet zich goed van zijn taak. Daar waar Bladella het met name van afstand probeerde, was Hapert ook niet bij machte om echt het verschil te maken voor rust.

Na de thee waren de gastgevers er dichtbij toen een lage schuiver te nauwer nood door doelman Jesper Storms tot hoekschop kon worden verwerkt. Bladella had een optisch veldoverwicht en meer balbezit dan Hapert, maar het leek Bladella aan een echt plan en de nodige creativiteit te ontberen. Bij Hapert daarentegen was er een duidelijke strategie en werd er voor elke meter gestreden. Na een klein uur spelen had Hapert de 0-1 voor het inschieten. Kevin Raaijmakers bediende de opgekomen rechtsback Bjarn van Veldhoven op maat, maar Bjarn zag zijn inzet net naast gaan. Daarna was Bladella er weer een paar keer dichtbij. Maar het ontbeerde hen ook aan een beetje geluk. Doelman Storms en zijn verdediging bleven overeind. In de tegenstoot loerde Hapert voortdurend op die ene grote kans. En die kwam ook. In de 82e minuut zag Jordi Huijbregts dat Bjarn van Veldhoven over rechts een afstand van 70 meter overbrugde om in kansrijke positie te komen. Jordi krulde de bal achter de linksback van Bladella en Bjarn van Veldhoven deed vanaf dat moment alles goed; hij controleerde de bal perfect met de borst en schoot de bal als een volleerde spits onhoudbaar achter de keeper van Bladella. 0-1 met nog zo'n 10 minuten op de klok. Bladella probeerde het met een slotoffensief en pompte alle ballen richting het strafschopgebied van Hapert. Hapert werd nog even in verlegenheid gebracht toen Bladella van een zeer kansrijke positie mocht aanleggen voor een vrije trap, maar uiteindelijk trokken de rood blauwen de overwinning over de streep.

3 Punten die voor het gevoel van de Hapert spelers en menig Hapert supporter dubbel tellen en waarop vooraf niet direct gerekend was, maar die niet onverdiend genoemd kunnen worden.


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg