Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Braakhuizen pakt herkansing en promoveert

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Bladella via Braakhuizen naar tweede klasse

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

SBC promoveert. ACHT legt het af tegen Schijndel.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Bart van den Hurk (vv ACHT)

LEES MEER

Sportspreekt
Erbee Keukens
logoBeterBike-Logo.png(adv).png
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg
Sanidump Maas Makelaars De Bengel The Greath Match

3 september 2017 | Hoofdklasse B

IFC - UDI'19: 1-1


Deel dit bericht:


IFC en UDI in evenwicht (1-1)
Voor UDI begon vandaag de competitie in de Hoofdklasse B met een gelijkspel op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Naarmate de eerste helft vorderde werd UDI steeds sterker en kwam verdiend op voorsprong middels een fraaie treffer van Wassenberg. Direct na de hervatting was het echter IFC dat op gelijke hoogte kwam. Beide teams hadden daarna nog kansen maar een gelijkspel was een goede weergave van de wedstrijd in de tweede helft.

Bij UDI begonnen Pennings en Hofmeijer vandaag samen centraal achterin terwijl op de linkerflank een basisplaats was weggelegd voor de jonge Hidde van Dongen die vervroegd de overstap vanuit de jeugd heeft gemaakt. Dat zondagvoetbal in deze regio van het land, onder de rook van Dordrecht, niet leeft blijkt uit de aanwezige toeschouwers. Veel meer dan zo'n 120 zullen het er niet zijn geweest vandaag. De start was in ieder geval voor de thuisclub die met een schot en een goede kopbal UDI-doelman van Boxtel direct op de proef stelden. Na een minuut of twintig kreeg UDI het spel onder controle en drong de thuisclub steeds verder terug met goede aanvallen. De eerste mogelijkheid was voor Dick Smits die een schietkans kreeg maar zijn inzet gekeerd zag worden door de doelman.

Kort erna was het wel raak toen Wassenberg ingespeeld werd en van buiten de zestien meter een vlammend schot in de rechterhoek loste die buiten bereik van de doelman tegen het net eindigde (0-1). Dezelfde Wassenberg krijgt voor rust nog twee kansen maar een halve omhaal en een bekeken boogbal troffen geen doel. Kort voor rust kwam IFC goed weg toen van Hout een overtreding maakte maar zijn tegenspeler vervolgens een natrappende beweging maakte. Beiden werden door de scheidsrechter met geel bestrafd waar de IFC-er rood had verdiend.

Na de pauze staan de Udenaren binnen 15 seconden sip te kijken. In de eerste aanval van de thuisclub wordt aanvoerder Slingerland aangespeeld die goed wegdraait en vervolgens beheerst de gelijkmaker maakt. Het spel golft vervolgens op en neer met mogelijkheden voor beide teams. Een snoeiharde voorzet van Wassenberg vanaf rechts wordt door Joep van Geelkerken rakelings naast gekopt. Even later is er een voorzet van Gakpo op Wassenberg die goed naar de benedenhoek kopt maar de doelman redt bekwaam. De beste Udense kans in de tweede helft is voor de ingevallen Knud v.d. Heuvel die een vrije trap aan de tweede paal met zijn geliefde linkerbeen wil binnenschieten maar de inzet rakelings naast de paal ziet gaan. Wat er gebeurd zou zijn wanneer hij datzelfde met het rechterbeen had geprobeerd, wat vele malen eenvoudiger was, zullen we helaas nooit weten. In de slotfase is IFC nog gevaarlijk met enkele halve kansen en hoekschoppen maar tot treffers leidt het niet en dus moeten beide teams genoegen nemen met een punt in dit eerste duel.

De geplande oefenwedstrijd komende week tegen BVV komt te vervallen en dus speelt UDI het eerstvolgende duel volgende week zondag thuis tegen VC Vlissingen.

Opstelling UDI: van Boxtel, Koca, Pennings, Hofmeijer, Smits, van Geelkerken, Gakpo, van Hout, Wolf, Wassenberg en van Dongen (64. v.d. Heuvel)


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties


Lamers Van de Wijdeven
Sportspreekt
Voetbalprijzen.nl
Sportretfoto
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannervdl.jpg
bannerspitters.jpg
logoBeterBike-Logo.png1.png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannersanidump(home).png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannerde-bengel.png
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerbasemans.jpg