Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Niek Klaassen (Mierlo Hout)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Alle uitslagen Districtsbeker + geplaatste ploegen

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Doe mee met de Tank en Win actie FC Eindhoven

LEES MEER

Ad Borrenbergs
Radio JND Oktoberbest
bannersanidump(slider)2.jpg
Sportspreekt
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

1 oktober 2017 | - Wedstrijd van de week 

Tivoli medekoploper na winst op Woenselse Boys


Deel dit bericht:


Tivoli pakt ook in 2e competitiewedstrijd de volle buit.

Een gedeelde eerste plaats met De Raven en Bergeijk. Wie dit voorafgaande aan deze competitie tegen Hans Bonnema had gezegd, was waarschijnlijk meewarig aangekeken. De trainer van Tivoli kan een tevreden glimlach dan ook niet onderdrukken. Zijn ploeg, die afgelopen seizoen promoveerde naar de vierde klasse, won zondag met 4-2 van Woenselse Boys en heeft gewoon een heel leuk elftal.
Of Tivoli ook daadwerkelijk kan meedoen voor de prijzen, is afwachten, maar de oranjezwarten beschikken over een goede mix van routiniers en jonge, talentvolle spelers. Een van de ervaren krachten, aanvoerder Mike van Dijk, was tegen Woenselse Boys twee maal succesvol. 'Dat heb ik nog niet vaak meegemaakt', grinnikte de verdediger. 'De eerste zat er lekker in en bij tweede – vanaf de strafschopstip – liet ik de keeper ook kansloos. We hebben meer dan verdiend gewonnen en stonden ook tactisch heel goed. Na de snelle achterstand, hebben we ons prima herpakt.'
En het leek in eerste instantie heel anders te lopen. Binnen twee minuten stond Woenselse Boys immers al op voorsprong. Een prachtige aanval via Ali Emad kwam voor het doel bij Giovanni van Bladel, die behendig afrondde. Tivoli schrok en ging op jacht naar de gelijkmaker. In de 4de minuut leek de 1-1 al te vallen, maar Kelsey Zainal Abidin schoot de bal net over. Hoewel de gasten een veldoverwicht hadden, was het Tivoli dat de beste kansen kreeg. Woenselse Boys-doelman Juri Koudijs moest twee maal vol aan de bak bij schoten van Joey van Hoof en Jordelino Nzita. In de 27ste minuut was hij echter geslagen, toen Leroy Renders van dichtbij vrij kon inkoppen.
Kantelen
Tivoli voelde dat er meer in zat en sloeg twee minuten later opnieuw toe. En wat een doelpunt! Van Dijk haalde van een meter of twintig verwoestend uit en kogelde de bal in de kruising. Koudijs was volstrekt kansloos: 2-1. In het begin van de tweede helft was Woenselse Boys de betere ploeg en was de 2-2, in de 53ste minuut, terecht. In een scrimmage schoot Appie Zouthane de bal voorbij doelman Bas Santema. De wedstrijd leek hierdoor te kantelen. De bezoekers kregen het idee dat ook winst nog mogelijk was, maar moesten wel beducht zijn voor de snelle aanvallers van Tivoli.
In de 57ste minuut had Zouthane voor een nieuwe voorsprong kunnen zorgen, maar uit een voorzet van Van Bladel kopte hij de bal in de handen van Santema. Uit de daaropvolgende aanval werd zomaar de 3-2 ingeleid. Koudijs legde Abidin neer en de scheidsrechter kon niet anders dan naar de strafschopstip te wijzen. Van Dijk was koelbloedig en stuurde de onfortuinlijke doelman de verkeerde hoek in. Beide ploegen wisselden. Hakkim Arrabanu kwam bij Woenselse Boys voor de redelijk onzichtbare Tim Nelemans en bij de thuisclub verving Joey Klaassen Jordelino Nzita.
Beheerst
Met Klaassen kwam er duidelijk nieuw elan bij Tivoli. De brutale aanvaller speelde zeer doelgericht en werd in de 78ste minuut beloond voor zijn inzet. Waar Van Bladel aan de ene kant zijn kopbal van de lijn zag worden gehaald, was het aan de kant zijde wel raak. Een schitterende pass van Van Dijk belandde bij Klaassen, die van dichtbij de bal beheerst voorbij Koudijs prikte: 4-2. De wedstrijd was gespeeld en via invaller Bjorn Bertrams, Sammy Dirkx en Joey Klaassen had Tivoli de kans om de voorsprong nog verder uit te bouwen. Er werd echter niet meer gescoord. Bonnema was er echter geen moment rouwig om.

Opstellingen:

Tivoli: 88. Bas Santema, 9. Leroy Renders (8. Bjorn Bertrams), 10. Ralf Walravens, 11. Sammy Dirkx, 12. Kelsey Zainal Abidin (6. Bas Leatomu), 14. Jordelino Nzita (7. Joey Klaassen), 16. Joey van Hoof, 17. Mike van Dijk, 18. Bart Bonnema, 19. Niek Leatomu, 20. Luuc Bonnema.

Woenselse Boys: 21. Juri Koudijs, 3. Denny de Roo, 5. Alain Plaum, 6. Appie Zouthane, 7. Tommy Knigge, 8. Giovanni van Bladel, 9. Tim Nelemans (10. Hakkim Arrabany), 14. Ali Emad, 15. Mitchell Slegers, 16. Geert Vermeulen (4. Eray Toprak), 18. Jordi Jansen (11. Steeven Leenheers).


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

02 oktober 2017 om 17:22

tivoli uit altijd lastig zegt:

Van dijk binnenkant dekken jongen! Nelemans, eis die bal dan is het kassa.


Wedstrijd van de week

Nieuwsarchief Wedstrijd van de week

Tivoli medekoploper na winst op Woenselse Boys
(Door Willem-Jan Schampers)
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
Sportspreekt
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png