Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Transferlijst: Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Bladella via Braakhuizen naar tweede klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

SBC promoveert. ACHT legt het af tegen Schijndel.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Bart van den Hurk (vv ACHT)

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Glasverbo Glasverbo Glasverbo Glasverbo

8 oktober 2017 | 1e klasse D

Deurne - SV Venray: 2-2


Deel dit bericht:


Publiek als winnaar bij het 2-2 gelijk spel tussen SV Deurne en SV Venray

In een leuke wedstrijd waar het spel op en neer golfde stond uiteindelijk een 2-2 eindstand op het scorebord . SV Deurne boog alsnog een -0-2 ruststand om in een 2-2 waar er zelfs een kans op meer was maar een toegekende penalty werd hoog over geschoten.
De eerste 20 minuten waren voetballend gezien voor Deurne met enkele kleine mogelijkheden maar het was Venray dat in één van de vele uitvallen in de wedstrijd op 0-1 kwam . Linksbuiten Shala verraste Bukkems in de korte hoek. Het was daarna weer Deurne dat vele schotkansen kreeg maar er geen wist te verzilveren. Geklungel achterin leidde de 0-2 in door Touradzidis en dat bleek ook de ruststand.

Na de rust kwamen Van der Steen en Vos in het veld voor Kuijpers en Van de Werf om nog meer druk op Venray te zetten. De tegenstoten van Venray bleven gevaarlijk maar na goed doorzetten van Luwawa was het uiteindelijk Respen die van dichtbij kon binnentikken op 10 minuten na de rust. Niet veel later was het weer Luwawa die over de linkervleugel tot een voorzet kwam en via Vos en Van der Steen hobbelde de bal het doel in: 2-2.
Venray zetten nog een paar keer aan maar in de tegenstoot van Deurne was het Matheij die er vol voor ging en door de keeper werd gestuit: penalty. Van der Steen mist echter ruim in de 70e minuut. Daarna waren er diverse kansen en scrimmages voor beide doelmannen maar het net werd door beiden niet meer gevonden. Bukkems had in de 90e minuut nog een klasse redding en Matheij schoot in de 93e minuut nog op de paal hetgeen aangeeft dat de wedstrijd nog een winnaar had kunnen opleveren. Achteraf was een 2-2 een goede afspiegeling.

In het Deurne-kamp heerste een dubbel gevoel: Een 2-2 resultaat na een 0-2 ruststand is natuurlijk goed maar een benutte penalty had de drie punten kunnen en moeten opleveren. Het publiek was de winnaar.

Opstelling Deurne
Bukkems, Plas, Louwers, Kuijpers, Kuijpers J (Vos), vd Werf (Vd Steen), Luwawa, Matheij, Respen, Veeneman, Lammers

Deurne - SV Venray (verslag SV Venray)
Voor het eerst dit seizoen mocht Venray 1 op de gebruikelijke tijd van van zondag half 3 aantreden. Uit tegen SV Deurne waren twee wijzigingen te bespeuren ten opzichte van de thuisnederlaag tegen Wittenhorst. Rechtsachter Wismans nam op de bank plaats en voor hem speelde Bastiaan van Hout. Voorin ontbrak Bram Vievermans; Armend Shala mocht de voorhoede versterken deze middag.

Deurne oogde in de beginfase gevaarlijk. De verdediging van Venray stond echter als een huis. Na een kwartier spelen eerste speldenprikje via Van Mil. Niet veel later diezelfde Van Mil die Shala op links de diepte in laat gaan. Shala vervolgens met een geplaatst schot tussen paal en doelman Bukkems, 0-1 voor SV Venray. Kwartier verder is het slordig balverlies van SV Deurne waardoor Dimitrios Touratzidis aan een actie kan beginnen. Deze voert hem tot in de zestien en de bal langs de doelman. 36 minuten op de klok en Venray staat op een 0-2 voorsprong, tevens ruststand.

Het is duidelijk dat de trainer van Deurne in de 2e helft zich niet gewonnen wilt geven en brengt aanvallende versterkingen middels topschutter Harm vd Steen en de ervaren Maarten Vos. Met succes, na 10 minuten staat de 1-2 van Stan Respen op het scorebord. Helaas voor de bezoekende fans gaat het dan snel want nog geen twee minuten later is het invaller Vos die de gelijkmaker achter Stiphout werkt.

Dan is het Sijbers die gaat wisselen. De niet onverdienstelijk spelende Van Hout gaat naar de kant en in zijn plaats komt Wismans die nu mag proberen de voor gevaar zorgende Luwawa af te stoppen. Als het dan de verdediging vervolgens niet lukt om de aanval van de thuisploeg onschadelijk te maken komt Sam Stiphout uit zijn doel. Binnen de zestien legt hij onreglementair een Deurne-aanvaller neer. Strafschop. Waar verleden week tegen Wittenhorst de jonge doelman kansloos is bij de inzet vanaf de stip is hij dat nu wederom. Echter knalt ditmaal vd Steen de bal hoog in het vangnet.

In de slotfase is het flink schrikken voor alle bezoekers. Jongeling Jesse Peeters blokt de voorzet 1 meter voor hem. Bal komt hierdoor vol tegen de verdediger en deze gaat knock-out. Hij krijgt verzorging, maar kan niet verder. Met behulp van de brancard moet hij het veld verlaten. Touratzidis is dan nog dichtbij een treffer, Bukkems weet zijn inzet onschadelijk te maken. Hierna nog een schot van Deurne wat op de paal uiteen knalt. Eindstand derhalve 2-2.

Door: Jimmy de Bruijn

 


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg