Amateurvoetbal Eindhoven
logoclaesensvanderijtuitg(01).jpg
bannerbandenservice8(uitghometop1).png
Banneruitgelichthoeveland1.jpg
logobasemanstophome.jpg
van-t-hooftuitg..jpg
spittersuitg.1.jpg
hypotheekvisieuitgelichtnieuw3.jpg
Image layer Slide thumbnail

Programma poulefase KNVB districtsbeker.

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Competitie-indelingen seizoen 2018-2019

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Speeldagenkalender 2018-2019 (Zuid I - II)

LEES MEER

Image layer Slide thumbnail

Transferlijst (Update): Totaaloverzicht transfers

LEES MEER

Radio JND Oktoberbest
Sportspreekt
Sportretfoto
Lamers Van de Wijdeven
Brabant Sports
van'thooftvanrosmalen
Borrenbergs
spitters.jpg
bannerbandenservice8(home).png
bannermaasmakelaars.jpg
logomcbdirect1.jpg
vdl.jpg
bannersanidump.png
basemans.jpg
hypotheekvisie.jpg
claessensvdrijt.jpg
sporthalhoeveland.jpg

14 mei 2017 | Nieuws

Degradanten en deelnemers nacompetitie


Deel dit bericht:


Marvilde en WODAN degraderen. Brabantia en Dommelen veroveren 3e periodetitel.


Hoofdklasse B:

Wat verwacht werd, kwam ook uit voor Gestel. Het zwaargehavende elftal van Tonnie van de Wetering ging ook in de laatste wedstrijd hard onderuit. Tegen Gemert werd de vierde ruime nederlaag op rij geleden (9-1). Doordat de concurrenten punten pakten, is Gestel veroordeeld tot het spelen van nacompetitie voor klassenbehoud.

1C:
Marvilde had nog de hoop om de nacompetitie te halen, maar moest haar meerdere erkennen in Brabantia (4-0). De Eindhovenaren pakken door deze overwinning de derde periodetitel en eindigen op de derde plaats in de competitie. Een mooi resultaat.
Beerse Boys gaat de nacompetitie in voor klassenbehoud. Na de verloren thuiswedstrijd tegen Moerse Boys is deze veroordeling definitief. Achteraf maakt deze verliespartij niet zo veel uit, aangezien AWC won van RKTVV.

1D:
De Valk had nog hoop om de nacompetitie te ontlopen, maar aan de goede reeks in de afgelopen wedstrijden werd in de laatste speelronde geen vervolg gegeven. Concurrent RKSV Minor kreeg SV Meersen op bezoek. De kampioen voldeed aan haar sportieve plicht door met 1-6 te winnen. Een overwinning van De Valk op SC Susteren was voldoende geweest, maar de Valkenswaardse ploeg ging pijnlijk met 0-1 onderuit, waardoor het is veroordeeld tot het spelen van nacompetitie.

2H:
Rood Wit V. heeft zich in de laatste speeldag definitief veilig gespeeld. Niet NWC, maar Mierlo Hout gaat de nacompetitie in voor klassenbehoud. NWC won haar laatste duel met 4-1 van IVO, terwijl Mierlo Hout niet verder kwam dan een 2-2 gelijkspel bij Venlosche Boys.

3D:
WODAN had de laatste speeldag nog hoop op puntverlies van EMK, maar door zelf niet te winnen van het gedegradeerde Bergeijk was de hoop snel verdwenen. Overigens maakte EMK geen fout en won het overtuigend van Braakhuizen (6-1). WODAN keert na een seizoen weer terug naar de vierde klasse. EMK gaat de nacompetitie in.
Dommelen heeft de derde periodetitel veroverd. De ploeg van scheidend trainer Eric van der Palen won met 1-0 van Valkenswaard en mag terugkijken op een geslaagd seizoen. De blauwwitten eindigen zelfs nog op de tweede plaats in de competitie.

4G (ZI):
Netersel en DVS gaan donderdag uitmaken wie rechtstreeks degradeert en wie de nacompetitie in gaat voor klassenbehoud. Beide ploegen eindigde op een gedeelde twaalfde plaats. SDO'39 gaat de nacompetitie in voor klassenbehoud.

4G (ZII):
Na degradatie in het afgelopen seizoen moet Woenselse Boys vechten om niet voor het tweede jaar op rij te degraderen. Samen met buurman Pusphaira gaan de Boys de nacompetitie in voor klassenbehoud.
DBS gaat de nacompetitie in voor promotie naar de 3e klasse. De ploeg van Bram Louwers veroverde de 3e periodetitel. 


©2018 Amateurvoetbal Eindhoven, op dit artikel rust copyright.

Reageren?

 Geef een reactie 

Voor de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Statement.


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Of reageer via Facebook
Eerdere reacties

Overige Nieuwsitems