Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Braakhuizen pakt herkansing en promoveert

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Bladella via Braakhuizen naar tweede klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

SBC promoveert. ACHT legt het af tegen Schijndel.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Bart van den Hurk (vv ACHT)

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Hypotheekvisie Stadpaviljoen

8 oktober 2017 | 2e klasse F

RKSV Heeze - Someren: 0-3


Deel dit bericht:


Vanaf de aftrap waren de bezoekers duidelijk de bovenliggende partij. Ze creëerden de nodige kansen, maar die werden niet verzilverd. Pas vlak voor rust kon Dévi Fondon de verdiende voorsprong op het scorebord brengen: 0-1.
Na de thee probeerde de thuisclub er alles aan te doen om de achterstand weg te poetsen. De Somerense verdediging gaf echter geen krimp. Vanaf een kwartier voor tijd drong Heeze wel heel erg aan en kregen ook diverse grote kansen op de gelijkmaker. Maar de bal wilde er niet in. En dan weet je het: Het doelpunt valt aan de andere kant. In de blessuretijd binnen twee minuten zelfs twee stuks. De 0-2 uit een snelle, goed uitgevoerde counter en de 0-3 uit een aanval, waarbij de uitgebluste Heezer verdediging het liet liggen. Enigszins geflatteerd, maar ze telden wel. En weer stond Heeze met lege handen.

Someren verslaat Heeze met (verslag Someren)

Heeze – Someren won voor de tweede keer op rij in een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft waren de bezoekers heer en meester, maar pas op slag van rust kwam de verdiende voorsprong op het scorebord. In het laatste kwartier van de tweede helft leek de thuisclub op weg naar de gelijkmaker, maar het was Someren dat twee keer toesloeg in blessuretijd; eindstand 0-3.

De derby Heeze-Someren stond onder leiding van scheidsrechter Ooms uit Eindhoven, die een prima wedstrijd floot. De gasten speelden een sterke eerste helft, waarin ze met goed voetbal controle over de wedstrijd hadden en diverse doelkansen creëerden. Dévi Fondon was in de 11e minuut dichtbij de openingstreffer. Een schot van Koen de Louw werd gelost door de keeper; Dévi kreeg de kans om dit cadeautje uit te pakken, maar het lukte niet. Ook Mike Verdonschot was dichtbij een doelpunt toen hij na een doorkopbal van Freek van Bussel alleen op de doelman kon afgaan. En weer was de doelman winnaar.
Toen iedereen dacht dat de stand halverwege 0-0 zou blijven, werd een goede combinatie met Koen de Louw door Dévi Fondon doeltreffend afgerond. De 0-1 was een meer dan verdiende ruststand.

Na de thee was het solide spel van Someren verdwenen. De thuisclub probeerde er alles aan te doen om de achterstand weg te poetsen, maar de blauwwitte verdediging gaf geen krimp. Ivo Moerenhout, de gevaarlijkste aanvaller van Heeze, dwong doelman Maarten Werts tot een katachtige redding en ook Jorg van Galen had de gelijkmaker op zijn schoen, maar zijn schot ging hoog over. In de slotfase was het bij Someren 'vrouwen en kinderen eerst'. De bal wilde er niet in bij de thuisclub en dus was het wachten op een doelpunt aan de andere kant. Eerst werd Mike Verdonschot door Koen de Louw weggestuurd in de diepte. Alleen voor de doelman rondde Mike deze kans vakkundig af, 0-2. In de slotminuut kopte Freek van Bussel nog een keer raak uit een hoekschop van Thijs Cortenbach, 0-3.

Someren: Maarten Werts, Robin v.d. Aker, Joost v.d. Velden, Niels Schweren, Mike Kusters, Salim Zeroual (86 Wesley v.d. Boomen), Mike Verdonschot, Luuk Hoeben (65 Thijs Cortenbach), Freek van Bussel, Koen de Louw, Dévi Fondon (Nick Kusters).

Verslag: Fons Hasselman

 


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg