Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Braakhuizen pakt herkansing en promoveert

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Bladella via Braakhuizen naar tweede klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

SBC promoveert. ACHT legt het af tegen Schijndel.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Bart van den Hurk (vv ACHT)

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Glasverbo Glasverbo Glasverbo Glasverbo

2 oktober 2017 | 1e klasse D

Chevremont - De Valk: 2-0


Deel dit bericht:


DE VALK WEET NIET TE STUNTEN OP DE KAFFEBERG NA VERLIES BIJ CHEVREMONT

Dat De Valk met wedstrijden tegen RKSV Minor en Chevremont een lastige competitiestart tegemoet zou gaan was vooraf al duidelijk. Ook in Kerkrade wist de ploeg van Ruud van der Rijt en Jurgen Hendriks geen stunt uit te halen. Twee prachtige treffers van uit de Hoofdklasse gedegradeerde ploeg van trainer Jan van Dijk(o.a. ex-trainer van FC Groningen en Roda JC) waren voldoende om de drie punten op de Kaffeberg te houden.

De thuisploeg nam direct vanaf de aftrap het initiatief in de wedstrijd en drukte De Valk achteruit. Na bijna tien minuten was een hoekschop van Lars Wolters die bijna kon worden binnen gekopt door Roy Bejas. Spits Rodney Klinkenberg kwam een teenlengte tekort om de kopbal van Roy Bejas in het doel te tikken. Twee minuten later was het Sherry Kindo Kamara die op snelheid de fysiek sterke verdediger Roy Bejas de baas was en met een overtreding net buiten het strafschopgebied gestuit moest worden. De toegekende vrije trap werd door Sherry Kindo Kamara laag ingeschoten en knap gepakt door doelman Mark Voss van Chevremont. Halverwege de eerste helft leed Bas Gulpers balverlies en kwam Chevremont er met Rodney Klinkenberg gevaarlijk uit en was het de van Roda JC teruggekeerde Tim Blattler die zijn schot een meter naast het doel zag verdwijnen. De eerste goede mogelijkheid voor De Valk was na ruim een half uur toen een lange bal van Antwan Rijkers bij Sherry Kindo Kamara kwam en drie verdedigers het nakijken gaf, de mee opgekomen Tim Bombeeck werd aangespeeld en zag zijn venijnige inzet met moeite tot hoekschop verwerkt zag worden door doelman Mark Voss. Chevremont kon maar moeilijk tot uitgespeelde doelkansen komen en kwam nog het dichts bij met een vrije trap die door Lars Wolters voorlangs werd gekruld. Zeven minuten voor de rust kreeg De Valk de kans om op voorsprong te komen toen Sherry Kindo Kamara met een prachtige pass Tecer Tufan vrij voor doel zette, maar Tecer Tufan zag zijn gestuit worden door de sterk keepende Mark Voss van Chevremont. Waar De Valk het nalaat om op voorsprong te komen is het Chevremont dat in de blessuretijd van de eerste helft toesloeg. Een vrije trap van Tim Blattler werd in de korte hoek binnen gekruld achter de volstrekt kansloze doelman Dennis Verhoeven van De Valk en ging De Valk met een achterstand de rust in.

In de tweede helft liet De Valk zich wat vaker voor het doel van Chevremont zien, zo was na bijna vijf minuten na fout uitverdedigen van doelman Mark Voss wist Luca Streppel de bal mee te geven aan Tecer Tufan, maar wist verdediger Marvin de Mey met een sliding te voorkomen dat Tecer Tufan het doel van Chevremont onder vuur kon nemen. Chevremont bleef wel de bovenliggende partij en een paar minuten later was een vlotte combinatie over de rechterkant tussen Mickey Knarren en Brian Jacobs de inleiding voordat de bal in de doelmond belandde waar Daniel Meijer bijna doeltreffend was, maar nadat de inzet geblokt was kon doelman Dennis Verhoeven de aanval onschadelijk maken. Na bijna een uur spelen had de wedstrijd een andere wending kunnen krijgen toen middenvelder Lars Wolters met een tackle van achteren op de achillespezen van Dion Vermeulen niet bestraft werd met een rode kaart, maar wegkwam met slechts een gele kaart. Na een uur spelen leek Chevremont de wedstrijd te beslissen toen spits Rodney Klinkenberg zijn collega Tim Blattler vrij voor doel zette, maar de doelpuntenmaker schoof de bal rakelings voorlangs. Drie minuten later stoomde Tim Bombeeck op aan de linkerkant en gaf een voorzet die bij de eerste paal bijna werd binnen getikt door Tecer Tufan, maar de bal viel in de rebound bij Sherry Kindo Kamara die zijn inzet weer geblokt zag worden door verdediger Roy Bejas. In het slot van de wedstrijd was het de thuisploeg die naarstig op zoek ging naar de bevrijdende tweede treffer. Middenvelder Daniel Meijer wist vanaf de achterlijn de bal terug te leggen op Brian Jacobs die de bal hoog over het doel van De Valk schoot. Een vrije trap van invaller Raymond Frijns kon niet afdoende weggewerkt worden door Dion Vermeulen waarna de bal opnieuw voor het doel gebracht kon worden door Raymond Frijns die het hoofd vond van Tim Blattler die zijn kopbal naast zag gaan. Drie minuten voor het laatste fluitsignaal werd de overwinning voor Chevremont door Brian Jacobs veiliggesteld, een hoge bal kon niet afdoende verwerkt worden door Antwan Rijkers waardoor Brian Jacobs de bal op zeer fraaie wijze in de linker bovenhoek wist de schieten de overwinning voor Chevremont bepaalde op 2-0.

De Valk leed hiermee haar tweede nederlaag in het nog prille seizoen en mag volgende week zaterdag om 19.00 uur proberen in de thuiswedstrijd tegen ZSV uit Zeilberg daar verandering in de brengen. Na afloop van de wedstrijd zal de heropening van onze verbouwde kantine gevierd worden.

Scoreverloop Chevremont – De Valk 2-0(1-0)
45. 1-0 Tim Blattler
87. 2-0 Brian Jacobs

CHEVREMONT
Mark Voss; Mickey Knarren, Roy Bejas, Marvin de Mey, Sven Meijers; Brian Jacobs, Irio Baur, Lars Wolters, Daniel Meijer; Rodney Klinkenberg(70. Raymond Frijns), Tim Blattler

DE VALK
Dennis Verhoeven; Bas Gulpers, Antwan Rijkers, Mike Bruinen, Dion Vermeulen; Luca Streppel(83. Brian Vermeer), Michiel van den Besselaar, Luuk Broers, Tim Bombeeck(65. Jean-Marc Clare); Sherry Kindo Kamara, Tecer Tufan


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg