Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
Image layer Slide thumbnail

Valkenswaard geeft zeker lijkende zege nog uit handen.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Overzicht trainerscarrousel status trainers/clubs.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Profiel van de week: Roel Sterken (VV Vessem)

LEES MEER

Sportshowroom
VDL
Ad Borrenbergs
MCB Direct
Hypotheekvisie
Blatter Legal
sanidump
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Sportshowroom
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
Ad Borrenbergs
vdl.jpg
Blatter Legal
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

15 juli 2017 | Nieuws

FC Eindhoven wint met dubbele cijfers van Valkenswaard


Deel dit bericht:


FC Eindhoven is er in haar eerste volledige oefenwedstrijd in geslaagd de dubbele cijfers te halen. Derdeklasser sv Valkenswaard werd met 1-11 verslagen.


Mart Lieder zorgde persoonlijk voor de 0-4 ruststand. In de tweede helft scoorden Joran Vermeulen (2x), Dennis van Vaerenbergh, Jellert van Landschoot, Hervé Matthys, Fries Deschilder en Tibeau Swinnen.
Na zes dagen trainingskamp in het Slowaakse Trencín mocht de ploeg van de nieuwe trainer Wilfred van Leeuwen aantreden op Sportpark Den Dries tegen de amateurs van sv Valkenswaard. Van de nieuwelingen stonden Hervé Matthys, de teruggekeerde Branco van den Boomen, Alessio Carlone, Jellert van Landschoot en Dennis van Vaerenbergh. In de tweede helft mochten de supporters kennis maken met Thomas Hooyberghs en de jeugdspelers Jarno Janssen en Joran Vermeulen.

Met fris spel zette FC Eindhoven de thuisploeg vanaf de eerste minuut onder druk. Jellert van Landschoot was in de vierde minuut dicht bij een treffer met een schot dat maar net over het doel ging. Mart Lieder toonde zich in de eerste helft trefzeker. Tussen de veertiende en negentiende minnuut wist hij driemaal het net te vinden. De spits was alert op een rebound na een schot van Alessio Carlone, rondde een één-twee met Nicky Kuiper goed af en was het eindpunt na goed voorbereiden wrk van Thomas Horsten en Dennis van Vaerenbergh. Ook de 0-4 kwam van de voet van Mart Lieder, die na ruim een half uur een vrije trap benutte. De thuispoeg was in de eerste helft gevaarlijk met een kopbl tegen de lat.

In de tweede helft liep FC Eindhoven snel uit. Jeugdspeler Joran Vermeulen, tegen de reserves van AS Trencín ook al goed voor drie treffers, lette in de 49e goed op en strafte een foutje in de Valkenswaardse verdediging goed af. En minuut later zorgde Dennis van Vaerenbergh voor de 0-6 door een voorzet van Fries Deschilder binnen te tikken. Jellert van Landschoot, Matthys Hervé (strafschop na een overtreding op Van Vaerenbergh) en Fries Deschilder voerden de stand verder op naar 0-9. Het laatste doelpunt oogstte applaus van het opgekomen publiek. Met name voor de acties vn Jellert van Landschoot die daar aan vooraf ging. Nadat Ron Bakermans voor de thuisploeg tegen scoorde, bracht Tibeau Swinnen de 10 op het scorebord. Het slotakkoord was voor de jonge Joran Vermeulen, die van Dennis van Vaerenbergh zijn tweede van de middag mocht scoren.

sv Valkenswaard - FC Eindhoven: 1-11 (0-4). 14. Mart Lieder 0-1, 18. Mart Lieder 0-2, 19. Mart Lieder 0-3, 33. Mart Lieder 0-4, 49. Joran Vermeulen 0-5, Dennis van Vaerenbergh 0-6, 55. Jellert van Landschoot 0-7, 66. Hervé Matthys 0-8 (strafschop), 70. Fries Deschilder 0-9, 74. Ron Bakermans 1-9, 79. Tibeau Swinnen 1-10, 82. Joran Vermeulen 1-11.


©2019 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef uw mening 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Overige NieuwsitemsNieuwsarchief Nieuws


Radio JND
Blatter Legal
Ad Borrenbergs
bannervdl.jpg
logomcbdirect1.jpg
logoborrenbergs)nw)1.png
bannerhypotheekvisie.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannerspitters.jpg
Lamers Van de Wijdeven
bannerbasemans.jpg
claessensvdrijt.jpg
bannererbeekeukens(170).jpg
bannermaasmakelaars.jpg
bannersporthalhoeveland.jpg
bannerde-bengel.png
bannerstadpaviljoen(art).png
bannersanidump(home).png
bannervan-t-hooft(home)nieuw.png